Sorrento

Fly og krydstogt fra 7.875,-

Krydstogter i Middelhavet

Krydstogt i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet er særdeles populære, og det er let at forstå hvorfor. Her er alt, hvad man kan ønske sig: svimlende smuk natur, berømte byer, historiske seværdigheder og kulinariske oplevelser.

På dit krydstogt i Middelhavet får du mulighed for at opleve flere europæiske lande på én og samme rejse. Når du bestiller din krydstogtpakke i Middelhavet med os, indgår fly altid og som oftest også en hotelovernatning eller to. Vi gør nemlig alt for, at dit krydstogt skal være så bekvemt som muligt.

Krydstogter i Middelhavet for alle

I Middelhavet tilbyder vi krydstogter for enhver smag. Drømmer I om et luksuskrydstogt for to? Eller er det hele familien, der skal afsted på en uforglemmelig ferie sammen? Uanset hvordan jeres ferie skal se ud, så finder I nemt et skib, der passer til netop jeres ønsker.

Hvordan vælger jeg det rigtige krydstogt?

Når du har besluttet dig for at tage på krydstogt i Middelhavet, er det tid til at vælge, hvilket krydstogt der er det helt rigtige for dig. Her kan du f.eks. tage udgangspunkt i ruten, rederi eller skib. Er der et særligt land eller by, du altid har drømt om at se. Rejser du med børn, er det måske vigtigt for dig, at der er nogle gode familieaktiviteter, som I kan hygge jer med, når I er på skibet. Budgettet for jeres rejse er naturligvis også nødvendigt at tage med i overvejelserne. Flere af de rederier, vi samarbejder med, tilbyder lækre krydstogter i Middelhavet, som I sagtens kan se nærmere på, selvom budgettet er lavt.
Læs mere om billige krydstogter her

Hvad koster et krydstogt i Middelhavet?

Der findes krydstogter i alle prisklasser i Middelhavet. Det kan derfor være vanskeligt at svare nøjagtigt på, hvad et krydstogt i Middelhavet koster. Prisen på krydstogtet afhænger af ruten, hvilke faciliteter, der er ombord om hvilken type kahyt du ønsker. Det er f.eks. mere prisvenligt at vælge en indvendig kahyt, end en udvendig kahyt med balkon. Vi har samlet et overblik over vores bedste tilbud på krydstogter i Middelhavet her.

Tilbud og rejseforslag

Find dit næste krydstogt i Middelhavet

Rederier

I Middelhavet kan du tage på krydstogt med Royal Carribbean, Norwegian Cruise Line, Costa Cruises og Celebrity Cruiseses.

Inspiration til dit krydstogt

Tag med Anna på krydstogt

Anna og fordommene

Anna troede længe, at krydstogter var noget for amerikanske pensionister med blåt hår og fede tegnebøger. Men ak, hvor tog hun dog fejl. Læs hendes artikel om, hvordan hendes fordomme blev brudt ned én efter én.

Familie på krydstogt

Derfor skal du tage på krydstogt med Spies

Når du bestiller et krydstogt med os, kan du føle dig tryg på hele rejsen. Du er dækket af pakkerejseloven, og vi sørger for, at du ankommer i god tid til dit krydstogt, hvilket kan betyde en overnatning på hotel inden.

  • Fly indgår altid i prisen
  • På flere krydstogter indgår hotel
  • Helpension er inkluderet