Krydstogter i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet er utrolig populære - og med rette. I middelhavsområdet finder du nemlig både betagende natur, berømte byer, historiske seværdigheder og kulinariske oplevelser.

Hvorfor tage på krydstogt i Middelhavet?
Her er gode muligheder for at bade og slikke sol. Middelhavsområdet har desuden en rig historie og interessant kulturarv, så vi anbefaler, at du benytter muligheden for at tage på spændende udflugter i løbet af dit krydstogt. Rejseruterne i Middelhavet varierer afhængigt af skib og rejselængde, og du har adskillige krydstogter at vælge imellem. I vores bekvemme krydstogtspakker indgår foruden selve krydstogtet både fly og hotelovernatning i afrejsebyen før krydstogtet.

Vores udvalg af rederier
Du kan sejle med Royal Caribbean Internationals store og familievenlige skibe eller nyde god mad og lækkert design på Celebrity Cruises mellemstore skibe. Vil du opleve en helt særlig middelhavsatmosfære, bør du vælge Costa Cruises, som sejler under italiensk flag og tilbyder udsøgt mad, flot design og "la dolce vita", når det er bedst.

Vælger du et krydstogt med Norwegian Cruise Line, får du faciliteter og underholdning for hele familien. Der er stor frihed ombord takket være konceptet Free at Sea. Uanset hvad du vælger, vil udvalget ombord være stort, og der vil være masser af oplevelser i land. Ombord er det unikke koncept Free at Sea i fokus, hvilket indebærer, at der hverken er faste seatingtider eller krav til påklædningen - du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil spise og hvor fint klædt på, du vil være. Med Free at Sea kan du også vælge at opgradere dit krydstogt og dermed få drikkevarepakke, wifi, udflugtspakke eller adgang til specialrestauranter med i prisen. Opgraderingen fås kun ved at ringe til Spies eller Globetrotter inden afrejsen.

Vælger du et krydstogt med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises,eller Costa Cruises indgår drikkepenge på ca. 12 USD/dag i prisen. På krydstogter med Norwegian Cruise Line kommer drikkepenge oveni og skal betales ombord på skibet eller inden afrejse.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

Vores rederier

{{facet.Description}}

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!