Hoteller med børneklub

Hoteller med

Børneklub

Hoteller med aktiviteter for børn

Mange af vores familiehoteller har en børneklub, der tilbyder feriesjov i børnehøjde.

Vores allerbedste børneklub er Lollo & Bernie's Mini Land, som findes på alle Sunwing Family Resorts. Lollo & Bernie finder altid på masser af sjov, og i Mini Land kan alle børn lege, tegne og se film.

Du kan også møde Lollo & Bernie på mange af vores udvalgte familiehoteller, blandt andet på flere Family Garden, hvor der altid er fuld fart på børneaktiviteterne. Andre af vores hoteller har en international børneklub med et varieret udbud af aktiviteter for børn, og på nogle af hotellerne findes også skandinavisktalende personale. Tag et kig på vores store udbud af hoteller med børneklub og vælg det, der passer bedst til dig og din familie.

Har du lidt ældre børn? Læs om vores ungdomsaktiviteter på Sunwing Family Resorts.

Lollo & Bernie på Sunwing

Lollo & Bernie på Sunwing

Vores bedste børneklub hedder Lollo & Bernie's Mini Land, og du finder den på alle vores Sunwing Family Resorts. I Mini Land sker der altid noget for både små og store børn - mange aktiviteter er gratis og arrangeres af skandinavisktalende personale.

Lollo & Bernie på andre hoteller

Lollo & Bernie på andre hoteller

På vores hoteller med Lollo & Bernie's Kids Club kan børn i alderen 3-7 år deltage i sjove aktiviteter - nogle er gratis, andre er mod betaling. Nogle dage er der også åbent hus, hvor børn op til 7 år i følgeskab med en voksen kan klippe-klistre, lege eller se film.

Øvrige børneklubber

Øvrige børneklubber

Flere af vores familiehoteller har en international børneklub med et varieret udbud af børne- og familieaktiviteter. Nogle hoteller har sin egen maskot, og på visse hoteller er der også skandinavisktalende personale i børneklubben.

Alle vores hoteller med børneklub

Her kan du se alle hoteller med aktiviteter for børn

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller