Se hoteller (8)

Rejser til Larnaca

Cypern, Cypern
En rejse til Larnaca er en perfekt kombination af sol, strand og byliv krydret med spændende shopping og måske en udflugt eller to.
Før den tyrkiske invasion af Cypern i 1974 var Larnaca relativt ukendt. I dag er det øens tredjestørste by og en af de mest populære feriebyer, med autentisk cypriotisk atmosfære, en dejlig strand med strandpromenade med beliggenhed tæt på mange af øens kulturelle skatte. Det meste foregår langs den elegante strandpromenade Seafront, hvor fortovscaféer, restauranter og tavernaer ligger på rad og række. Om dagen mødes man over en kop kaffe eller en hyggelig frokost, og om aftenen sørger restauranterne og barerne for den fortættede stemning. Bag strandpromenaden løber hovedgaden, og bag ved den ligger de gamle kvarterer, hvor du kan slentre omkring i små, smalle gader og gå på opdagelse i eksklusive butikker. Besøg også grøntsagsmarkedet, hvor du kan handle ind til en picnic i bjergene eller en lang dag på stranden.

Mange oplevelser

Der er også meget at opleve, hvis du er interesseret i kultur - både i og uden for Larnaca. Cypern har en lang og spændende historie, og har du lyst til at udforske øen, gælder det bare om at hoppe på en af de lokale busser, som afgår fra centrum. Du kan også tage en taxi eller leje en bil. Besøg for eksempel Paphos, Troodosbjergene og Nicosia.
Tips og nyttig info
 • Hoteller på stranden
 • Hoteller med spaafdeling
 • By og strand
 • Mange restauranter
 • Lang strandpromenade
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Larnaca

Strand
På begge sider af Larnaca er der attraktive strande. Selv inde i Larnaca by er der en populær sandstrand, hvor der altid er masser af liv.

Seafront - lavvandet strand midt i Larnaca

Seafront, eller Finikoudes Beach, ligger midt i Larnaca. Stranden er ca. 800 meter lang, lavvandet og har mørkt sand. På stranden er der faciliteter som parasoller, toiletter og en restaurant.

McKenzie Beach

McKenzie Beach ligger ved lufthavnen. Stranden er lavvandet med lyst, fint sand. Du kan tage bussen hertil fra strandpromanden i Larnaca.

Larnaca Bay - flere strande i samme område

Larnaca Bay er en lavvandet strand, som ligger ca. seks kilometer mod øst. Stranden består af en masse mindre strande med varierende faciliteter. Du kan tage bussen hertil fra Makris, eller med taxi, som du finder lige ved turistorganisationen CTO.

Strand på Cypern

Cypern har mange gode strande, hvoraf de bedste ligger ved turistrejsemålene på den sydøstlige del af øen. Her finder du lange, hvide sandstrande, som er lavvandede og meget populære. Længere vestpå kan du derimod finde mindre strande, hvor du kan bade mere uforstyrret.

Strandene i Protaras/Fig Tree Bay er velholdte, lavvandede og med fint sand og meget populære blandt børnefamilier. I området omkring Ayia Napa findes nogle af Middelhavets bedste strande, heriblandt Sandy Bay, Nissi Beach og Grecian Bay. Larnaca har fine strande på begge sider af byen samt en livlig bystrand i centrum kantet af en strandpromenade. I Limassol har strandene lidt mørkere sand og de er ikke særlig lavvandede.
Mad, drikke og natteliv
Det meste foregår langs den elegante strandpromenade Seafront, hvor fortovscaféer, restauranter og tavernaer ligger på rad og række. Om dagen mødes man over en kop kaffe eller en hyggelig frokost, og om aftenen sørger restauranterne og barerne for den fortættede stemning.

Oplev smagen af Larnaca

Ledsaget af en kyndig guide, kan du deltage i en madvandring og få en smagsprøve på det cypriotiske køkken.

Mad og drikke på Cypern

Cypern har et stort udbud af restauranter med mad fra hele verden, og der findes også fastfoodrestauranter overalt på øen.

Det cypriotiske køkken

Det cypriotiske køkken minder meget om det græske, men der er alligevel en del forskelle. For eksempel krydrer cyprioterne gerne maden med mynte, så tzatzikien smager ikke helt som den græske. En typisk lokal ret er halloumiost, som grilles eller steges i olie og ofte serveres som forret. Cyprioterne spiser selv osten med pitabrød og salat – og gerne med lountza, som er en slags hamburgerryg.

Kebab er det cypriotiske svar på fastfood og består af stykker af svinekød, som grilles over kul og serveres med revet hvidkål, tomat, løg, agurk og persille. Den kan også serveres med en blanding af svinekød og en slags kødboller. Prøv også øens gode meze, som er forskellige småretter. Begynd med salat og taramosalata (fiskerogn rørt op med mayonnaise) eller tzatziki. Herefter kan du vælge mellem kød, fisk eller en blanding af meze, der indeholder lidt af hvert; for eksempel et udvalg af salater, grillet kød og blæksprutter. Nyd gerne lokal vin eller øl til maden, da de importerede mærker er betydeligt dyrere.
Larnaca har et alsidigt natteliv med masser af barer, hvoraf mange har en afslappet, lokal atmosfære. Her er også danserestauranter og natklubber, der har åbent til den lyse morgen. I vintersæsonen er forlystelseslivet dog noget mere begrænset.

Natteliv på Cypern

Ayia Napa er Cyperns førende partyrejsemål med et hektisk natteliv og et stort udbud af natklubber, pubber og livlige barer. Larnaca har et varieret natteliv med mange barer og natklubber, hvoraf en del har et hyggeligt lokalt præg. Også Limassol har et hyggeligt natteliv med velbesøgte barer og natklubber, hvorimod der i Protaras/Fig Tree Bay hersker en mere familiær stemning med et betydeligt mere dæmpet forlystelsesliv.
Shopping
Larnaca har et varieret shoppingudbud, især langs hovedgaden Zenon Kitieos og i kvarteret omkring Ermou Street i den gamle bydel.

Marked i Larnaca

Der er marked i Larnaca hver søndag kl. 9-14.

Shopping på Cypern

Der er mange butikker i de store byer, men også i mindre feriebyer som Ayia Napa og Paralimni er der et godt udvalg. Åbningstiderne varierer meget, og i ferieområder som Fig Tree Bay og Ayia Napa har butikkerne som regel åbent hele dagen alle ugens dage. I Paralimni, Larnaca, Limassol og Nicosia er åbningstiderne som regel lidt kortere, og butikkerne holder lukket midt på dagen.

De officielle åbningstider er:
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: kl. 9-13 og kl. 16-19.
Onsdag og lørdag: kl. 9-14.
Søndag: lukket.

Briller

Briller er 30-50 % billigere end i Skandinavien. Brillestellene er af samme mærker som i Danmark, og glassene er af samme kvalitet. Optikerne er dygtige, og de foretager altid synsprøve, men det er naturligvis hurtigere, hvis man kender styrken hjemmefra. Dette gælder især, hvis man kun er på ferie i en uge. Et tip kan være at købe facetslebne solbriller, som er noget dyrere derhjemme.

Sko

På Cypern er der et stort udvalg af skobutikker. Man kan købe mange af de kendte skomærker såsom Ecco, Reebok, Bata, Rockport og Timberland.

Tasker og skind

Bløde kufferter er ca. 50 % billigere end i Danmark, mens de hårde varemærkekufferter plejer at være dyrere. Skindtøj er noget billigere end derhjemme, og udvalget er meget stort.

Køb lokale delikatesser med hjem

Cypern er berømt for sin halloumi, som kan købes i de fleste supermarkeder, og øen er også kendt for sine gode, lokalt producerede vine.
Aktiviteter og seværdigheder
I Larnaca er der masser at foretage sig, og du kan også leje en bil og køre til for eksempel Paphos, Troodosbjergene eller Nicosia.

Aktiviteter på Cypern

En rejse til Cypern byder på gode oplevelser for alle aldre - fra skønne svømmeture i det klare hav til slentreture i maleriske små byer.

WaterWorld i Ayia Napa

Stort vandland med det antikke Grækenland som tema og mange forskellige vandrutsjebaner, bassiner, vandaktiviteter og restauranter. I højsæsonen kan der være lange køer til at komme ind, og ventetiden kan i værste fald være op til et par timer. Et godt tip er at købe billet hos os i forvejen, så slipper man for at stå i kø og kan gå direkte ind gennem VIP-indgangen.

Hyggelige landsbyer

Lania
Lania kaldes for kunstnerbyen, idet mange kunstnere har bosat sig her. Om foråret er byen kendt for sin blomsterpragt. Her kan man købe kunsthåndværk, keramik og kunst. Midt i byen ligger der en lille butik, som sælger mundblæst glas. Man kommer nemmest hertil via Limassol. Parkér bilen i udkanten af byen og gå resten af vejen til fods.

Platres
Er feriebyen for Nicosias indbyggere. Byen bærer præg af det lidt bedre borgerskab med dyre huse osv. Cyperns præsident har sit sommerhus i nærheden. Der findes også en fiskedam i byen. Man kommer nemmest hertil via Limassol.

Omodhos
En meget gammel by i traditionel stil. Byen ligger i et område, som er kendt for sin vindyrkning. I nærheden ligger der flere små vinfabrikker, hvor du kan købe lokalproduceret vin.

Agros
Agros er kendt for sine rosenprodukter. Blomsterne dyrkes på markerne rundt omkring byen, og på en lille, familiedrevet fabrik kan man se, hvordan f.eks. rosenlikør, ansigtsvand og rosenolie fremstilles. Man kan købe det hele i det tilhørende fabriksudsalg. En lille flaske destilleret rosenolie koster ca. 3 EUR og er en god gave til familie og venner derhjemme.

Pedholas
Det siges, at et stykke af Jesu kors findes i byens kirke.

Kakopetria
Er en kendt ferieby med traditionelle huse i herlige omgivelser. Arkitekturen er super flot, hvor man finder gamle huse bygget af sten, med træ balkoner som giver et magisk præg til denne by. Du vil også opleve den fantastiske gæstfrihed som folkene i byen har. Man kommer nemmest hertil fra Nicosia.

Figardou
Hele byen fungerer som museum med gamle, velbevarede huse. I dag bor her blot fem indbyggere. Man kommer nemmest hertil fra Nicosia.

De røde landsbyer
I området omkring Ayia Napa og Fig Tree Bay findes der mange landsbyer, som man kan nå på cykel eller med lokalbus. Disse landsbyer kaldes ofte for de røde landsbyer efter den jord, som findes i området. Landsbyerne er ikke særlig specielle, men det er her, man bedst oplever det cypriotiske hverdagsliv.

Trodosbjergene

Trodos er et frodigt og varieret bjergområde nord for Limassol med bjergtoppen Mount Olympos som det højeste punkt med sine 1.952 meter over havet. Om vinteren og langt ind på foråret ligger der sne på både jorden og vejene, men om sommeren tager mange storbyboer hertil for at nyde den friske luft og de lidt køligere temperaturer. Bjergene byder på mange seværdigheder, blandt andet ni byzantinske kirker, og hver enkelt lille bjergby har sin egen charme og gæstfri befolkning. Selv i de varmeste sommermåneder er området meget grønt, og her dyrkes blandt andet kirsebær, ferskner og æbler, ligesom der produceres vin og Zivania; en aromatisk brændevin fremstillet af druerester. I visse landsbyer sælges lokalt kunsthåndværk og keramik.

Den nemmeste måde at se Troodosbjergene på er ved at tage med på en busudflugt, men du kan også leje en bil og køre rundt på egen hånd. Sørg i så fald for at tanke bilen i Limassol eller Nicosia, da der er meget langt mellem benzinstationerne i bjergene. Turistorganisationen CTO har gode kort over området, og de lidt større asfalterede veje er godt skiltet, så det er forholdsvis nemt at finde vej. Men giv dig god tid; de fleste veje er snoede og kræver stor opmærksomhed at køre på.

Nicosia

Landets hovedstad er absolut et besøg værd. Den gamle bydel er lukket for trafik og byder på gode butikker og hyggelige restauranter. I den nye bydel ligger der mere kendte mærkevarebutikker, fastfoodrestauranter m.m.
Larnaca byder på flere kulturhistoriske seværdigheder, og vil du se mere af øen, der har en lang og spændende historie, kan du hoppe på en af de lokale busser, som afgår fra centrum.

Det arkæologiske museum

Det arkæologiske museum har en række interessante fund fra Larnaca og de nærtliggende områder. Fundene daterer fra stenalder til romersk tid.

Larnacas fort

I Larnacas gamle bydel ligger resterne af et forhenværende tyrkisk fort. Fortet blev bygget i år 1625, og blev brugt som fængsel. I dag fungerer det dog udelukkende som middelaldermuseum.

Pieridesmuseet

Et lokalhistorisk museum med cypriotiske antikviteter fra stenalderen til Romerriget. Det var tidligere det gamle svenske konsulat. Grundlæggeren mr. Pierides var en god ven af den daværende svenske kronprins, senere kong Gustav Adolf VI, og arkæologi var deres fælles interesse.

Seværdigheder på Cypern

Cypern har et godt udbud af interessante seværdigheder.

Det romerske amfiteater ved Limassol

Ligger på en klippe højt over havet i Kourion med fantastisk udsigt. Man har også udgravet et gammelt badehus, hvor gulvene er dækket af antikke mosaikker. Kourion ligger vest for Limassol; tag hovedvejen til Paphos og følg skiltene.

Ayia Panayia

Klostret i Ayia Napa ligger midt i forlystelsesdistriktet og er ikke længere beboet. Ved siden af klostret ligger også en lille kirke.

De ni kirker

I Troodos-området ligger der mange fine kirker. Ni af dem er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste takket være deres fresker og ikoner. Er kirken aflåst, kan du banke på i nabohuset og spørge, om de kan lukke dig ind. Ved kirkebesøg er det kutyme, at man lægger en lille gave i form af kontanter.

De ni byzantinske kirker er:
St. Nicholas, Podito og Michallis i Solea-dalen
St. Michalli i Pedoullas
Panaia Agara i Lagoreya
Asino vest for byen Kakopetria
Mavromatis i Chrisopouli
Johannes Lampadisti i Kalo Panayioti
Panaia Maria neden for Platres

Kykkos-klostret i Troodos

Græskortodokst munkekloster. Desværre har ildebrande ødelagt det oprindelige kloster, så de eksisterende bygninger er fra 1800-tallet. Dæk skuldre og knæ til, inden du går ind. Fra Kykkos-klostret går der en sti op til Troni, hvor ærkebiskop og statsoverhovedet Makarious ligger begravet. Klostret er åbent hver dag, og det er også muligt at overnatte.

Lazarus-kirken i Larnaca

Ifølge Bibelen vækkede Jesus Lazarus fra de døde. Han kom senere til Cypern og blev øens første biskop. På hans gravsted byggede man i 800-tallet Lazarus-kirken, hvor man kan se sarkofagen, hvor han siges at være begravet. I Larnacas gamle bydel findes der også levn efter en tyrkisk fæstning.

Dionysos' villa i Paphos

Antikt hus udgravet i 1962 og med fantastiske gulvmosaikker med scener fra den græske mytologi. Over mosaikgulvene har man opbygget vægge, så man kan se, hvordan de forskellige værelser har set ud. Smuk udsigt. Ligger et stenkast fra fæstningen og havnen i Paphos.

Cape Greco og havgrotterne

Cape Greco er en nationalpark med fine vandrestier og fantastisk udsigt. Halvøen Cape Greco markerer Cyperns - og dermed Europas - sydøstligste punkt og ligger mellem Ayia Napa og Fig Tree Bay. Her findes også smukke strande og spændende klippeformationer med havgrotter, som for tusindvis af år siden var undersøiske, men som med årene er steget op til havets overflade.

Adonis-vandfaldet ved Paphos

Lille vandfald og badevenlig kilde i bjergene nord for Paphos. I området findes også statuer baseret på græsk mytologi. Det anbefales at tage hertil tidligt, så man kan nyde de fine omgivelser uden for meget trængsel.

Skibsvraget Edro III ved Paphos

I 2011 stødte fragtskibet Edro III på grund og forliste i en storm på vej fra Limassol til Rhodos. Alle besætningsmedlemmer blevet reddet i land, og i dag er skibsvraget en populær seværdighed. Det er dog ikke tilladt at gå ombord på skibet.

Deryneia

Grænseovergang med fin udsigt over Famagusta og den nordlige del af Cypern.

Nordcypern

Grænsen mellem det nordlige og sydlige Cypern er betydeligt lettere at krydse, end det har været, og nu kan man tage til den nordlige side alle ugens dage. Ved grænsen får man et stemplet stykke papir, som skal stemples igen på tilbagevejen som bevis på, at man er vendt retur. Det er dog stadig forbudt at tage fra Nordcypern videre til Tyrkiet. Det er tilladt at medbringe en begrænset mængde varer fra nord til syd under forudsætning af, at varerne er produceret på den nordlige del. Alle biler bliver kontrolleret ved grænsen.

Der er mange interessante ting at se på den tyrkiske side. Før den tyrkiske besættelse i 1974 var Famagusta Cyperns førende turistby med en kilometerlang sandstrand kantet af hoteller. I dag er størstedelen af Famagusta en øde og forladt spøgelsesby, som det ikke er tilladt at besøge. Uden for Famagusta findes også ruinerne af Salamis, som var hovedbyen i antikkens Cypern.
Udflugter
All Inclusive-katamarantur
All Inclusive-katamarantur
En afslappende dag med frokost på en komfortabel katamaran - en perfekt udflugt for hele familien! All Inclusive ombord indgår.
Læs mere om udflugten
Bådtur- San Antonio
Bådtur- San Antonio
En skøn dag på havet med smukke udsigter og krystalklart vand - for vores gæster over 18 år. Mad og drikke indgår.
Læs mere om udflugten
Cyperns perler - det bedste af Trodosbjergene
Cyperns perler - det bedste af Trodosbjergene
En indholdsrig heldagsudflugt til Trodosbjergene med vingårde, gamle byer og betagende udsigter over Cyperns smukke landskab. Vi hører om livet og naturen på Cypern samt øens vinproduktion. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari i Troodosbjergene
Jeepsafari i Troodosbjergene
En anderledes og tempofyldt måde at opleve Cypern på. Heldagsudflugt i jeep, hvor vi nyder naturen, den gode mad og de smukke udsigter. Cypriotisk meze og en drik indgår.
Læs mere om udflugten
Nicosia - den delte by
Nicosia - den delte by
Cyperns hovedstad har meget at byde på, uanset om du interesserer dig for folkeliv, historie, seværdigheder eller shopping. Heldagsudflugt med bus. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Det nordlige Cypern - Famagusta og Salamis
Det nordlige Cypern - Famagusta og Salamis
Tag med på en spændende heldagsudflugt til det nordlige Cypern, hvor vi besøger spøgelsesbyen Famagusta og den antikke ruinby Salamis. Husk pas!
Læs mere om udflugten
All Inclusive Katamaran - Solnedgang på havet
All Inclusive Katamaran - Solnedgang på havet
Tag med på en populær bådtur med svømmeture og afslapning i solen, før du kan nyde en god middag i solnedgangens skær. All Inclusive indgår.
Læs mere om udflugten
Nicosia og Trodos (finsktalende guide)
Nicosia og Trodos (finsktalende guide)
Cyperns hovedstad Nicosia har meget at byde på. Uanset om du er interesseret i folkeliv, historie, seværdigheder eller shopping, findes der meget at opleve. Heldagsudflugt med bus. Måltider og drikkevarer indgår ikke. Obs! Udflugten er med finsktalende guide.
Læs mere om udflugten
San Antonio - solnedgang på havet.
San Antonio - solnedgang på havet.
For vores gæster over 18 år tilbyder vi en skøn eftermiddag og aften på havet med smukke udsigter og lyden af bølgebrus. Frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Cypern på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
I Larnaca kommer du let omkring med cykel, lokalbus og taxi.

Bus

I Larnaca ligger busstationen på strandpromenaden. Herfra kan du tage bus til Larnaca Bay.

Sådan kommer du rundt på Cypern

Du kommer nemt rundt på Cypen med både bus, taxi og lejebil.

Taxi

Her er masser af taxier, men standarden varierer en del. Mange biler kan medtage op til syv passagerer, og ofte kan man blot praje en taxi direkte på gaden. 95 % af taxierne kører med faste priser. Normalt gælder prisen for op til fire passagerer. Er man flere, koster det lidt ekstra. Det er også almindeligt at leje en taxi med chauffør for en hel dag - sørg i så fald for at aftale prisen på forhånd. 

I turistområderne kan det være svært at få fat på en taxi i tidsrummet kl. 16.30-20. Der findes mange taxifirmaer, så spørg eventuelt i hotelreceptionen, om de kan bestille en taxi til dig. Ved telefonbestilling lægges der som regel et gebyr oven i prisen for denne service. Bilerne er sjældent udrustet med barnesæder. Hvis man skal bruge et barnesæde, bør man forudbestille det. Barnesæderne er dog ikke af samme standard, som vi er vant til.

Knallert og motorcykel

Man kan leje knallerter, motorcykler og scootere, men det er på eget ansvar. Der sker ulykker, og indimellem er de meget alvorlige. De høje hastigheder i kombination med venstretrafikken er ofte årsag til ulykkerne. Hvis du alligevel ønsker at leje et tohjulet køretøj, skal du sørge for, at det har rød nummerplade. Det er lovpligtigt at bære hjelm, og politiet tjekker ofte, om loven overholdes. Vær opmærksom på at der er venstrekørsel på Cypern.

Båd

Der tilbydes krydstogter til Grækenland og bådudflugter langs Cyperns kyst. Kontakt os gerne for mere information.

Bus

Busnettet på Cypern er godt, både i byerne og på landet, og en billet koster ikke ret meget. Om sommeren kører der busser mellem Ayia Napa, Paralimni og Protaras/Fig Tree Bay, og i højsæsonen afgår den hver halve time. Dette område har også gode forbindelser med Larnaca, hvor du kan skifte bus og tage videre til Nicosia eller Limassol.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Her er hæveautomater.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V. Adapter er nødvendig (engelsk trebenskontakt). Kan købes på Cypern for ca. 20 kr.

Sprog

Cypriotisk og engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
16°6°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • februar
17°6°
6
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
19°7°
7
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
23°11°
8
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
28°15°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
32°19°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
34°22°
12
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
34°22°
11
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
32°19°
10
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • oktober
28°15°
8
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • november
23°12°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • december
19°8°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 4 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Larnaca i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Larnaca med rutefly.

Flyet lander i Larnaca Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Larnaca Lufthavn til dit hotel er ca. 15-35 minutter (ca. 9-22 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Larnaca
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.