Pappa och dotter badar i en pool
Family Garden

Nøje udvalgte familiehoteller

Family Garden

Gode familiehoteller

Børnevenligt, indbydende og ... fuldstændig vidunderligt. Family Garden er hoteller for familier, der vil have masser af tid til hinanden i ferien. Hotellerne byder på børnepools, gratis træning og mange sjove aktiviteter for både store og små. Og, ikke mindst; på alle Family Garden kan børnene møde Spies' populære maskotter, Lollo & Bernie.

Sommeren 2024 udvider vi vores allerede store udbud med endnu flere praktiske løsninger og sjove aktiviteter. Alle Family Garden ligger på populære rejsemål - så skynd dig at tage et kig på, hvilket et der passer bedst til lige netop din familie! Et par ekstra gode tip? Nyrenoverede Servatur Puerto Azul eller Barut Goia, som tidligere var vores meget populære Sunwing Side Beach.

Altid på Family Garden

 • Børn under 12 år spiser til halv pris fra buffeten
 • Familievenlige værelser og lejligheder
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Pools for både børn og voksne
 • Aktiviteter for børn og unge
 • Underholdning for børn og unge
 • Nøje udvalgte familiehoteller
 • Bekvemme måltidspakker
 • Gratis motionsrum, yoga og vandgymnastik
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Gratis poolhåndklæder til hele familien
Lollo & Bernie på Family Garden

Oplev mere på Family Garden

Pool på Family Garden

Bo bedre

Vores Family Garden byder på værelser og lejligheder, der er indrettet for at give hele familien så god en ferie som muligt. Hotellerne er altid mindst kategori 4, og alle hoteller tilbyder værelser eller lejligheder med plads til op til fire personer, visse op til syv personer.

Lækker mad og drikke på Family Garden

Mad og drikke

På Family Garden kan du vælge mellem forskellige bekvemme måltidspakker. Hotellerne har flere barer og altid en buffetrestaurant, hvor børn op til 12 år får mindst 50 % rabat.

Dreng bader i pool på Family Garden

Pools for alle

Plask og leg - eller måske en rolig svømmetur, før du går tilbage til liggestolen? Family Garden tilbyder pools for enhver smag - fra overdækkede babypools til store pools, hvor hele familien kan bade og hygge sig sammen. Af og til arrangerer Spies-guiderne eller hotellets personale også vandlege og aktiviteter omkring poolen. På alle Family Garden indgår desuden poolhåndklæder til hele familien (til tider mod depositum).

Unge gæster spiller basket i pool på Family Garden

Aktiviteter for alle

Der er altid noget at give sig til på Family Garden. På alle hoteller er det vores eget personale, der står for underholdning og aktiviteter - alt fra minidisko, fodboldkampe og leg for de mindste til sportsaktiviteter og shows for alle.

Lollo & Bernie sammen med et barn på stranden

Lollo & Bernie

På alle Family Garden kan børnene møde Spies' populære maskotter, Lollo & Bernie. Lollo er en nysgerrig giraf, og Bernie er en klog og modig bjørn. Lollo & Bernie elsker at kramme og finder gerne på sjov sammen med børnene. De har også deres egen klub, hvor alle er velkomne til at lege og klippe-klistre.

Ung mand træner i motionsrummet

Træning

Kunne du tænke dig en aktiv ferie - eller i det mindste have mulighed for et træningspas eller to? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. På Family Garden er gratis motionsrum, yoga og vandgymnastik nemlig standard. På mange af hotellerne arrangeres der desuden sportsaktiviteter for hele familien.

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller