Se hoteller (2)

Rejser til Canico

Canico er en charmerede by knap ti kilometer fra Funchal; tæt på både afslapning og oplevelser.

Canico er nærmest to rejsemål i ét: Det oprindelige Canico ligger et par kilometer inde i landet, og er en fredfyldt lille by med et hyggeligt torv, en labyrint af smalle gader og en charmerende lille kirke. Byen er omgivet af små marker, som adskiller den fra bjergene længere inde i landet. Den nyere del af Canico kaldes Canico de Baixo og ligger ved havet. Det er her, de fleste af hotellerne ligger; langs den klipperige kyst og strandpromenaden.

Prisvenlige hoteller i Canico

Et af Spies' hoteller ligger i byen Garajau oven for havet mellem Funchal og Canico. Garajaus hovedgade er kantet af restauranter, men det er nemt at tage lokalbussen ind til Funchal, hvis du kunne tænke dig mere at vælge imellem. I byen Canico de Baixo ligger der flere hoteller lige ved vandet, og her har du også masser af restauranter og barer inden for rækkevidde.

Afslapning i Canico

En ferie i Canico eller Garajau handler meget om at opleve Maderia og havet, der omgiver øen. Begiv dig f.eks. på vandretur langs Madeiras berømte levadaer, eller tag på endagstur til naboøen Porto Santo, som til forskel fra Madeira byder på brede sandstrande. Dykning er også en populær aktivitet i havet ud for Canico. Hvis du vil blive i nærområdet, kommer du nemt ind til hovedbyen Funchal, hvor du kan opleve markedet, indsnuse folkelivet eller måske besøge tage på vinsmagning i Blandy's Wine Lodge. Uanset hvad du vælger at give dig til, anbefaler vi, at du lejer en bil, så du kan komme rundt på øen i dit eget tempo. Spies tilbyder billeje fra tre dage og opefter.

Tips og nyttig info
 • Prisvenlige hoteller
 • Mad og drikke til gode priser
 • Kort transfer
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Canico

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
I Canico bader man i havet fra badestiger. Flere hoteller er bygget lige ved klippekanten og har terrasser med liggestole på klippeafsatserne. I området omkring Canico findes stenstrandene Praia do Garajau og Reis Magos samt havbadet Lido Galomar.
Mad, drikke og natteliv
I Canicos gamle bydel ligger der en håndfuld restauranter og barer i kvarteret omkring gaden Estrada da Ponta Oliveira, og langs havet findes enkelte restauranter med fisk og skaldyr. Der er desuden restauranter på byens hoteller.
Nattelivet i Canico er fredeligt. Der ligger barer i området ved havet og langs gaden Estrada da Ponta Oliveira i det øvre Canico. Derudover ligger der barer på hotellerne, som også tilbyder let underholdning.
Shopping
Canico har et lille shoppingudbud. I den øvre del af Canico findes enkelte butikker, et apotek og et supermarked samt det lille shoppingcenter Canico Shopping Commercial Centre. Funchal ligger cirka 12 km væk og har et stort udvalg af forretninger.
Læs mere om shopping på Madeira.
Sport og træning
Canico byder primært på aktiviteter i havet som for eksempel snorkling, dykning, sportsfiskeri, windsurfing og andre former for vandsport.

Dykning

Canico byder på nogle af øens bedste dykkersteder, og i den nye, nedre del af byen ligger der et par dykkercentre.

Golf på Madeira

Vil du spille golf i ferien, har Madeira to fine, grønne golfbaner, som byder på herlige udfordringer.

Læs mere om Madeiras golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
Canico er et godt udgangspunkt for udflugter på Madeira, der byder på dramatisk natur, smukke parker, interessante museer og meget andet.

Ponta do Garajau

En lille halvø med en statue af Jesus (Cristo Rei), som ligner kristusstatuen i Rio de Janeiro.
Udflugter
Funchal til fods
Funchal til fods
På en vandretur gennem Funchal kombinerer vi historie og botanik med smagsprøver og livligt folkeliv for at give dig mulighed for at opleve alt, hvad denne spændende by har at byde på. Vinsmagning af hedvinen Madeira indgår.
Læs mere om udflugten
Pico Ruivo
Pico Ruivo
Levadaerne er meget populære blandt vandrere og et must for dig, der kan lide vandring i betagende natur. Ægte vandreentusiaster bør ikke gå glip af denne udfordrende vandretur i smukke omgivelser op til Pico Ruivo, der med sine 1.862 meter er Madeiras højeste punkt. Sværhedsgrad: Svær***
Læs mere om udflugten
Levada Rabacal - 13 km
Levada Rabacal - 13 km
En af Madeiras smukkeste og mest spændende levadaer. Levadaen går gennem skovlandskaber med udsigt over de grønneste og mest kendte af øens dale. Under vandringen passerer vi også små og store vandfald - en betagende oplevelse. Sværhedsgrad: Middel**
Læs mere om udflugten
Rota dos Cetaceos
Rota dos Cetaceos
Dyrelivet opleves selvfølgelig bedst i sit naturlige miljø, og Madeira har masser af naturlige miljøer for både delfiner og andre hvaler. Men hvis man gerne vil opleve dem på hjemmebane, gælder det om at kende de rigtige steder.
Læs mere om udflugten
Med Santa Maria i Columbus' fodspor
Med Santa Maria i Columbus' fodspor
Tag med på halvdagsudflugt med skibet Santa Maria, der sejler langs Madeiras sydkyst. Skibet er en kopi af det skib, som Christoffer Columbus brugte på sin rejse over Atlanterhavet, da han ved en fejl opdagede Amerika. Oplev, hvordan Columbus og hans besætning levede ombord, og nyd nogle skønne timer på havet med sol og svømmeture. Kage og prøvesmagning af hedvinen Madeira eller juice indgår.
Læs mere om udflugten
Nonnernes Dal
Nonnernes Dal
Halvdagsudflugt til en af Madeiras mest berømte seværdigheder, Nonnernes Dal, der er kendt for sin naturskønhed og ufremkommelighed. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Bela Madeira - ørundtur
Bela Madeira - ørundtur
En fantastisk heldagsudflugt, hvor vi udforsker Madeira og oplever øens smukkeste side med spektakulære udsigter over det grønne landskab. Frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Magic Dolphin - formiddag
Katamaranen Magic Dolphin - formiddag
Stig ombord på katamaranen Magic Dolphin i Funchals havn og glæd dig til en afslappende tur på havet. Drikkevarer og lette snacks kan købes ombord.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari - Amazing West
Jeepsafari - Amazing West
Der er mange måder at opleve Madeira på, men er man eventyrlysten, bør man gøre det i jeep.
Læs mere om udflugten
Paradisdalen
Paradisdalen
Tag med på en smuk og let vandring til en magisk og velbevaret hemmelighed på Madeira, som kun få kender til. Takket være den imødekommende lokalbefolkning bliver det en oplevelsesrig dag med udsøgt afternoon tea.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag
Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag
Stig ombord på katamaranen Magic Dolphin i Funchals havn og glæd dig til en afslappende tur på havet. Drikkevarer og lette snacks kan købes ombord.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Madeira på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Der kører busser til Canico fra blandt andet Funchal, og turen tager cirka en halv time. Der findes også en taxiholdeplads ved parkeringspladsen foran Canico Shopping Commercial Centre. Du kan desuden bestille en taxi gennem hotellet.
Rejs med børn
Planlægger du at rejse til Madeira med børn, anbefaler vi rejsemålet Funchal, der byder på både børnevenlige aktiviteter og hoteller med børnepool.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Du er også velkommen i vores servicecenter i Funchal. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Højtider

1-23/10 2021: Blomsterfestivalen. Den 2/10 bygger børnene "Håbets mur" af blomster, og den 3/10 går det store blomsteroptog gennem Funchals gader. 14-17/10 arrangeres koncerten "The Sound of Flowers".

1/12 2021: Man begynder at tænde julelysene i Funchal centrum.

1/12 2021-6/1 2022: Juleudsmykning og forskellige aktiviteter i Funchal.

31/12 2021: Nytårsfyrværkeri.

23/1 2022: Funchal Marathon.

23/2-6/3 2022: Madeiras berømte karneval. Det store optog, hvor øens sambagrupper optræder, foregår den 26/2.

Hver lørdag aften i juni 2022 fejres Atlantic Festival med festligheder og aktiviteter.

28/8-11/9 2022: Vinfestivalen i Estreito de Câmara de Lobos.

Miljøskat

Santa Cruz kommune har indført en miljøskat på samtlige hoteller og lejlighedshoteller, som udregnes pr. overnatning. Skatten er på 1 euro/person pr. overnatning, dog maksimalt 5 euro pr. person for gæster over 18 år. Skatten betales direkte til hotellet ved enten ankomst eller afrejse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V.

Sprog

Portugisisk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Der er store niveauforskelle i Funchal.
Vær opmærksom på, at det kan blive koldt om aftenen i Santo da Serra, da det ligger relativt højt. Det er derfor en god idé at medbringe en varm trøje eller jakke.
Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Byggeri på Madeira, først og fremmest i Funchal, kan til tider være forstyrrende, ligesom omfatningen af byggeriarbejdet kan variere.
Vejr og klima
 • januar
19°13°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
19°13°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
19°14°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
20°14°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • maj
20°15°
6
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
22°18°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
24°19°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
25°20°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
25°19°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • oktober
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
22°16°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • december
20°14°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Canico året rundt.

Du kan desuden rejse til Canico året rundt med rutefly.

Flyet lander i Funchal Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Canico. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Funchal Lufthavn til dit hotel er cirka 15 minutter (ca. 10 km). Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Canico
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.