Se hoteller (3)

Rejser til Playa Paraiso

Playa Paraiso er et afkoblende rejsemål på Tenerife med et af øens bedste hoteller.
Playa Paraiso ligger perfekt på Tenerifes vestkyst - tilpas langt fra stress og jag i de større byer, men samtidigt så tilpas tæt på byerne, at du nemt kan komme hertil, hvis du vil. Her kan du koble af i grønne omgivelser med alt inden for rækkevidde. Selve Playa Paraiso består mest af store, flotte hoteller samt en håndfuld butikker og restauranter. I nabobyen Callao Salveje kan du dog finde et større udvalg. Denne del af kysten består mest af klippelandskab, og her er strandene små og smalle. Derfor har man bygget Lago Lido - et lækkert poolområde med vand ude fra Atlanterhavet.
Så kan alle nyde godt af det forfriskende hav i smukke omgivelser. Er du mere til pool, så er der flere forskellige poolområder på hotellet, og selvfølgelig også et spa hvis du vil forkæle dig selv, eller en du holder af.

Se mere af Tenerife

Tenerife er en smuk ø med meget at byde på for den nysgerrige feriegæst. Du kan for eksempel tage lokalbussen fra Playa Paraiso til Playa de las Américas og opleve turistmylderet og måske finde dig en souvenir eller to. Men du kan også vælge at leje en bil og køre på opdagelse på egen hånd og i dit eget tempo. Hvis du ikke synes, du har brug for en lejebil i hele ferien, kan du nøjes med at leje den i et par dage.
Tips og nyttig info
  • All Inclusive
  • Meget tilfredse gæster
  • Hoteller med spaafdeling
  • Lejebiler til gode priser
  • Valgfri rejselængde
  • Luksushoteller

Spies' gæster om Playa Paraiso

Find din rejse til Playa Paraiso