Se hoteller (17)

Rejser til Los Cristianos

Los Cristianos byder på en flot strand og et hyggeligt natteliv, og med Spies har du næsten 20 lejlighedshoteller at vælge mellem - året rundt.
Los Cristianos er en fredelig ferieby på Tenerifes sydkyst blot et kvarters kørsel fra lufthavnen. Rejsemålet byder på fine strande, hyggelige restauranter, gode muligheder for at spille golf og spændende udflugter inden for rækkevidde. Selv om Los Cristianos stort set er vokset sammen med nabobyen Playa de las Américas, har byen en lidt mere kanarisk og afslappet stemning med lokale spanske restauranter, caféer og butikker beliggende langs den palmekantede strandpromenade og i byens levende centrum, der er så godt som bilfrit.

Hoteller på stranden i Los Cristianos

Mange af Spies' hoteller i Los Cristianos er gamle, trofaste samarbejdspartnere, som har fået mange af vores stamgæster til at rejse til Los Cristianos år efter år. Et eksempel er Don Jose, et af vores hoteller som ligger lige på strandpromenaden. Et andet eksempel kunne være Solmar. Også her har mange tilfredse gæster boet igennem årene. Her bor du i bekvemmelige lejligheder, hvor du kan koble helt af og nyde det spanske lokalliv. Og skulle du få lyst til en dukkert, skal du blot tværs over strandpromenaden - så står du med sand imellem tæerne.

Strandene i Los Cristianos

Der ligger to fine strande på hver sin side af havnen i Los Cristianos. Playa de las Vistas, der ligger på grænsen til Playa de las Américas, er den største og bedste strand på Tenerifes sydkyst. Her har du fantastiske muligheder for både at sole og bade. Men vil du hellere have en strand inden for rækkevidde, skal du som sagt bare gå tværs over strandpromenaden, inden du står på Playa de los Cristianos.

Imponerende Teide

Tenerife er en ø af oplevelser og naturskønne landskaber. Vi kan anbefale, at du lejer bil i ferien, så du kan tage på opdagelse i dit eget tempo. Bag Los Cristianos rejser bjergene sig, og mest imponerende er vulkanen Teide (3.718 m over havet). Vejen derop er nogle steder smal og snoet, men til gengæld er udsigten ufattelig smuk. At have egen lejebil kan også anbefales, hvis du skal spille golf på din ferie. Her på den sydlige del af Tenerife ligger der flere kendte golfbaner, og har du egen bil, kommer du let ud til den bane, der lige falder i din smag.
Tips og nyttig info
 • Lokale restauranter
 • Mad og drikke til gode priser
 • Fine sandstrande
 • Kort transfer
 • Lejlighedshoteller
 • Hoteller på stranden
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Los Cristianos

Strand
I Los Cristianos findes to strande. Den ene er 500 meter lang og 30 meter bred, og den anden er 800 meter lang og 60 meter bred - begge består af finkornet lyst sand. Langs havnen i Los Cristianos løber en bilfri strandpromenade, hvor du kan tage dig en spadseretur eller nyde en forfriskning på en af restauranterne.
Læs mere om strande på Tenerife.
Mad, drikke og natteliv
Der ligger mange restauranter, caféer og tavernaer i Los Cristianos. De fleste spisesteder ligger i området omkring stranden, langs strandpromenaden og i byens centrum. Der er også et godt udbud af restauranter i bar- og restaurantområdet San Telmo. Du kan også besøge Playa de las Américas, som har et stort udvalg af restauranter med både lokal og international mad.
I Los Cristianos er nattelivet mere typisk spansk end i Playa de las Américas. Her går man på restaurant eller sidder på en bar, til solen går ned. Når natten falder på, fortsætter man videre mod barerne og diskotekerne i San Telmo, som ligger mellem Los Cristianos og Playa de las Américas. Her bliver der danset til musik, der inspirerer til salsa og merengue. Hvis du søger et mere pulserende natteliv, kan du begive dig til Playa de las Américas og en af de populære natklubber i området Las Veronicas.
Shopping
Der ligger mange butikker langs gågaderne i Los Cristianos. Disse butikker holder tit lukket midt på dagen grundet siestaen. I Los Cristianos afholdes der hver søndag marked ved hotel Gran Arona for enden af strandpromenaden. Los Cristianos er næsten vokset sammen med nabobyen Playa de las Américas, og du kan gå mellem byerne langs en strandpromenade, der er kantet af shoppingcentre og butikker.
Læs mere om shopping på Tenerife.
Sport og træning
I Los Cristianos kan du spille tennis og squash samt dyrke vandsport som SUP, surfing og dykning.

Spil golf i ferien

Los Cristianos er et godt rejsemål, hvis du spiller golf, da der i området omkring byen findes flere fine baner med både 9 og 18 huller, for eksempel Golf Los Palos og Golf Las Américas.

Du kan finde mere information om Tenerifes golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
Nærheden til Playa de las Américas gør, at der er mange aktiviteter i omgivelserne - både friluftsaktiviteter, naturoplevelser og forlystelsesparker. Vandlandet Siam Park samt vulkanen Teide og naturlandskabet Las Cañadas er populære udflugtsmål. Fra havnen i Los Cristianos afgår der færger til naboøen La Gomera.
Bag Los Cristianos ligger bjerget Montaña de Guaza og flere andre naturområder velegnede til en udflugt. Vil du se flere af Tenerifes seværdigheder, kan du også bestille en udflugt hos Spies.
Udflugter
Klassiske Tenerife
Klassiske Tenerife
På denne udflugt kan du opleve det bedste af, hvad Tenerife har at tilbyde på én og samme dag. Forbered dig på en dag fyldt med nye oplevelser og indtryk! Tapasfrokost med drikkevarer indgår. Udflugten tilbydes i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Luksuskatamaranen MustCat
Luksuskatamaranen MustCat
En herlig dag på havet, hvor vi spejder efter hvaler og delfiner og bader i havet. Drikkevarer og snacks eller frokost indgår afhængigt af udflugt.
Læs mere om udflugten
Glasbundsbåden Royal Dolphin
Glasbundsbåden Royal Dolphin
Se Tenerifes smukke natur fra havet under en sejlads på tre eller fire timer. En let frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Teide
Teide
Tag med på en spændende halvdagsudflugt med bus til nationalparken omkring Teide, Spaniens højeste punkt. Mad og drikke indgår ikke. Billet til svævebanen Teleférico bestilles separat.
Læs mere om udflugten
Underwater Safari of a Lifetime
Underwater Safari of a Lifetime
Oplev et dyk ombord på en ubåd, der tager dig med 30 meter under vandoverfladen i havet ud for Tenerife. Du sætter dig ved et stort vindue og lader guiden vejlede dig i den spændende undervandsverden. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Tenerife på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Der tilbydes flere forskellige transportmuligheder i Los Cristianos.

Bustrafik - Los Cristianos

Fra Los Cristianos kører der busser til blandt andet Santa Cruz og Costa Adeje. Der findes køreplaner på busstationen og ved busstoppestederne på Avenida Juan Carlos I. Man kan købe billet i bussen. Skal du køre flere strækninger, kan du købe rejsekortet Ten+, som koster ca. 3 euro og tankes op med 5-100 euro på busstationer og i visse supermarkeder.

Færge

Der går færger til og fra La Gomera, El Hierro og La Palma
fra Los Cristianos.

Taxi - Los Cristianos

Man kan nemt praje taxier på gaden eller bestille en taxi gennem hotellet.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Visa, MasterCard og Eurocard accepteres næsten overalt. Flere banker og hæveautomater.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Bilfrit på strandpromenaden og på gågaden i centrum. Vær også opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.

Der bygges i visse dele af Los Cristianos, og fremkommeligheden kan derfor være begrænset disse steder.
Vejr og klima
 • januar
22°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
23°16°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
24°19°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
26°19°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°22°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°22°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°22°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
26°20°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
23°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra København.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Los Cristianos året rundt.

Du kan desuden rejse til Los Cristianos året rundt med rutefly.

Flyet lander i Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Los Cristianos. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife til dit hotel er ca. 20-40 minutter (ca. 14 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen til Los Cristianos kører til tider via San Miguel de Abona, og så vil køretiden være 40-60 minutter. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Los Cristianos
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.