Træningstilbud på vores hoteller

Lynguide til hotellernes træningstilbud

Er du blevet lidt skræmt af træningshold med relativt intetsigende og skræmmende navne som "crosstræning" og "bootylicious"?

Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club har du gratis adgang til motionsrum og holdtræning med SATS-uddannede instruktører. Træner du i SATS derhjemme, vil du genkende holdtræningen, men gør du ikke, er det måske ikke så let at vide, hvad de forskellige aktiviteter indebærer. Her får du en kort introduktion.

Yoga Flow

Yoga har du sandsynligvis hørt om før, men ved du, hvad det er? Med Yoga Flow kombinerer du vejrtrækning og yogastillinger i en relativt lang, sammenhængende serie, der kaldes et "flow". Det er dynamisk yoga med en del bevægelse, så her kan du forvente både højere puls og sved på kroppen. Easy Yoga er en enklere og mindre udfordrende variant.

Bootylicious

Denne intensive holdtræning er på ca. 30 minutter og har fået sit eksotiske navn fra dens fokus på lår, bagdel og mave. Her kan du forvente øvelser som knæbøjninger, hoftehævninger, hoppeøvelser, vægttræning og ikke mindst følelsen af tunge ben, så snart træningen er overstået. Øvelserne foregår oftest i form af intervaller på ca. 30-45 sekunder.

Lynguide til hotellenes treningstilbud

Power Step

Power Step er en kombination af styrke- og konditionstræning. Her bruger du den justérbare step-kasse foran dig, og mellem øvelserne bruger du din egen kropsvægt til styrketræning. Det hele udføres til fængende musik, der gør det hele en del sjovere. Tag et håndklæde med, for du kommer til at svede!

Core

Her fristes man til at sige, at dit centrum er i centrum. På dette 30-minutters træningshold handler det nemlig om core-muskulaturen – dvs. mave- og rygmusklerne. De trænes f.eks. ved hjælp af mavebøjninger, rygbøjninger og balanceøvelser, der giver en stærkere mave, en sundere ryg og en bedre kropsholdning.

Lynguide til hotellenes treningstilbud

Crosstræning

Hvis du er på udkig efter en udfordring, så er det her holdet for dig. Crosstræning består af stationsbaserede, hårde øvelser med relativt korte pauser. Øvelserne kunne f.eks. være stående roning med vægtstang, armbøjninger og englehop. Og dit mål på hver station? Så mange gentagelser, du overhovedet kan!

Fitness Together

Nogle Sunwing-hoteller tilbyder Fitness Together, som er et træningstilbud, der lader dig træne med dine børn i alderen 11-15 år. Familien kan dermed træne sammen både i motionsrummet og ved at deltage i udvalgte holdtræninger. På den måde kan I alle holde formen ved lige og have det sjovt samtidig.

Lynguide til hotellenes treningstilbud

PT

PT står for personlig træner, og hvis du træner med en af disse, får du hjælp til at skræddersy træningen til dine personlige ønsker og forudsætninger. Vores professionelle trænere er sammen med dig under hele træningen, og hos dem kan du både få råd til kostplan og individuelt tilpassede træningsprogrammer.

Vær opmærksom på, at træningstilbuddene varierer mellem de forskellige hoteller.

Senior Circuit

Denne træningsform er specialdesignet til ældre træningsentusiaster. Her kan du forvente styrke- og konditionsøvelser med vægte, gummibånd og brug af egen kropsvægt. Træningen foregår i cirkeltræningsformat, og de enkelte øvelser kan nemt tilpasses dine individuelle forudsætninger.

Lynguide til hotellenes treningstilbud

Flere tips til enkel ferietræning

Hvis du er ekstra bidt af motion og vil have det maksimale ud af ferietræningen, kan du se nærmere på vores træningsrejser. Vi arrangerer nemlig alt fra yogaophold til triatlonrejser.

Træning på værelset

Hvis du ikke har lyst eller mulighed for at deltage i holdtræning, f.eks. hvis du rejser med små børn, behøver du heldigvis ikke forlade værelset for at træne. Du kan nemlig bestille udstyr som gummibånd, elastikker, yoga- og træningsmåtter (inkl. vejledning fra en af hotellets træningseksperter) direkte til værelset. Perfekt hvis du foretrækker at træne på egen hånd.

Træning uden for hotellet

At træne udendørs er ikke kun en sundt og forfriskende. Det er også en perfekt måde at få set sig lidt omkring i området på. På flere af hotellerne er det muligt at leje en cykel, og der er ofte spændende løberuter lige i nabolaget. Vi har kortlagt vores favoritter og gjort dem tilgængelige for download i RunKeeper, MapMyRun og flere andre apps.