Family Garden-hotel på Gran Canaria (Servatur Puerto Rico)
Servatur Puerto Azul, Gran Canaria
Family Garden

Bo bedre

Vores Family Garden byder på værelser og lejligheder, der er indrettet for at give hele familien så god en ferie som muligt. Hotellerne er altid mindst kategori 4, og alle hoteller tilbyder værelser eller lejligheder med plads til op til fire personer, visse op til syv personer.

Pooladgang på Family Garden

Lejligheder med direkte pooladgang

Velkommen til lidt ekstra ferieluksus! Flere af vores Family Garden-hoteller tilbyder lejligheder med direkte pooladgang, så du kan hoppe i poolen fra din egen terrasse. Visse lejligheder har helt private pools, andre deler poolen med nabolejlighederne. Lejligheder med direkte pooladgang finder du på nyrenoverede Servatur Puerto Azul, White Lagoon Beach og Barut Goia (ex. Sunwing Side Beach).

Lille pige leger med en spand ved poolkanten på Family Garden

Bestil tilvalg

På udvalgte Family Garden-hoteller kan du bestille ekstra tilvalg for at gøre ferien endnu mere bekvem og afslappende. Under hvert enkelt hotel kan du se, hvilke muligheder der tilbydes.

Rejser du med små børn og vil undgå alt for meget bagage, kan du bestille en babypakke hjemmefra sammen med rejsen. Pakken indeholder barneseng, høj stol og klapvogn, og det hele venter på dig ved ankomsten til hotellet. Har du kun brug for en barneseng, kan den bestilles separat.

Du kan også bestille en BoPlus-pakke, som inkluderer daglig opvask, badekåber til hele familien og en velkomstpakke med blomster, frugtkurv, snacks, øl, vin og sodavand. Én pakke pr. lejlighed og uge.