Se hoteller (4)
Los Gigantes er et charmerende og hyggeligt ferieområde på Tenerifes mest solsikre kyst. Her er lige godt, sommer som vinter.
Los Gigantes var oprindeligt en lille by langt fra alting, hvor kun de lokale havde lejligheder, men i dag er området blevet udbygget for at kunne tage imod feriegæster fra hele Europa. På trods af udviklingen er det heldigvis lykkedes at bevare den kanariske atmosfære, så selv om udbuddet er stort, føles feriebyen nærværende og stemningsfuld.

Betagende omgivelser

Los Gigantes består af tre relativt kuperede områder, som efterhånden er vokset sammen: Los Gigantes ved den lille marina, Puerto Santiago med lokal charme omkring det lille torv og moderne Playa de la Arena ovenfor stranden, hvor flere af Spies' hoteller ligger. Stranden består af sort lavasand, og vandet er rent og skønt, men vil du hellere svømme i pool, findes der også et offentligt badeanlæg i byen. Omgivelserne omkring Los Gigantes er dramatiske med klipper, som rejser sig højt i baggrunden, og på grund af beliggenheden på Tenerifes vestkyst er solnedgangene vidunderlige. Netop solnedgangene og udsigten over naboøen, La Gomera, nyder du bedst på en af de mange restauranter ved havnen.

Oplevelser i Los Gigantes

Området omkring Los Gigantes byder på forskellige vandrestier. Tenerife har også flere golfbaner - den nærmeste er Abama Golf, ca. 10 km fra Los Gigantes. Vil du hellere ud på havet, kan du vælge mellem mange bådture fra havnen, og med lidt held får du mulighed for at se både hvaler og delfiner. Aftenlivet er til gengæld en smule begrænset. Her nyder man i stedet den gode, lokale mad og et godt glas vin på en af byens restauranter. Det er også en oplevelse at leje bil og køre på opdagelse på egen hånd. Skal det være nemt og billigt, anbefaler vi, at du bestiller bilen sammen med din rejse.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Rejser året rundt
  • Lejebiler til gode priser
  • God dykning
  • Mange restauranter
  • Fred og ro

Spies' gæster om Los Gigantes

Find din rejse til Los Gigantes