Se hoteller (4)

Rejser til Canico

Canico er en charmerede by knap ti kilometer fra Funchal; tæt på både afslapning og oplevelser.

Canico er nærmest to rejsemål i ét: Det oprindelige Canico ligger et par kilometer inde i landet, og er en fredfyldt lille by med et hyggeligt torv, en labyrint af smalle gader og en charmerende lille kirke. Byen er omgivet af små marker, som adskiller den fra bjergene længere inde i landet. Den nyere del af Canico kaldes Canico de Baixo og ligger ved havet. Det er her, de fleste af hotellerne ligger; langs den klipperige kyst og strandpromenaden.

Prisvenlige hoteller i Canico

Et af Spies' hoteller ligger i byen Garajau oven for havet mellem Funchal og Canico. Garajaus hovedgade er kantet af restauranter, men det er nemt at tage lokalbussen ind til Funchal, hvis du kunne tænke dig mere at vælge imellem. I byen Canico de Baixo ligger der flere hoteller lige ved vandet, og her har du også masser af restauranter og barer inden for rækkevidde.

Afslapning i Canico

En ferie i Canico eller Garajau handler meget om at opleve Maderia og havet, der omgiver øen. Begiv dig f.eks. på vandretur langs Madeiras berømte levadaer, eller tag på endagstur til naboøen Porto Santo, som til forskel fra Madeira byder på brede sandstrande. Dykning er også en populær aktivitet i havet ud for Canico. Hvis du vil blive i nærområdet, kommer du nemt ind til hovedbyen Funchal, hvor du kan opleve markedet, indsnuse folkelivet eller måske besøge tage på vinsmagning i Blandy's Wine Lodge. Uanset hvad du vælger at give dig til, anbefaler vi, at du lejer en bil, så du kan komme rundt på øen i dit eget tempo. Spies tilbyder billeje fra tre dage og opefter.

Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Mad og drikke til gode priser
  • Kort transfer
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Canico

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Canico