VORES MILJØARBEJDE

§ {textadmin 174208345}

Kildesortering på O.B.C.

Alle O.B.C. har indført kildesortering. Antallet af opsamlingsstationer varierer, men er altid mindst fire. Rengøring skal ske med brug af så få kemikalier som muligt, helst blot med mopper og klude af mikrofiber. I det omfang kemikalier er nødvendige, gælder strenge miljøkrav. Produkter og leverandører bliver udskiftet, hvis de ikke lever op til miljøkravene. Vi evaluerer løbende vores virksomhed og investerer i ny teknik for eksempelvis at spare på energi og vand.

EU Ecolabel

O.B.C. arbejder på at forbedre miljøet i både stort og småt: fra kildesortering af affald på vores hoteller til samarbejde på europæisk plan for at skabe retningslinjer for hele hotelbranchen.

Læs mere om EU Ecolabel

Travelife

Travelife omfatter kriterier, retningslinjer og et opgørelsessystem for forbedring af både miljøarbejde og socialt ansvar. Hotellerne skal leve op til over 160 kriterier, som omfatter spørgsmål som miljø- og arbejdsretslovgivning, aktiv nedbringelse af vand- og energiforbrug samt forbedret affaldshåndtering. Hotellerne skal ligeledes bidrage til samfundet ved at hyre lokalt, anvende lokale leverandører samt modarbejde børnearbejde og børnesexhandel. For at blive certificeret skal hotellerne godkendes ved en kontrol udført af auditører fra Travelife hvert andet år.

Læs mere om Travelife

Bæredygtig ferie

Hvad kan vores gæster bidrage med?

Sengetøj og håndklæder udskiftes ikke automatisk. Når du som gæst vil have udskiftet disse, lægger du dem i vasketøjskurven på badeværelset. Dette er en betydelig hjælp til at spare store mængder elektricitet, vaskepulver og vand. Ferskvand er ofte en mangelvare i Middelhavsområdet og på De Kanariske Øer, og derfor beder vi alle spare på vandet. Hvis 500 personer lukker for vandet, når de børster tænder, sparer vi mindst 50.000 liter vand om ugen. Sortér også gerne dit affald i de sorteringsbeholdere, som er placeret rundt omkring på hotelområdet.

UDBUD PÅ O.B.C.