Sunwing Family Resorts
Sunwing

Velkommen til

Sunwing Family Resorts

Verdens bedste familieferie

Sunwing Family Resorts er Spies' egne familiehoteller og det absolut bedste valg for børnefamilier. Sommeren 2024 lancerer vi flere nyheder end nogensinde før; for eksempel lejlighedstypen Happy Baby Splash Pool med privat plaskepool for de alleryngste gæster. Vi istandsætter også store dele af flere hoteller og kan desuden præsentere et helt nyt Sunwing på Mallorca.

Rummelige og praktisk indrettede lejligheder, gratis træning, aktiviteter for både børn og voksne, bekvemme måltidspakker og gratis måltider for børn op til 12 år er blot nogle af de ting, der gør Sunwing Family Resorts til et oplagt valg til familieferien.

Altid på Sunwing Family Resorts

  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Aktiviteter og underholdning
  • Bekvemme tilvalg
  • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
  • Børneklub med Lollo & Bernie
  • Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Måltidspakker kan tilkøbes
Altid på Sunwing Family Resorts
Det bedste bliver endnu bedre
Nyhed!

Bedst bliver endnu bedre!

Sommeren 2024 lancerer Sunwing Family Resorts en række nyheder for at give dig og din familie en uforglemmelig ferieoplevelse. Vi tilbyder blandt andet det nyåbnede Sunwing Cala Bona Seafront, nye lejligheder med direkte pooladgang, private plaskepools til de yngste gæster, istandsatte motionsrum og opfriskede børneklubber. Derudover vil samtlige baby- og børnepools på alle hoteller være opvarmede.

Alle nyheder hos Sunwing

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS

Nyheder på Sunwing sommeren 2024

Sunwing Cala Bona Seafront
Nyhed!

Sunwing Cala Bona Seafront

Sommeren 2024 genåbner Sunwing Cala Bona Seafront efter en renovering, hvor lejlighederne, restauranten, receptionen, spaafdelingen, fitnesslokalet og Lollo & Bernie-klubben er blevet istandsat. Hotellet har desuden et helt nyt motionsrum og en Teen Lounge, hvor de lidt større børn kan hænge ud.

Sunwing Kallithea Beach
Nyhed!

Sunwing Kallithea Beach

Familiefavoritten Sunwing Kallithea Beach vil sommeren 2024 kunne tilbyde endnu flere af vores meget populære lejligheder med direkte pooladgang foruden nyrenoverede lejligheder, opvarmede baby- og børnepools og en nyrenoveret Lollo & Bernie Club. Vi lancerer desuden lejlighedskonceptet Happy Baby Splash Pool med privat plaskepool til familiens alleryngste børn.

Sunwing Sandy Bay Beach
Nyhed!

Sunwing Sandy Bay Beach

Vil du bo i en nyrenoveret lejlighed - og måske endda have en pool lige uden for terrassedøren? Så er Sunwing Sandy Bay Beach det helt rigtige valg! Forud for sommeren 2024 bliver alle lejligheder renoveret, og vi vil også kunne tilbyde endnu flere lejligheder med direkte pooladgang. Derudover bliver Help Desk, showbaren, loungen og Mini Market istandsat.

Kickstart ferien med personlig træning

Vi ved, at inspiration, planlægning og tips til en effektiv træning gør det meget nemmere at komme i gang med at træne og endda fortsætte med den. I vores pakker Get Started og Get More får du de bedste forudsætninger for at komme i gang med din træning med god hjælp og støtte fra en af vores personlige trænere.

All Inclusive Premium
Nyhed!

Vores bedste All Inclusive!

Sommeren 2023 introducerer vi All Inclusive Premium – en endnu bedre variant af vores populære All Inclusive, hvor du kan vælge mellem at spise i enten buffet- eller a la carte-restauranten. I prisen indgår morgenmadsbuffet alle ugens dage, en aperitif før aftenmåltidet, en opgraderet vinliste og meget andet.

Und dig selv lidt ekstra ferieluksus

Vil du forkæle børnene eller din medrejsende med en lille overraskelse i ferien? Vi tilbyder flere bekvemme tilvalg for både store og små. Bestil f.eks. et besøg af Lollo eller Bernie, en praktisk babypakke eller en lækker Royal-velkomstpakke.

Du kan bestille tilvalgene samtidig med rejsen eller inden afrejsen via 'Min side'.

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Du kan møde Lollo & Bernie forskellige steder på hotellet, f.eks. ved poolen, i restauranterne, i Lollo & Bernie-klubben og til minidisco.

Easy Travel

Easy Travel

Det skal være nemt at rejse. Derfor har vi skabt Easy Travel med en række smarte løsninger til dig, der flyver med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club.

Værelsesguide på Sunwing

Hvilket værelse passer til jer?

Når du rejser med børn, er hotellet vigtigt. Meget vigtigt. På vores Sunwing Family Resorts kan du vælge imellem en række forskellige værelser og lejligheder, der er skræddersyet til børnefamilier. Her får du et overblik over de forskellige typer.

Her får du et overblik over de forskellige værelsestyper.

Nem ferie med småbørn

Nem ferie med småbørn

Hvordan klarer vi flyrejsen? Kan vi varme babymaden på hotelværelset? Her får du gode tips til at rejse med små børn.

Her får du gode tips til at rejse med små børn.

MERE OM SUNWING FAMILY RESORTS

Se filmen fra vores Sunwing Family Resorts - vores egne familiehoteller og det allerbedste, vi kan tilbyde børnefamilier.

VORES SUNWING FAMILY RESORTS

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller