Norwegian Cruise Line krydstogtskib ved Dubrovnik
Inspiration

Budgetvenlige krydstogter

Billige krydstogter

Drømmer du om at tage på krydstogt, men er bekymret for prisen? Det behøver du ikke at være. Mange, der rejser på budget, afskriver et krydstogt fra starten, fordi de er bange for, at det er for dyrt. Men med vores tips kan du finde billige krydstogter til nogle af verdens smukkeste steder.

Hvad er inkluderet i et billigt krydstogt?

Selvom du vælger et prisvenligt krydstogt, vil din oplevelse ombord stadig være ud over det sædvanlige. Du vil oftes have adgang til de samme aktiviteter og muligheder ombord, som dem, der har købt en dyrere pakke. Bestiller du dit prisvenlige krydstogt gennem Spies, vil der hos nogle rederier og kahytter være helpension med drikkevarer inkluderet i rejsen, så det meste mad og drikke er betalt hjemmefra. Når du bestiller et billigt krydstogt er det dog vigtigt, at du læser betingelserne grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet og hvornår du evt. skal have penge op af lommen. Det vil også hjælpe dig til at holde udgifterne nede, når du er afsted, hvis du har et godt overblik over, hvad der er inkluderet i krydstogtets pris.

Krydstogt med Spies

Når du bestiller et krydstogt med os, kan du føle dig helt tryg. Pakkerejseloven gælder, og vi sørger for, at du ankommer i god tid til dit krydstogt, hvilket af og til inkluderer en overnatning på hotel aftenen før.

  • Flyrejse indgår altid
  • På flere krydstogter indgår der også hotel
  • Helpension indgår (bestil drikkevarepakke til, så har du et krydstogt med All Inclusive)

Sådan finder du de billigste krydstogter

Mennesker nyder livet på dækket af krydstogtskib

1. Vælg det rigtige rederi

Før du begynder at lede efter billige krydstogter, er det vigtigt at forstå, hvordan markedet fungerer. Krydstogtmarkedet er præget af mange forskellige rederier, skibe og rejsemål, hvilket betyder, at der er et væld af muligheder at vælge imellem. Nogle krydstogter er mere eksklusive og dyre end andre, men generelt er der altid mulighed for at finde gode tilbud, hvis du ved, hvor og hvordan du skal lede.

Rhapsody of the Seas midt i havet

2. Årstid og sæson

Prisen på krydstogter kan variere meget afhængigt af sæsonen. Priserne er ofte lavere uden for højsæsonen, når efterspørgslen er lavere. Hvis du f.eks. drømmer om et krydstogt i Middelhavet, skal du se efter afrejse i efterår- og vintermånederne, hvor priserne er lavest.

Havnen i Marseille

3. Sidste chance!

Mange rederier tilbyder sidste øjebliks tilbud på usolgte kahytter kort tid før afrejse. Disse tilbud kan være en fantastisk måde at spare penge på, men de kræver også, at du er fleksibel med hensyn til afrejsetidspunkt og rejsemål. Omvendt kan der også være penge at spare, hvis du bestiller i rigtig god tid.

Riomaggiore i Italien

4. Er fly og hotel inkluderet?

Når du tager på krydstogt sejler du ofte ud fra en havn langt fra dit hjem. Det kan være en dyr post, hvis du skal have fly og hotel oven i prisen på krydstogtet. Rejser du på krydstogt med Spies er fly og en hotelovernatning altid inkluderet i prisen, så du vågner veludhvilet op på sejldagen.

Krydstogtskib i havet

5. Kahytten

Kahytten er en af de største udgifter på et krydstogt, men du kan spare penge ved at vælge den rigtige. Indvendige kahytter uden vinduer er ofte billigere end udvendige kahytter med vinduer eller balkon.

Bedste tilbud på krydstogter netop nu

Mere inpiration om krydstogter