Se hoteller (24)

Rejser til Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er en charmerende, ægte kanarisk by i den smukke Orotava-dal. Her tilbyder Spies flere hoteller med opvarmet pool.
Puerto de la Cruz ligger længst nede i den frodige Orotava-dal, som strækker sig fra Tenerifes nordkyst og op mod vulkanen Teide. Her kan du opleve en ægte kanarisk by med masser af charme samt bade i store saltvandspools skabt af arkitekten César Manrique, der kom fra Lanzarote. På byens centrale torv Plaza del Charco ligger en række hyggelige barer og restauranter, og blot et stenkast derfra finder du fiskerihavnen og den pittoreske gamle bydels smalle gader og huse med de typisk kanariske balkoner i pinjetræ.

Vildvin og bougainvilleaer pryder husfacaderne, og i blomsterkrukkerne står pelargonierne i fuldt flor. I Puerto de la Cruz findes der mange hyggelige spisesteder at vælge imellem - fra tapasbarer til internationale restauranter, og aften- og nattelivet er afslappet og byder på både pubber, barer og enkelte diskoteker. I området omkring Puerto de la Cruz findes også flere vingårde, der tilbyder vinsmagning på enten en arrangeret udflugt eller egen hånd. Hvis du gerne vil shoppe i ferien, har Puerto de la Cruz et godt udvalg af butikker med både kendte internationale mærker og et mere lokalt kanarisk udbud.

Hoteller for enhver smag

Når du bestiller en rejse til Puerto de la Cruz, er det helt op til dig, hvordan du ønsker at bo; hotelværelse eller lejlighed, enkelt eller luksus. Kunne du tænke dig at bo på et af Tenerifes bedste hoteller, skal du kigge nærmere på Hotel Botánico, der er et legendarisk hotel, som ligger lige ud til den botaniske have i Puerto de la Cruz. Spies tilbyder også nogle af byens bedste lejlighedshoteller - flere af dem med opvarmet pool både i centrum eller i byens mere stille udkant. Du har naturligvis også mulighed for at vælge et hotel, hvor du kan bestille All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem.

Nordiske favoritter

I Puerto de la Cruz ligger flere hoteller, der er blevet favoritter blandt nordiske gæster. Det gælder for eksempel Skyview Hotel (tidligere Tenerife Ving), hvor mange kommer igen år efter år for beliggenheden, den skønne tagterrasse og de praktiske lejligheder. Et andet eksempel er Masaru, der har en stor have og en flot beliggenhed lige ovenover Puerto de la Cruz.

Udforsk Tenerife

Puerto de la Cruz er et ideelt udgangspunkt for at udforske denne spændende og meget varierende ø. Her har du Spaniens højeste bjerg, små byer og dramatisk natur lige inden for rækkevidde. Den bedste måde at opleve øen i eget tempo på, er ved at leje en bil, når du bestiller din rejse. Så kan du frit køre hvorhen du vil, og blive der lige så længe du vil. Hos Spies kan du leje en bil fra tre dage og op.
Tips og nyttig info
 • Hoteller for voksne
 • Luksushoteller
 • Gode restauranter
 • Gode shoppingmuligheder
 • Lejebiler til gode priser

Spies' gæster om Puerto de la Cruz

Find din rejse til Puerto de la Cruz

UDVALGTE TILBUD

Coral Teide Mar
Coral Teide Mar
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanien
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 15 dec 2024 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
15 dec 2024 fra Aalborg
Masaru
Masaru
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanien
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 8 okt 2024 fra København
Fly + hotel, 1 uge
8 okt 2024 fra København
Route Active Hotel
Route Active Hotel
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanien
 • Fly + 2-værelses lejlighed med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 17 dec 2024 fra Billund
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
17 dec 2024 fra Billund

Vores egne tips og anbefalinger

Surf på Tenerife

Tenerife har rigtig forhold for surfere året rundt. De største bølger får du fra oktober til marts, mens vinden ofte er bedst om sommeren. Vores rejse- og surfekspert, Petter, guider dig til de bedste surfspots på Tenerife.