Se hoteller (16)

Rejser til Los Cristianos

Los Cristianos byder på en flot strand og et hyggeligt natteliv, og med Spies har du næsten 20 lejlighedshoteller at vælge mellem - året rundt.
Los Cristianos er en fredelig ferieby på Tenerifes sydkyst blot et kvarters kørsel fra lufthavnen. Rejsemålet byder på fine strande, hyggelige restauranter, gode muligheder for at spille golf og spændende udflugter inden for rækkevidde. Selv om Los Cristianos stort set er vokset sammen med nabobyen Playa de las Américas, har byen en lidt mere kanarisk og afslappet stemning med lokale spanske restauranter, caféer og butikker beliggende langs den palmekantede strandpromenade og i byens levende centrum, der er så godt som bilfrit.

Hoteller på stranden i Los Cristianos

Mange af Spies' hoteller i Los Cristianos er gamle, trofaste samarbejdspartnere, som har fået mange af vores stamgæster til at rejse til Los Cristianos år efter år. Et eksempel er Don Jose, et af vores hoteller som ligger lige på strandpromenaden. Et andet eksempel kunne være Solmar. Også her har mange tilfredse gæster boet igennem årene. Her bor du i bekvemmelige lejligheder, hvor du kan koble helt af og nyde det spanske lokalliv. Og skulle du få lyst til en dukkert, skal du blot tværs over strandpromenaden - så står du med sand imellem tæerne.

Strandene i Los Cristianos

Der ligger to fine strande på hver sin side af havnen i Los Cristianos. Playa de las Vistas, der ligger på grænsen til Playa de las Américas, er den største og bedste strand på Tenerifes sydkyst. Her har du fantastiske muligheder for både at sole og bade. Men vil du hellere have en strand inden for rækkevidde, skal du som sagt bare gå tværs over strandpromenaden, inden du står på Playa de los Cristianos.

Imponerende Teide

Tenerife er en ø af oplevelser og naturskønne landskaber. Vi kan anbefale, at du lejer bil i ferien, så du kan tage på opdagelse i dit eget tempo. Bag Los Cristianos rejser bjergene sig, og mest imponerende er vulkanen Teide (3.718 m over havet). Vejen derop er nogle steder smal og snoet, men til gengæld er udsigten ufattelig smuk. At have egen lejebil kan også anbefales, hvis du skal spille golf på din ferie. Her på den sydlige del af Tenerife ligger der flere kendte golfbaner, og har du egen bil, kommer du let ud til den bane, der lige falder i din smag.
Tips og nyttig info
 • Lokale restauranter
 • Mad og drikke til gode priser
 • Fine sandstrande
 • Kort transfer
 • Lejlighedshoteller
 • Hoteller på stranden

Spies' gæster om Los Cristianos

Find din rejse til Los Cristianos

Udvalgte tilbud på charterrejser til Los Cristianos

Tenerife Sur
Tenerife Sur
Los Cristianos, Tenerife, Spanien
 • Fly + 2-værelses lejlighed med terrasse mod gaden
 • 1 uge
 • Afrejse 21 maj 2024 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
21 maj 2024 fra Billund
Mar y Sol
Mar y Sol
Los Cristianos, Tenerife, Spanien
 • Fly + 1-værelses Family-lejlighed type C med balkon mod havet
 • 1 uge
 • Afrejse 15 dec 2024 fra Aalborg
Inkl. halvpension
Inkl. halvpension
Fly + hotel, 1 uge
15 dec 2024 fra Aalborg