Se hoteller (5)

  Rejser til Canico

  Canico er en charmerede by knap ti kilometer fra Funchal; tæt på både afslapning og oplevelser.
  Canico er nærmest to rejsemål i ét: Det oprindelige Canico ligger et par kilometer inde i landet, og er en fredfyldt lille by med et hyggeligt torv, en labyrint af smalle gader og en charmerende lille kirke. Byen er omgivet af små marker, som adskiller den fra bjergene længere inde i landet. Den nyere del af Canico kaldes Canico de Baixo og ligger ved havet. Det er her, de fleste af hotellerne ligger; langs den klipperige kyst og strandpromenaden.

  Bo godt i Canico

  Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden ligger i Garajau, en by beliggende oven for havet mellem Funchal og Canico, blot et kvarter fra lufthavnen. Fra hotellet kommer du nemt med lokalbussen til Funchal, hvis du kunne tænke dig variation fra det lokale udbud af små restauranter og barer langs hovedgaden, der løber gennem Garajau. Vil du bo ved stenstranden Reis Magos Beach, tilbyder vi lækre Riu Madeira.

  Bor du på Sentido Galosol eller Sentido Galomar ved havet, kan du se frem til et stort udvalg af feriefaciliteter. Inden for hotelområdet Galo Resort tilbydes blandt andet havbad, flere forskellige restauranter og en række fitness- og yogahold, som også egner sig til gruppetræning. Sentido Galomar er en voksendel af Galo Resort og er velegnet til dig, der rejser uden børn.

  Afslapning i Canico

  En ferie i Canico eller Garajau handler meget om at opleve Maderia og havet, der omgiver øen. Begiv dig f.eks. på vandretur langs Madeiras berømte levadaer, eller tag på endagstur til naboøen Porto Santo, som til forskel fra Madeira byder på brede sandstrande. Dykning er også en populær aktivitet i havet ud for Canico. Hvis du vil blive i nærområdet, kommer du nemt ind til hovedbyen Funchal, hvor du kan opleve markedet, indsnuse folkelivet eller måske besøge tage på vinsmagning i Blandy's Wine Lodge. Uanset hvad du vælger at give dig til, anbefaler vi, at du lejer en bil, så du kan komme rundt på øen i dit eget tempo. Spies tilbyder billeje fra tre dage og opefter.
  Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Mad og drikke til gode priser
  • Kort transfer

  Spies' gæster om Canico

  Find din rejse til Canico