Krydstogter i Caribien
Labadee

Krydstogter i Caribien

Caribien er præcis lige så eksotisk, som du forestiller dig: Her mødes du af vajende palmer, iørefaldende rytmer, turkisblåt hav, flot natur, smilende mennesker, spændende rejsemål, sol og lange strande.

Hvorfor tage på krydstogt i Caribien?
Et krydstogt i Caribien er den perfekte måde at rejse på, hvis du ønsker at opleve så meget som muligt i ferien - her har du alle muligheder for at få en ferie med både afslapning og eventyr.

Hvis du vælger et krydstogt til Caribien, har du flere spændende ruter og forskellige rejselængder at vælge imellem. I vores bekvemme krydstogtspakker indgår foruden selve krydstogtet både fly og hotelovernatning i afrejsebyen før krydstogtet.

Vores udvalg af rederier
I Caribien har rederiet Royal Caribbean International et bredt udbud af ruter, og der sejles med nogle af verdens største krydstogtskibe. Også Celebrity Cruises tilbyder et stort udvalg af krydstogter i området med besøg på spændende øer som Jamaica, Puerto Rico, St. Martin/St. Maarten og Bahamas.

Du kan også komme på krydstogt med familievenlige Costa Cruises i Caribien. Costa Cruises sejler bl.a. til Mexico, Den Dominikanske Republik og Caymanøerne.

Vælger du et krydstogt med Norwegian Cruise Line i Caribien, får du faciliteter og underholdning for hele familien, og ombord tilbydes desuden konceptet Free at Sea. Med Free at Sea bestemmer du selv, hvor og hvornår du vil spise ombord, da der ikke er faste seatingtider. Med Free at Sea kan du også vælge at opgradere dit krydstogt og dermed få drikkevarepakke, wifi, udflugtspakke eller adgang til specialrestauranter med i prisen. Opgraderingen fås kun ved at ringe til Spies eller Globetrotter inden afrejsen.

Vælger du et krydstogt med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises eller Costa Cruises indgår drikkepenge på ca. 12 USD/dag i prisen. På krydstogter med Norwegian Cruise Line kommer drikkepenge oveni og skal betales ombord på skibet eller inden afrejse.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

Vores rederier

{{facet.Description}}

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!