Se hoteller

Rejser til Gdansk

Polen

Blot en times flyrejse fra København ligger den smukke by Gdansk med spændende historie, fantastisk arkitektur, billig shopping og et livligt forlystelsesliv.

Gdansk har flere charmerende torve og en bykerne med mange seværdigheder, hvor det er nemt at komme rundt til fods. Her ligger de historiske monumenter side om side med trendy caféer, parker og moderne shoppingcentre. Takket være byens eventyrlige atmosfære og smukke arkitektur er det dejligt at slentre rundt i Gdansk, både om dagen og om aftenen. I dag er Gdansk i princippet vokset sammen med Sopot og Gdynia og har dannet den såkaldte Treby. Det livlige badested Sopot kaldes også for Polens St. Tropez og er et must i sommermånederne. Her finder du en smuk sandstrand, Europas længste træmole, hyggelige restauranter og et pulserende forlystelsesliv.

Historie, kunst og seværdigheder

I Hansatiden og middelalderen var Gdansk en vigtig havneby og centrum for handlen med rav. Det var også i Gdansk, at Anden Verdenskrig startede, og kommunismens fald i Europa blev indledt. Gdansks rige historie har gjort, at her i dag findes et næsten uendeligt udbud af seværdigheder. En af byens mest berømte bygninger er den middelalderlige havnekran Zuraw, som er blevet lidt af et vartegn for Gdansk. Her finder du også Europas ældste murstenskirke, Mariakirken. Hvis du orker at tage trapperne op i kirketårnet, bliver du belønnet med en fantastisk udsigt over byen. I Birgittakirken kan du opleve verdens største alter i rav. For den videbegærlige findes her adskillige museer med kunst, historie og rav.

Gdansk med Spies

Det tager cirka en time at flyve til smukke Gdansk fra København. Hvis du vælger en ruteflyløsning med Spies, kan du rejse året rundt, og du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. På den måde kan du helt selv sammensætte din rejse. Spies tilbyder hoteller fra kategori 3 til 5. Alle hoteller ligger centralt i Gdansk tæt på alt, hvad byen har at tilbyde. Hvis du drømmer om det lille ekstra på rejsen, anbefaler vi luksushotellet Hilton Gdansk, som er et af Polens mest populære hoteller.

Spies' gæster om Gdansk

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
-2°-6°
1
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • februar
-1°-5°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • marts
4°-2°
4
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • april
9°1°
5
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • maj
15°6°
8
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • juni
19°10°
8
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • juli
20°12°
7
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • august
20°11°
7
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • september
15°8°
5
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • oktober
10°5°
3
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • november
5°1°
1
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • december
1°-3°
1
Soltimer pr. dag
12
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 1 time.

Afrejse

Du kan rejse til Gdansk hele året med rutefly fra København og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Gdansk Lufthavn til hotellerne er ca. 20 minutter (ca. 15 km).
Fakta

Vores service

Opholdet i Gdansk er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Zloty (PLN). Kreditkort accepteres i stor udstrækning.

Tidsforskel

Ingen.

El

230 V (EU-standard).

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse