Lollo & Bernie leger med en pige på stranden
Family Garden

Aktiviteter på Family Garden

Der er altid noget at give sig til på vores Family Garden. På alle hoteller er det vores eget personale, der står for underholdning og aktiviteter - alt fra ansigtsmaling, minidisko, fodboldkampe og leg for de mindste til sportsaktiviteter og shows for alle. Du kan læse i hotelpræsentationen, hvad der tilbydes på de enkelte hoteller. På alle Family Garden findes også en børneklub med Lollo & Bernie, hvor børnene kan deltage i aktiviteter og møde nye venner. De yngste børn skal følges af en voksen, og de fleste aktiveteter er naturligvis gratis.

Familie spiller bold på stranden

Sjov for hele familien

  • Vandgymnastik
  • Yoga
  • Børneaktiviteter
  • Ungdomsaktiviteter

Velkommen til Lollo & Bernies helt egen klub

I ferien bydes der på masser af sjov sammen med Lollo & Bernie og vores Lollo & Bernie Club-team. Der arrangeres alt fra sportsaktiviteter og lege på land til dans og plask i poolen.

Vi går på spændende skattejagter og løser sjove opgaver - og naturligvis dukker Lollo & Bernie også op indimellem. Flere aftener om ugen er der også mulighed for at slå sig løs på dansegulvet til Lollo & Bernie's Mini Disco! Til de fleste aktiviteter i Lollo & Bernie-klubben er alle børn velkomne i følgeskab med en voksen, men et par gange om uges arrangeres der også forældrefri aktiviteter som for eksempel fødselsdagsfest eller skattejagt.

Visse aktiviteter har en aldersgrænse fra 3 og 7 år. Tilmelding sker i Lollo & Bernie-klubben på hotellet, og der er et begrænset antal pladser. Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Lollo & Bernie i fine kjoler

Flere aktiviteter på Family Garden

Unge mennesker spiller basket i poolen

Ungdomsaktiviteter

Børn fra 8 år og opefter kan deltage i forskellige former for sport både på land og i vandet, og visse dage arrangeres der også kreative aktiviteter samt film- og spilaftener.

Far og sønner spiller volleyball på stranden

For hele familien

I ferien kan hele familien deltage i sjove aktiviteter som fodbold, vandbasket, vandpolo, vandgymnastik og yoga. Du finder mere information om vores aktivitetsprogram på hotellet.