Se hoteller (6)

Rejser til Larnaca

Cypern, Cypern
En rejse til Larnaca er en perfekt kombination af sol, strand og byliv krydret med spændende shopping og måske en udflugt eller to.
Før den tyrkiske invasion af Cypern i 1974 var Larnaca relativt ukendt. I dag er det øens tredjestørste by og en af de mest populære feriebyer, med autentisk cypriotisk atmosfære, en dejlig strand med strandpromenade med beliggenhed tæt på mange af øens kulturelle skatte. Det meste foregår langs den elegante strandpromenade Seafront, hvor fortovscaféer, restauranter og tavernaer ligger på rad og række. Om dagen mødes man over en kop kaffe eller en hyggelig frokost, og om aftenen sørger restauranterne og barerne for den fortættede stemning. Bag strandpromenaden løber hovedgaden, og bag ved den ligger de gamle kvarterer, hvor du kan slentre omkring i små, smalle gader og gå på opdagelse i eksklusive butikker. Besøg også grøntsagsmarkedet, hvor du kan handle ind til en picnic i bjergene eller en lang dag på stranden.

Mange oplevelser

Der er også meget at opleve, hvis du er interesseret i kultur - både i og uden for Larnaca. Cypern har en lang og spændende historie, og har du lyst til at udforske øen, gælder det bare om at hoppe på en af de lokale busser, som afgår fra centrum. Du kan også tage en taxi eller leje en bil. Besøg for eksempel Paphos, Troodosbjergene og Nicosia.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller med spaafdeling
  • By og strand
  • Mange restauranter
  • Lang strandpromenade

Spies' gæster om Larnaca

Find din rejse til Larnaca