Se hoteller (16)

Rejser til Los Cristianos

Los Cristianos byder på en flot strand og et hyggeligt natteliv, og med Spies har du næsten 20 lejlighedshoteller at vælge mellem - året rundt.

Los Cristianos er en fredelig ferieby på Tenerifes sydkyst blot et kvarters kørsel fra lufthavnen. Rejsemålet byder på fine strande, hyggelige restauranter, gode muligheder for at spille golf og spændende udflugter inden for rækkevidde. Selv om Los Cristianos stort set er vokset sammen med nabobyen Playa de las Américas, har byen en lidt mere kanarisk og afslappet stemning med lokale spanske restauranter, caféer og butikker beliggende langs den palmekantede strandpromenade og i byens levende centrum, der er så godt som bilfrit.

Hoteller på stranden i Los Cristianos

Mange af Spies' hoteller i Los Cristianos er gamle, trofaste samarbejdspartnere, som har fået mange af vores stamgæster til at rejse til Los Cristianos år efter år. Et eksempel er Don Jose, et af vores hoteller som ligger lige på strandpromenaden. Et andet eksempel kunne være Solmar. Også her har mange tilfredse gæster boet igennem årene. Her bor du i bekvemmelige lejligheder, hvor du kan koble helt af og nyde det spanske lokalliv. Og skulle du få lyst til en dukkert, skal du blot tværs over strandpromenaden - så står du med sand imellem tæerne.

Strandene i Los Cristianos

Der ligger to fine strande på hver sin side af havnen i Los Cristianos. Playa de las Vistas, der ligger på grænsen til Playa de las Américas, er den største og bedste strand på Tenerifes sydkyst. Her har du fantastiske muligheder for både at sole og bade. Men vil du hellere have en strand inden for rækkevidde, skal du som sagt bare gå tværs over strandpromenaden, inden du står på Playa de los Cristianos.

Imponerende Teide

Tenerife er en ø af oplevelser og naturskønne landskaber. Vi kan anbefale, at du lejer bil i ferien, så du kan tage på opdagelse i dit eget tempo. Bag Los Cristianos rejser bjergene sig, og mest imponerende er vulkanen Teide (3.718 m over havet). Vejen derop er nogle steder smal og snoet, men til gengæld er udsigten ufattelig smuk. At have egen lejebil kan også anbefales, hvis du skal spille golf på din ferie. Her på den sydlige del af Tenerife ligger der flere kendte golfbaner, og har du egen bil, kommer du let ud til den bane, der lige falder i din smag.

Tips og nyttig info
 • Lokale restauranter
 • Mad og drikke til gode priser
 • Fine sandstrande
 • Kort transfer
 • Lejlighedshoteller
 • Hoteller på stranden
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Los Cristianos

Vejr og klima
 • januar
22°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
23°16°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
24°19°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
26°19°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°22°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°22°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°22°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
26°20°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
23°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Strand
I Los Cristianos findes to strande. Den ene er 500 meter lang og 30 meter bred, og den anden er 800 meter lang og 60 meter bred - begge består af finkornet lyst sand. Langs havnen i Los Cristianos løber en bilfri strandpromenade, hvor du kan tage dig en spadseretur eller nyde en forfriskning på en af restauranterne.

Strande på den sydlige del af Tenerife

På den sydlige del af Tenerife er der mange strande; en del er naturlige, andre er anlagt i eller tæt på feriebyerne. Strandene er som regel børnevenlige, havet er roligt, og det bliver sjældent hurtigt dybt. Om sommeren flokkes lokalbefolkningen på strandene for at komme væk fra varmen, men om vinteren er det turisterne, der dominerer. På mange strande tilbydes aktiviteter som paragliding, vandscooter og vandski - ture kan købes og bestilles direkte på stranden. Liggestole og parasoller udlejes på de fleste strande.

Strande i Playa de las Américas

I Playa de las Américas er der flere typer af strande. Fra syd til nord ligger de som følger:

Las Vistas, ligger ved hotel Compostela Beach og tiltrækker folk fra hele området. Her er sandet hvidt og finkornet og vandet klart. Afslappet og børnevenlig atmosfære. Strandbarer og butikker i nærheden.

Herefter kommer du til Playa Camison, en mørk sandstrand i udkanten af Playa de las Américas. Den ligger i læ af to bølgebrydere, der strækker sig ud i vandet og nærmest omfavner stranden. Her er meget populært blandt børnefamilier. Herefter følger du strandpromenaden rundt, inden du kommer til Playa Honda. Stranden her er først og fremmest populær blandt surfere og surfskoler. Et stykke længere nordpå venter Troya-stranden, som deles i to af en bølgebryder, der går ud midt i vandet. Lige oven for Playa Troya ligger strandpromenaden, hvor du finder både butikker, restauranter og barer. Herefter følger Playa el Bobo, en meget lille strand, som ofte bliver meget trang, men den ligger til gengæld godt i læ. Playa la Pinta, eller Playa Colon som den også kaldes, er en mørk, finkornet strand, der ligger lige ned til lystbådehavnen Puerto Colon. Her er der turister og lokale i alle aldre. Måske er det fordi, der ligger så mange forskellige restauranter og barer, som lokker folk hertil.

Lige nord for Puerto Colon ligger Playa Torviscas. Det er en af de længere strande i området, og her strækker strandpromenaden sig hele vejen fra den ene ende til den anden, kantet med restauranter og barer. Vil du gerne snorkle, er det bedst at gøre det på strandens nordlige eller sydlige ende, da de to ender ligger i læ for bølger.

Efter at du har besøgt Playa Torviscas, skal du gå en længere tur, inden du kommer til Playa Bahia del Duque, som er en af de fineste og mest velholdte strande med finkornet hvidt sand. Stranden ligger lige ved luksushotellet Bahia del Duque. Vandet er klart og blåt, men på visse steder kan vandet godt blive hurtigt dybt. Her er der strandbarer, luksusliggestole og parasoller. Nogle gange kommer der musikere fra hotellet og spiller.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra København.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Los Cristianos hele året.

Du kan desuden rejse til Los Cristianos med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.

Flyet lander i Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Los Cristianos. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife til dit hotel er ca. 20-40 minutter (ca. 14 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen til Los Cristianos kører til tider via San Miguel de Abona, og så vil køretiden være 40-60 minutter. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.
Mad, drikke og natteliv
I Los Cristianos er der mange restauranter, caféer og tavernaer. De fleste spisesteder ligger centreret omkring stranden, den palmebevoksede strandpromenade og i byens centrum. Spanierne selv spiser ofte sent om aftenen, gerne ved 21-tiden, og i større selskaber. Du kan også besøge Playa de las Américas, som har et stort udvalg af restauranter, der serverer både lokal og international mad fra alle fire verdenshjørner.

Mad og drikke på Tenerife

Spanierne har typiske sydeuropæiske madvaner. Morgenmaden er hurtigt overstået. Den består højst af en kop kaffe og en croissant. Men det kompenserer man for allerede ved ellevetiden med en café con leche (kaffe med mælk) og en bocadillo, som nogenlunde svarer til en halv baguette med en form for pålæg.

Frokosten spiser man ret sent, ofte ved 14-tiden, og derefter er der stadig mange, der holder siesta. Spanske børn plejer siden at få noget at spise ved 18-tiden, for at de ikke skal blive helt umulige, mens deres forældre ofte venter til 21-tiden, før de spiser middag. Det betyder ikke, at man som besøgende skal følge samme mønster, men hvis man undrer sig over, hvorfor mange restauranter virker så tomme omkring vores frokost- og middagstider, så er dette forklaringen. På turistrejsemålene er der dog altid masser af restauranter, som holder åbent hele dagen.

Drikkepenge

Drikkepenge er ikke altid inkluderet på regningen, men du finder ofte en post, som kaldes IGIC. Det er den kanariske moms på syv procent. Du er ikke tvunget til at give drikkepenge, men hvis du er tilfreds med betjeningen, og endnu vigtigere, hvis du tror, at du vil vende tilbage på et senere tidspunkt, så læg 10 % i drikkepenge. Hvis du ikke er tilfreds, eller hvis du sidder i baren og spiser, f.eks. en sandwich, så behøver du ikke give drikkepenge. Vær opmærksom på at spanierne indimellem stiller brød frem på bordet, inden maden ankommer. Dette brød er ikke altid gratis. Hvis du spiser af det, dukker det op på regningen, men hvis du lader det stå, behøver du ikke betale for det.

Restauranter

Udvalget af restauranter er meget stort på Tenerife, og lokalbefolkningen spiser ofte ude. I weekenderne er det næsten obligatorisk at gå ud med familie og venner og nyde et godt måltid. Fine, eksklusive restauranter med internationalt køkken blander sig med bl.a. kanariske, tyske, italienske, franske, peruvianske, kinesiske, libanesiske og indiske spisesteder.

Bodegaer, hvor man kan få god vin og tapas, dvs. småretter, findes overalt. De restauranter, som ligger lidt uden for turistområderne har oftest lukket en dag om ugen, så ring i forvejen, så du kan være sikker på, at stedet har åbent. Ude på landet findes der små familierestauranter, såkaldte guachinches, hvor udvalget er meget begrænset, men maden er fantastisk god. De fleste er meget billige. Mange af dem har kun åbent om efteråret, hvor de kan tilbyde egen vin. Når den er udsolgt, lukker man og sætter et skilt på døren med "Se acabó el vino" – vinen er udsolgt!

Kanin

Kaninkød - eller conejo, som det hedder på menukortet - er let og lyst og minder lidt om kylling, men har mere smag. Hvis du har valgt et godt spisested, risikerer du ikke, at det er tørt, men får det i stedet ofte i form af en veltilberedt gryderet.

Mojo

Udtales mocho og er en kulinarisk genistreg i lille skala. Det er en sauce, som både kan laves hjemme og købes færdig på glas i supermarkederne. Den røde mojo er en blanding af peberfrugter og krydderier, mens koriander er dominerende i den lidt mildere grønne mojo. Det er umuligt at afgøre, hvilken der er bedst. Det er derfor en god idé at tage lidt af begge.

Ost

På De Kanariske Øer produceres der masser af forskellige oste, som alle er rigtig gode. De fremstilles af både ko-, gede- og fåremælk eller af blandinger af disse. En af de mest kendte spanske oste hedder manchego. Den stammer ganske vist ikke fra Kanarieøerne, men minder meget om de kanariske oste og er rigtig god. Den har en sort skorpe og en mild, karakteristisk smag med en vis syrlighed. Men du bør selv smage dig frem blandt de forskellige varianter. Ost hedder queso på spansk, og røget ost (smager meget bedre end den lyder) hedder queso ahumado. Gå ind i et større supermercado og se, hvad du kan finde. Her kan du lede blandt specialiteterne og komme ud med favnen fuld af lækkerier i form af lokale oste, skinke og pølser. Det er en sand fornøjelse for både gourmeter og gourmander.

Kartofler

Vi kartoffelspisende danskere kan lære af spanierne. Deres papas arrugadas ("rynkede" kartofler) koges i vand med så meget havsalt, at vandet trækkes ud af kartoflerne, og smagen koncentreres. De serveres med den let rynkede og salte skræl og altid med mojo til.

Til den søde tand

Lad ikke skinnet bedrage. De smukkeste kager, overdådigt pyntede med frugt og konfekt, kan godt snyde. Under det smukke ydre skjuler der sig oftest bare en neutral og uinteressant sukkerkage. Prøv hellere det mere beskedne bagværk som f.eks. chokoladecroissanterne eller butterdejsrullerne fyldt med nødder og tørret frugt. De ser ikke ud af så meget, men de får smagsløgene til at danse af glæde.
I Los Cristianos er nattelivet mere typisk spansk end i Playa de las Américas. Her går man på restaurant, eller sidder på en bar, til solen går ned. Når natten falder på, fortsætter man videre mod en af de barer eller diskoteker, der er i San Telmo, som ligger mellem Los Cristianos og Playa de las Américas. Her bliver der danset til musik, der inspirerer til salsa og merengue.

San Telmo

San Telmo er et bar- og restaurantområde, hvor de fleste spanske steder ligger. Lige oven for Las Vistas-stranden mellem Los Cristianos og Playa de las Américas er der mange små og hyggelige restauranter, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen. Mange af de lokale indbyggere kommer her, specielt i barerne, hvor der spilles latinamerikansk musik. Her kan man danse salsa, og man kan sidde i baren med en caipirinha.

Playa de las Américas

Hvis du søger et mere bedre natteliv, skal du tage en tur til Playa de las Américas og nogle af byens populære natklubber. I området Las Veronicas er der mange barer og et par natklubber. Vær dog opmærksom på, at området flere gange har været udsat for støj og slagsmål.
Shopping
Der er masser af butikker i turistområderne, med tøj, sko, tasker, smykker, parfume og meget andet. Moms og andre skatter er betydeligt lavere end hjemme i Danmark. Gågaderne i Los Cristianos har mange charmerende butikker. Disse butikker er ofte lukkede midt på dagen grundet siestaen, som nogle til stadighed holder. Hver søndag afholdes der marked i Los Cristianos, som du finder lige ved Hotel Gran Arona i slutningen af strandpromenaden.

Shoppingcentre

Plaza del Duque:
Plaza del Duque er et lille og eksklusivt shoppingcenter i Fañabé ca. 7 km fra Los Cristianos. I centret findes masser af butikker med bl.a. modetøj, accessories, boligtekstiler og børnetøj.

Américas Plaza, Parque Santiago 3 og Safari:
Disse tre shoppingcentre ligger tæt på hinanden omkring 5 km fra Los Cristianos. Her finder du teknik, tøj, indretning, accessories og meget andet.

Siam Mall:
Siam Mall er et af Tenerifes største shoppingcentre med meget forskelligt at byde på. Her finder du flere kendte tøjmærker, og der er også mulighed for at spise både frokost og aftensmad. Der kører gratis busser fra Playa de las Américas til Siam Mall.

Markeder

På den sydlige del af Tenerife er der marked næsten hver dag et eller andet sted. De åbner som regel om morgenen og lukker lige efter frokost. Søndags- og tirsdagsmarkedet i Los Cristianos ligger ved hotel Arona Gran for enden af strandpromenaden.

Shopping på Tenerife

Priserne på Tenerife er generelt lidt lavere end i Danmark, da øen ligger i et frihandelsområde, hvor man kun betaler 7 % i moms. Det kan betale sig at kigge lidt ekstra på sko, tasker, parfume, kosmetik, elektronik, tobak, alkohol og mærkevarer. Guld og sølv er ikke specielt billigt, men det kan være en god investering at købe smykker, som kræver mange arbejdstimer, da arbejdskraften er billigere her. Perlekæder og smykker lavet af kendte designere er betydeligt billigere end derhjemme ligesom mærkevareure og penne.
Aktiviteter og seværdigheder

Golf - Los Cristianos

Hvis du er til golf, er Tenerife et godt valg. Området omkring Los Cristianos har mange fine baner med både 9 og 18 huller.

Vandring - Los Cristianos

Der er mange vandrestier på Tenerife. Mascadalen er kendt for sin smukke og dramatiske natur, men terrænet kan godt være svært fremkommeligt, da det er meget kuperet. Nationalparken Las Cañadas er et stort vulkankrater, og kan godt give associationer til et månelandskab med stenformationer og planter af forskellig art. Af samme grund har området fungeret som kulisse til flere film. Visse vandrestier kræver en god kondition, rigtig udstyr og anbefales kun til folk, der er vant til vandring. Andre stier passer til alle uanset fysik og kondition. Tag madpakke og vand med i en let rygsæk. Varmt tøj er også en god idé, da vejret hurtigt kan skifte.

Cykling - Los Cristianos

Det er let komme rundt langs kysten på cykel, og der er masser af udlejere af vælge imellem. Du bestemmer selv, hvor mange dage du ønsker, og cyklen leveres og returneres ofte på dit hotel.

Øvrige aktiviteter i Los Cristianos

I Los Cristianos kan du spille tennis og squash samt prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter som paddleboard, surfing og dykning.

La Orotava

La Orotava er en smuk by, der ligger på Tenerifes nordlige side. Byen er kendt for sine huse i klassisk, amerikansk kolonistil med de særprægede balkoner af pinjetræ, håndbroderede duge og smukke blomsterrabatter.

Piramides de Güimar

I Güimar på Tenerifes østkyst har du mulighed for at opleve de gådefulde pyramider, som blev bygget af guancherne.

Garachico

Garachico var De Kanariske Øers kommercielle centrum fra 1500-tallet og 200 år frem. Byen har også fået kælenavnet Tenerifes Pompeji, da 4/5 af havnen og store dele af selve byen blev dækket med lava i starten af 1700-tallet. Her kan du bl.a. opleve borgen Castillo San Felipe, byporten, flere forskellige kirker samt det gamle franciskanerkloster.

La Laguna

I mange hundrede år var La Laguna Tenerifes hovedstad, og er til stadighed øens religiøse og kulturelle centrum med biskopsædet og et universitet. Byen er med på UNESCOs Verdensarvsliste.

Seværdigheder på Tenerife

Tenerife har masser af historie og seværdigheder, men det meste ligger uden for Los Cristianos og Playa de las Américas, som er relativt nybyggede. Øens museer ligger i hovedstaden Santa Cruz ca. 80 kilometer fra Los Cristianos. Den forhenværende hovedstad La Laguna er næsten bygget sammen med Santa Cruz. Den er også et besøg værd pga. sin interessante arkitektur med bl.a. katedralen og universitetet. Spanierne anlagde hovedbyen efter erobringen fra urbefolkningen i 1497. Hovedbyen blev senere flyttet til Santa Cruz for at ligge ved vandet. I dag er den en vigtig havneby og øens administrative centrum.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Tenerife på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Bustrafik - Los Cristianos

Lokalbusserne er grønne, og hedder TITSA. Der er busforbindelser mellem de fleste større byer. Busturen fra Playa de las Américas eller Los Cristianos til Santa Cruz tager ca. 1 time. Direkte bus til Puerto de la Cruz afgår flere gange om dagen og tager 1½ time. Billet kan købes i bussen, men det kan betale sig at købe rejsekortet Ten+. En maskine i bussen trækker automatisk det rette beløb, eftersom man registrerer både på- og afstigning. Man får 30-50 % rabat på den almindelige pris med dette kort. Kortet koster ca. 2 euro og kan tankes op med 5-100 euro på busstationer og i visse supermarkeder.

Båd og færge

Der går færger til og fra La Gomera, El Hierro og La Palma
fra Los Cristianos. Fra Santa Cruz går der færger til Gran
Canaria.

Taxi - Los Cristianos

Det er forholdsvis billigt at køre med taxi. Taxichaufførerne skal i følge loven benytte taxameter. Hvis ikke taxameteret allerede er startet, kan du blot bede chaufføren gøre det. Hvis du skal køre en længere tur, kan det ofte betale sig at aftale en pris med chaufføren på forhånd. Det er ikke muligt at forudbestille en taxi. Er man tilfreds med servicen, er det almindelig kutyme at give 10 % i drikkepenge.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Visa, MasterCard og Eurocard accepteres næsten overalt. Flere banker og hæveautomater.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Bilfrit på strandpromenaden og på gågaden i centrum. Vær også opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.

Der bygges i visse dele af Los Cristianos, og fremkommeligheden kan derfor være begrænset disse steder.
Rejs med børn
Los Cristianos er et børnevenligt rejsemål. Det er let at komme rundt langs strandpromenaden med barnevogn, og der findes masser af aktiviteter og restaurater, som passer perfekt til børnefamilier.

Legepladser

Legepladserne holder ikke altid samme høje standard som hjemme, så det det anbefales at tjekke faciliteterne, inden du slipper børnene løs.

Restaurantbesøg

Børn er meget velkomne på restauranterne. Tjenerne taler
med de mindste, og giver gerne en slikkepind til de lidt
ældre børn. Det er let at finde noget, børn synes om at
spise, f.eks. pommes frites, burgere og kylling. Der findes
også en hel del spanske tapasretter, som børn plejer at
synes om, f.eks. tortilla, som er en kartoffelomelet.

Babymad og bleer

Babymad og bleer kan købes i det fleste større fødevarebutikker samt på velassorterede apoteker. Babymad på glas kan være svært at finde, og maden indeholder ofte mere sukker, end vi er vant til hjemmefra. Færdig vælling findes ikke.

Barnevogne og barnestole

Der findes barnestole på en del restauranter. Autostole til lejebiler bør reserveres i god tid. Paraplyklapvogne er mest praktiske i varmen.

Shopping

Shopping på det sydelige Tenerife
Åbningstiderne er som regel kl. 10-13.30 og kl. 17-20, men mange butikker har også åbent hele dagen og helt indtil kl. 22. Man prutter normalt ikke om priserne. Undgå at købe af gadehandlere; al gadehandel er forbudt, og man kan ikke klage, hvis man bliver snydt.

Siam Mall
Et af Tenerifes største shoppingcentre med et stort udvalg af butikker. Siam Mall ligger lige ved siden af det populære vandland Siam Park, og i centret ligger mange kendte tøjkædebutikker samt flere barer og restauranter. Fra Playa de las Américas afgår der gratis busser hertil fra flere forskellige steder, og centret har åbent hver dag.

Plaza del Duque
Et shoppingcenter i Fañabe, som ligger ca. 7 km fra Los Cristianos og ca. 4 km fra Playa de las Américas. I centret findes et stort udbud af butikker med bl.a. mærkevaretøj, indretningsartikler, undertøj og børnetøj. Her findes desuden et bageri, en café og et stort supermarked.

Nedenstående tre shoppingcentre ligger tæt på hinanden i Playa de las Américas.

Parque Santiago 3
Et populært shoppingcenter i Playa de las Américas med bl.a. tøj, elektronik, souvenirs og smykker. Her ligger også flere banker, biludlejningsfirmaer, barer og restauranter.

Oasis Shopping Center
Et nybygget shoppingområde på samme gade som Parque Santiago 3. I centret findes butikker med mærkevaretøj, elektronik, smykker og tasker.

Safari
Et lille, mere eksklusivt shoppingområde med flere kendte tøjkædebutikker samt flere barer og restauranter. Om aftenen bydes der på et flot lys- og lydshow ved centrets store fontæne.
Find din rejse til Los Cristianos
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.