Se hoteller (1)

Rejser til Ribeira Brava

Ribeira Brava er en fredelig lille by 20 km vest for Funchal og som skabt til en rejse med afslapning og skønne naturoplevelser.
I Ribeira Brava kan du glæde dig til en afslappende ferie med lokal stemning og store naturoplevelser i bjergene, der omgiver den lille by. Byens centrum ligger ved stranden og udgøres af nogle få smalle gader, en kirke fra 1500-tallet og et kønt lille torv. Her kan du slå dig ned på en bar med udsigt over havet og indsnuse stemningen og måske planlægge morgendagen; en tur med lokalbussen ind til Funchal til lidt shopping og sightseeing, en levadavandring eller måske en yogatime.

På en bakke i Ribeira Brava ligger Spies' hotel Hotel do Campo med udsigt over havet. Hotellet er et godt valg for dig, der søger en afkoblende ferie i fredfyldte og smukke omgivelser. Begiv dig gerne ud på en vandretur eller udforsk Madeiras rige natur- og kulturliv på egen hånd i lejebil.

Oplev Madeira

Madeira er en ø som skabt til oplevelser i dit eget tempo. Med en lejebil kan du nemt komme rundt ad øens fine veje og måske stoppe undervejs til frokost i en lille by eller gå op og nyde udsigten fra øens højeste punkt, Pico Ruivo. Øens hovedby, Funchal, bør du også bruge en dag eller to på - byen byder både på fantastiske parker og haver, et livligt marked og vinhuse, der producerer øens berømte vin. Hos Spies kan du bestille en lejebil sammen med rejsen - fra tre dage og opefter. Spies' tilbyder desuden en række udflugter fra Funchal, som du nemt kan komme til med lokalbus eller lejebil.
Tips og nyttig info
  • Prisvenligt hotel
  • Smukke udsigter
  • Fred og ro
  • Gode priser på lejebil

Spies' gæster om Ribeira Brava

Find din rejse til Ribeira Brava