Krydstogter i Hawaii

Krydstogter i Hawaii

Et krydstogt til Hawaii er det perfekte valg for dig, der drømmer om kridhvide sandstrande, vajende palmer, storslået natur, spændende udflugter og eksotiske rejsemål. Ombord på Norwegian Cruise Lines skib får du et bekvemt ophold med flere gode restauranter, spaafdeling, motionsrum og meget mere.

Hvorfor tage på krydstogt til Hawaii?
Skibet sejler til flere af Hawaiis eksotiske rejsemål. Hovedstaden Honolulu byder på både byliv, seværdigheder som Pearl Harbor og den smukke strand Waikiki Beach. Den grønne by Hilo har en spændende blanding af unikke butikker, lokale restauranter og smukke, ældre bygninger. Hawaiis næststørste ø hedder Maui, og her finder du rejsemålet Kahului. Øen er mest kendt for sin fantastiske natur og imødekommende lokalbefolkning.

Med Spies' nemme pakkeløsninger får du det hele med: fly, syv nætter på hotel i Honolulu og krydstogt. Vælger du et krydstogt med Norwegian Cruise Line, indgår drikkepenge i prisen: ca. 12 USD pr. dag. Ombord tilbydes også konceptet Free at Sea, hvilket betyder, at der ikke er faste seatingtider ombord - du vælger selv, hvor og hvornår du vil spise. Desuden indgår helpension i prisen. Med Free at Sea kan du også vælge at opgradere dit krydstogt og dermed få drikkevarepakke, wifi, udflugtspakke eller adgang til specialrestauranter med i prisen. Opgraderingen fås kun ved at ringe til Spies eller Globetrotter inden afrejsen.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

Vores rederier

{{facet.Description}}

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!