Se hoteller (1)

Rejser til Santo da Serra

Velkommen til Santo da Serra og til en ferie, hvor golfbaner, naturoplevelser og vandringsruter venter lige uden for hotellet.

Santo da Serra er et lille rejsemål oppe i bjergene på det østlige Madeira, ca. 10 km fra kysten. Her kan du nyde naturen enten på skønne levadavandringer, fra hesteryg eller på golfbanen. I weekenderne går det løs på byens berømte marked, hvor lokale produkter af enhver art lokker besøgende til fra hele øen. Vil du se mere af Madeira, er det nemt at tage bussen til Machico eller Funchal, og du kan selvfølgelig også kombinere Santo da Serra med et af vores andre rejsemål.

Porto Bay Serra Golf

PortoBay Serra Golf er hyggeligt og indbydende hotel med et fortræffeligt køkken, som specialiserer sig i øens råvarer fra såvel havet som jorden.

Golfpakke på Club de Golf Santo da Serra

Her kan du vælge mellem 27 huller på tre forskellige baner, hvilket betyder, at du kan spille i lang tid, uden at det bliver kedeligt. Og når du oven i købet kan nyde den fantastiske natur mellem slagene, kan du være sikker på, at det bliver en helt speciel oplevelse. Vi anbefaler, at du bestiller en golfpakke inden afrejsen. Dette kan gøres via golfbanens egen hjemmeside.

Udforsk Madeira

Madeira er som skabt til at udforske i dit eget tempo. Og hvis du booker en lejebil, når du bestiller din rejse, kommer du hurtigt og let ud på vejen - og du finder hurtigt dine egne, små perler: en god frokost i en lille, lokal by eller måske udsigten fra øens højeste punkt, Pico Riuvo. Øens hovedstad Funchal fortjener også et besøg eller to. Her finder du det hyggelige lokalmarked, fantastiske parker og grønne områder og selvfølgelig er der også muligheden for at besøge en af vinhusene, som både producerer og sælger øens berømte vin.

Tips og nyttig info
 • Tæt på golfbane
 • Meget tilfredse gæster
 • Fred og ro
 • Lejebiler til gode priser
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Santo da Serra

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
19°13°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
19°13°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
19°14°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
20°14°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • maj
20°15°
6
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
22°18°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
24°19°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
25°20°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
25°19°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • oktober
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
22°16°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • december
20°14°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Der er ingen strand i Santo da Serra, men der findes enkelte strande langs kysten syd for Santo da Serra. Stranden Praia das Palmeiras i Santa Cruz består af lavasand og sten, og i nærheden ligger også vandlandet Aquaparque Madeira. Tæt på lufthavnen findes desuden stenstranden Praia de S. Roque samt stranden i Machico, der består af gyldent sand fra Sahara.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Santo da Serra året rundt.

Du kan desuden rejse til Santo da Serra året rundt med rutefly.

Flyet lander i Funchal Lufthavn.
Transfer fra lufthavnen til hotellerne indgår ikke og kan ikke tilkøbes på charterrejser. Lejebil anbefales.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra lufthavnen til Santo da Serra er ca. 15 minutter (ca. 10 km).
Mad, drikke og natteliv
I Santo da Serra findes en håndfuld restauranter og barer, og de fleste ligger i forbindelse med hotellerne. Der er et lidt større forlystelsesudbud med barer, restauranter og caféer i Machico centrum cirka 10 km væk.
I Santo da Serra hersker der fred og ro, og der er ikke noget natteliv. Det nærmeste natteliv findes i Machico cirka 10 km væk.
Shopping
I weekenderne kan du opleve byens berømte marked, der med sine lokale produkter og spændende varer lokker besøgende til fra hele øen. Et større shoppingudbud findes i Machico og i hovedstaden Funchal.
Læs mere om shopping på Madeira.
Aktiviteter og seværdigheder
Mesterskabsbanen Golfe Santo da Serra ligger i Santo da Serra, og de smukke parker i området er også et besøg værd.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Madeira på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Der kører busser til Santo da Serra fra blandt andet Funchal, og turen tager omkring en time. Det er en fordel, hvis du beder hotellet hjælpe dig med at bestille taxi.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil leje bil eller have tips og gode råd. Kan vi ikke løse det over telefonen eller pr. mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Højtider

1-23/10 2021: Blomsterfestivalen. Den 2/10 bygger børnene "Håbets mur" af blomster, og den 3/10 går det store blomsteroptog gennem Funchals gader. 14-17/10 arrangeres koncerten "The Sound of Flowers".

1/12 2021: Man begynder at tænde julelysene i Funchal centrum.

1/12 2021-6/1 2022: Juleudsmykning og forskellige aktiviteter i Funchal.

31/12 2021: Nytårsfyrværkeri.

23/1 2022: Funchal Marathon.

23/2-6/3 2022: Madeiras berømte karneval. Det store optog, hvor øens sambagrupper optræder, foregår den 26/2.

Hver lørdag aften i juni 2022 fejres Atlantic Festival med festligheder og aktiviteter.

28/8-11/9 2022: Vinfestivalen i Estreito de Câmara de Lobos.

Turistskat i Santo da Serra

Kommunen Santa Cruz har indført en miljøskat på overnatninger på samtlige hoteller og lejlighedshoteller. Skatten er 1 EUR pr. nat/person for gæster over 18 år, dog maks. 5 EUR pr. person/ophold. Skatten betales til hotellet senest ved afrejsen.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). I Santo da Serra findes der en hæveautomat ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V.

Sprog

Portugisisk.

Øvrigt

Det kan blive koldt om aftenen i Santo da Serra, da det ligger relativt højt. Det er derfor en god idé at medbringe en jakke eller varm trøje.
Der er store niveauforskelle i Funchal.
Vær opmærksom på, at det kan blive koldt om aftenen i Santo da Serra, da det ligger relativt højt. Det er derfor en god idé at medbringe en varm trøje eller jakke.
Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Rejs med børn
Planlægger du at rejse til Madeira med børn, anbefaler vi rejsemålet Funchal, der byder på både børnevenlige aktiviteter og hoteller med børnepool.
Sport og træning
Santo da Serra er et lille rejsemål i bjergene på det østlige Madeira cirka 10 km fra kysten. Her kan du nyde naturen på hesteryg, på en levadavandring eller på golfbanen.

Golf

670 meter over havet ligger en spektakulær 27-hullers bane med tre 9-hullers baner af forskellig karakter: Machico, Desertas og Serras.
Udflugter
Pico Ruivo
Pico Ruivo
Levadaerne er meget populære blandt vandrere og et must for dig, der kan lide vandring i betagende natur. Ægte vandreentusiaster bør ikke gå glip af denne udfordrende vandretur i smukke omgivelser op til Pico Ruivo, der med sine 1.862 meter er Madeiras højeste punkt. Sværhedsgrad: Svær***
Læs mere om udflugten
Levada Rabacal - 13 km
Levada Rabacal - 13 km
En af Madeiras smukkeste og mest spændende levadaer. Levadaen går gennem skovlandskaber med udsigt over de grønneste og mest kendte af øens dale. Under vandringen passerer vi også små og store vandfald - en betagende oplevelse. Sværhedsgrad: Middel**
Læs mere om udflugten
Rota dos Cetaceos - vi ser delfiner
Rota dos Cetaceos - vi ser delfiner
Dyrelivet opleves selvfølgelig bedst i sit naturlige miljø, og Madeira har masser af naturlige miljøer for både delfiner og andre hvaler. Men hvis man gerne vil opleve dem på hjemmebane, gælder det om at kende de rigtige steder.
Læs mere om udflugten
Med Santa Maria i Columbus' fodspor
Med Santa Maria i Columbus' fodspor
Tag med på halvdagsudflugt med skibet Santa Maria, der sejler langs Madeiras sydkyst. Skibet er en kopi af det skib, som Christoffer Columbus brugte på sin rejse over Atlanterhavet, da han ved en fejl opdagede Amerika. Oplev, hvordan Columbus og hans besætning levede ombord, og nyd nogle skønne timer på havet med sol og svømmeture. Kage og prøvesmagning af hedvinen Madeira eller juice indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Magic Dolphin - formiddag
Katamaranen Magic Dolphin - formiddag
Stig ombord på katamaranen Magic Dolphin i Funchals havn og glæd dig til en afslappende tur på havet. Drikkevarer og lette snacks kan købes ombord.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag
Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag
Stig ombord på katamaranen Magic Dolphin i Funchals havn og glæd dig til en afslappende tur på havet. Drikkevarer og lette snacks kan købes ombord.
Læs mere om udflugten

Find din rejse til Santo da Serra
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.