Se hoteller (2)

  Rejser til Canico

  Canico er en charmerede by knap ti kilometer fra Funchal; tæt på både afslapning og oplevelser.
  Canico er nærmest to rejsemål i ét: Det oprindelige Canico ligger et par kilometer inde i landet, og er en fredfyldt lille by med et hyggeligt torv, en labyrint af smalle gader og en charmerende lille kirke. Byen er omgivet af små marker, som adskiller den fra bjergene længere inde i landet. Den nyere del af Canico kaldes Canico de Baixo og ligger ved havet. Det er her, de fleste af hotellerne ligger; langs den klipperige kyst og strandpromenaden.

  Prisvenlige hoteller i Canico

  Et af Spies' hoteller ligger i byen Garajau oven for havet mellem Funchal og Canico. Garajaus hovedgade er kantet af restauranter, men det er nemt at tage lokalbussen ind til Funchal, hvis du kunne tænke dig mere at vælge imellem. I byen Canico de Baixo ligger der flere hoteller lige ved vandet, og her har du også masser af restauranter og barer inden for rækkevidde.

  Afslapning i Canico

  En ferie i Canico eller Garajau handler meget om at opleve Maderia og havet, der omgiver øen. Begiv dig f.eks. på vandretur langs Madeiras berømte levadaer, eller tag på endagstur til naboøen Porto Santo, som til forskel fra Madeira byder på brede sandstrande. Dykning er også en populær aktivitet i havet ud for Canico. Hvis du vil blive i nærområdet, kommer du nemt ind til hovedbyen Funchal, hvor du kan opleve markedet, indsnuse folkelivet eller måske besøge tage på vinsmagning i Blandy's Wine Lodge. Uanset hvad du vælger at give dig til, anbefaler vi, at du lejer en bil, så du kan komme rundt på øen i dit eget tempo. Spies tilbyder billeje fra tre dage og opefter.
  Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Mad og drikke til gode priser
  • Kort transfer
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Canico

  Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

  Strand
  I Canico bader man i havet fra badestiger. Flere hoteller er bygget lige ved klippekanten og har terrasser med liggestole på klippeafsatserne. I området omkring Canico findes stenstrandene Praia do Garajau og Reis Magos samt havbadet Lido Galomar.
  Mad, drikke og natteliv
  I Canicos gamle bydel ligger der en håndfuld restauranter og barer i kvarteret omkring gaden Estrada da Ponta Oliveira, og langs havet findes enkelte restauranter med fisk og skaldyr. Der er desuden restauranter på byens hoteller.
  Nattelivet i Canico er fredeligt. Der ligger barer i området ved havet og langs gaden Estrada da Ponta Oliveira i det øvre Canico. Derudover ligger der barer på hotellerne, som også tilbyder let underholdning.
  Shopping
  Canico har et lille shoppingudbud. I den øvre del af Canico findes enkelte butikker, et apotek og et supermarked samt det lille shoppingcenter Canico Shopping Commercial Centre. Funchal ligger cirka 12 km væk og har et stort udvalg af forretninger.
  Læs mere om shopping på Madeira.
  Sport og træning
  Canico byder primært på aktiviteter i havet som for eksempel snorkling, dykning, sportsfiskeri, windsurfing og andre former for vandsport.

  Dykning

  Canico byder på nogle af øens bedste dykkersteder, og i den nye, nedre del af byen ligger der et par dykkercentre.

  Golf på Madeira

  Vil du spille golf i ferien, har Madeira to fine, grønne golfbaner, som byder på herlige udfordringer.

  Læs mere om Madeiras golfbaner og bestilling af starttider her.
  Aktiviteter og seværdigheder
  Canico er et godt udgangspunkt for udflugter på Madeira, der byder på dramatisk natur, smukke parker, interessante museer og meget andet.

  Ponta do Garajau

  En lille halvø med en statue af Jesus (Cristo Rei), som ligner kristusstatuen i Rio de Janeiro.
  Udflugter
  Jeepsafari i solnedgangen
  Jeepsafari i solnedgangen
  Madeira kan opleves på mange måder, men hvis man er eventyrlysten og gerne vil have lidt mere action, er jeep det rette valg.
  Læs mere om udflugten
  Levada Rabacal - 13 km
  Levada Rabacal - 13 km
  En af Madeiras smukkeste og mest spændende levadaer. Levadaen går gennem skovlandskaber med udsigt over de grønneste og mest kendte af øens dale. Under vandringen passerer vi også små og store vandfald - en betagende oplevelse. Sværhedsgrad: Middel**
  Læs mere om udflugten
  Nonnernes Dal
  Nonnernes Dal
  Halvdagsudflugt til en af Madeiras mest berømte seværdigheder, Nonnernes Dal, der er kendt for sin naturskønhed og ufremkommelighed. Mad og drikke indgår ikke.
  Læs mere om udflugten
  Pico Ruivo
  Pico Ruivo
  Levadaerne er meget populære blandt vandrere og et must for dig, der kan lide vandring i betagende natur. Ægte vandreentusiaster bør ikke gå glip af denne udfordrende vandretur i smukke omgivelser op til Pico Ruivo, der med sine 1.862 meter er Madeiras højeste punkt. Sværhedsgrad: Svær***
  Læs mere om udflugten
  Levada Caldeirao Verde - 13 km
  Levada Caldeirao Verde - 13 km
  Levadaen har rødder tilbage til 1800-tallet og er omgivet af laurbærskov, hvilket passer fint til navnet, der betyder 'den grønne gryde'. I løbet af vandreturen passerer vi flere smukke vandfald, som løber ud i en eventyragtig lagune. Sværhedsgrad: Middel**
  Læs mere om udflugten
  Ponta de Sao Lourenco - 8 km
  Ponta de Sao Lourenco - 8 km
  En vandring i den unikke og billedskønne natur på den østlige side af Madeira. Udsigten er storslået med det mørkeblå Atlanterhav til begge sider, og med lidt held kan vi se helt til Porto Santo. Sværhedsgrad: Middel**
  Læs mere om udflugten
  Med Santa Maria i Columbus' fodspor
  Med Santa Maria i Columbus' fodspor
  Tag med på halvdagsudflugt med skibet Santa Maria, der sejler langs Madeiras sydkyst. Skibet er en kopi af det skib, som Christoffer Columbus brugte på sin rejse over Atlanterhavet, da han ved en fejl opdagede Amerika. Oplev, hvordan Columbus og hans besætning levede ombord, og nyd nogle skønne timer på havet med sol og svømmeture. Kage og prøvesmagning af hedvinen Madeira eller juice indgår.
  Læs mere om udflugten
  Bela Madeira - ørundtur
  Bela Madeira - ørundtur
  En fantastisk heldagsudflugt, hvor vi udforsker Madeira og oplever øens smukkeste side med spektakulære udsigter over det grønne landskab. Frokost indgår.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Magic Dolphin - formiddag
  Katamaranen Magic Dolphin - formiddag
  Stig ombord på katamaranen Magic Dolphin i Funchals havn og glæd dig til en afslappende tur på havet. Drikkevarer og lette snacks kan købes ombord.
  Læs mere om udflugten
  Jeepsafari - Amazing West
  Jeepsafari - Amazing West
  Der er mange måder at opleve Madeira på, men er man eventyrlysten, bør man gøre det i jeep.
  Læs mere om udflugten
  Paradisdalen
  Paradisdalen
  Tag med på en smuk og let vandring til en magisk og velbevaret hemmelighed på Madeira, som kun få kender til. Takket være den imødekommende lokalbefolkning bliver det en oplevelsesrig dag med udsøgt afternoon tea.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag
  Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag
  Stig ombord på katamaranen Magic Dolphin i Funchals havn og glæd dig til en afslappende tur på havet. Drikkevarer og lette snacks kan købes ombord.
  Læs mere om udflugten
  Natur- og panoramatur på Madeira
  Natur- og panoramatur på Madeira
  Heldagsudflugt langs Madeiras syd- og nordkyst, hvor vi oplever kystbyen Porto Moniz, den grønne dal Serra de Agua, tropisk beplantning og unikke vulkanbassiner.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Madeira på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Der kører busser til Canico fra blandt andet Funchal, og turen tager cirka en halv time. Der findes også en taxiholdeplads ved parkeringspladsen foran Canico Shopping Commercial Centre. Du kan desuden bestille en taxi gennem hotellet.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Du er også velkommen i vores servicecenter i Funchal. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Højtider

  23/2-6/3: Madeiras berømte karneval. Det store optog, hvor øens sambagrupper optræder, foregår den 26/2.

  5-29/5: Blomsterfestivalen. I løbet af festivalen bygger børnene 'Håbets mur' af blomster, og der går også et stort blomsteroptog gennem Funchals gader, ligesom koncerten 'The Sound of Flowers' afholdes.

  Hver lørdag aften i juni fejres Atlantic Festival med festligheder og aktiviteter.

  28/8-11/9: Vinfestivalen i Estreito de Câmara de Lobos.

  1/12: Man begynder at tænde julelysene i Funchal centrum, og hele december er der juleudsmykning og forskellige aktiviteter.

  31/12: Nytårsfyrværkeri.

  Miljøskat

  Santa Cruz kommune har indført en miljøskat på samtlige hoteller og lejlighedshoteller, som udregnes pr. overnatning. Skatten er på 1 euro/person pr. overnatning, dog maksimalt 5 euro pr. person for gæster over 18 år. Skatten betales direkte til hotellet ved enten ankomst eller afrejse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater findes.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Dansk -1 time.

  El

  220 V.

  Sprog

  Portugisisk.

  Øvrigt

  Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Der er store niveauforskelle i Funchal.
  Vær opmærksom på, at det kan blive koldt om aftenen i Santo da Serra, da det ligger relativt højt. Det er derfor en god idé at medbringe en varm trøje eller jakke.
  Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Byggeri på Madeira, først og fremmest i Funchal, kan til tider være forstyrrende, ligesom omfatningen af byggeriarbejdet kan variere.
  Vejr og klima
  • januar
  19°13°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • februar
  19°13°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  19°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  20
  Regnfri dage
  • april
  20°14°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  21
  Regnfri dage
  • maj
  20°15°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  19°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • juni
  22°18°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  20°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • juli
  24°19°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  29
  Regnfri dage
  • august
  25°20°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  28
  Regnfri dage
  • september
  25°19°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  23°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • oktober
  24°18°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  21
  Regnfri dage
  • november
  22°16°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • december
  20°14°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  19°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 5 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Canico året rundt.

  Du kan desuden rejse til Canico året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Funchal Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Canico. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Funchal Lufthavn til dit hotel er cirka 15 minutter (ca. 10 km). Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Find din rejse til Canico
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.