Børnevenlige storbyhoteller hos Spies

Børnevenlige storbyhoteller

Drømmer du om en storbyferie med familien, så har vi samlet alle vores børnevenlige storbyhoteller på et sted. De er alle populære, prisvenlige, har en god beliggenhed og tilbyder familievenlige værelser til mindst to voksne og to børn. De perfekte forudsætninger for en storbyferie med familien!

Citadines Ramblas Barcelona

Citadines Ramblas, Barcelona

Citadines Ramblas Barcelona er et pænt lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed på byens mest kendte gade, Ramblaen. Her bor du midt på Barcelonas kendte gågade med restauranter, butikker og seværdigheder lige uden for døren. Fra hotellets tagterrasse har du en herlig udsigt over byens tage.

Citadines Holborn, London

Citadines Holborn-Covent Garden er et hyggeligt og familievenligt lejlighedshotel i gåafstand fra teaterkvarteret, Soho, British Museum, Covent Garden og Chinatown. Hotellet ligger også i nærheden af en af Londons mest kendte shoppinggader i London, Oxford Street.

Novotel Paris Centre Tour Eiffel, Paris

Novotel Paris Centre Tour Eiffel er et moderne og stilrent hotel velegnet til hele familien. Hotellet ligger i nærheden af Eiffeltårnet i det centrale Paris og byder på fin udsigt over byen og Seinen. På øverste etage har hotellet et fitnesscenter med motionsrum og opvarmet indendørspool.

Mamaison Residence Belgicka

Mamaison Residence Belgicka, Prag

Mamaison Residence Belgicka er et pænt lejlighedshotel beliggende i den trendy bydel Vinohrady. Fra hotellet er du i gåafstand til Prags gamle bydel, seværdigheder, restauranter og butikker. På hotellet findes også motionsrum, sauna og et opholdsrum med billardbord.

Citadines Tour Eiffel

Citadines Tour Eiffel, Paris

Citadines Tour Eiffel ligger i det charmerende Grenelle-kvarter med markeder, caféer og traditionelle brasserier lige uden for døren og er et perfekt udgangspunkt for at opleve Paris og alle byens seværdigheder.

Turim Lisboa Hotel, Lissabon

Turim Lisboa Hotel ligger i centrum af Lissabon, tæt på den smukke park Eduardo VII. Hotellets restaurant serverer både traditionelle portugisiske retter og international mad. Herfra kommer du nemt til den gamle bydel Baixa med metro.

Citadines Berlin Kurfürstendamm

Citadines Berlin Kurfürstendamm, Berlin

Citadines Berlin Kurfürstendamm er et pænt lejlighedshotel beliggende tæt på shoppinggaden Kurfürstendamm i Charlottenburg-kvarteret i Berlin. I nærheden af ​​hotellet findes en metro, som hurtigt kører dig ind til flere af de store seværdigheder i bydelen Mitte.

H10 Berlin Ku'damm

H10 Berlin Ku'damm, Berlin

H10 Berlin Ku'damm består af to bygninger beliggende ved Berlins store shoppinggade Kurfürstendamm og i gåafstand til Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. De historiske bygninger er fra 1888 og var oprindeligt en skole, før de i 2011 blev indrettet til et lækkert designhotel.

San Carlos, New York

San Carlos er et elegant og hyggeligt hotel med en personlig atmosfære. Hotellet ligger centralt på Manhattan i det fashionable East Side. Fra San Carlos har du gåafstand til Central Park, Rockefeller Center, St. Patrick's Cathedral og Fifth Avenues store udvalg af forretninger.

Vil du have flere børnevenlige rejsetips?