Rejser til Madeira
Oplevelsernes ø
MADEIRA

Oplevelsernes ø

Madeira er det bedste valg, hvis du vil have en ferie med naturoplevelser, kultur og muligheder for at være aktiv. Læs mere Øens høje bjerge og dybe dale er som skabt til mountainbiking og vandring, og det levende hav er oplagt til hvalsafari. Øen har mange gode restauranter med betagende udsigt over Atlanterhavet og friske fisk og skaldyr på menuen. På Madeira får du således det bedste af to verdener, når oplevlelserne og aktiviteterne møder den tilbagelænede ro. For hvis naturoplevelser er din ting, er naturskønne rejsemål vores.Skjul

Levadavandring i smuk natur

Madeira er et sandt paradis for alle vandrings-folk - uanset niveau. På en levadavandring går du i timevis gennem bjerge og dale langs vandingskanaler, som fordeler frodigheden til hele øen. Levadaerne, som findes overalt på øen, blev opført af de oprindelige indbyggere, og det er de samme stisystemer, der benyttes i dag

Madeiras grønne greens

Vil du spille golf i ferien, har du to fabelagtige baner at vælge mellem.

Palheiro Golf og Santo da Serra. Begge er anlagt i frodige omgivelser med en storslået udsigt over hav og bjerge - og så passer de til spillere på alle niveauer.

Oplevelser i og nær Funchal

Mange oplevelser findes i og omkring Funchal. Tag f.eks. tovbanen fra den gamle bydel til Monte, og tag en Monteslæde ned af bjerget. Du kan også besøge botaniske haver og nyde øens nationale paradisfugleblomst, smage på Madeira-hedvin i det tidligere franciskanerkloster eller tage på hval- og delfinsafari. En god ide er at leje en bil for at komme rundt på øen.

Tag f.eks. tovbanen til Monte eller tag på hval-og delfinsafari.

Madeiras Michelin-stjerner

På 5-stjernede The Cliff Bay Resort finder du restaurant Il Gallo d’Oro, der fik sin - og Madeiras - første Michelin-stjerne i 2009. Køkkenchefen hedder Benoît Sinthon, og han kombinerer øens egne friske råvarer og iberiske specialiteter med stor succes.

på 5-stjernede The Cliff Bay Resort

Sol og bad

Madeira har få strande. De to kunstigt anlagt sandstrande ved Calheta og Machico er anlagt med sand fra Sahara. Til gengæld har øen flere store lidoer - både havbade (saltvandspools) og almindelige pools. De fleste hoteller har også indendørspool og nogle endda opvarmet udendørspool.

Unikke sportsoplevelser

Cykling • Canyoning • Surfing

Madeiras storslåede natur opleves nok allerbedst fra en cykelsadel eller fra et surfbræt på havet, og Madeira byder på god surfing hele året rundt. Noget nyt er også canyoning, læs nærmere i linket nedenfor.

Læs mere