Hoteller (105)

Rejser til Polen

Glæd dig til en ferie fyldt med god mad, historie, storslået arkitektur og et pulserende forlystelsesliv. Takket være den relativt korte flyrejse passer Polen perfekt til en weekendtur.

Polen har en central beliggenhed mellem den østlige og vestlige del af Europa og byder på rig historie, flot natur og byer med både smukke bygninger, torve fra middelalderen og levn fra kommunisttiden. Polens kultur har altid været i høj kurs, og overalt finder du musik, teater og kunst. Med Spies kan du rejse til Warszawa, Krakow og Gdansk, og du bestemmer selv afrejsedag og rejselængde.

Natteliv i Polen

Uanset hvilken polsk storby du vælger at rejse til, vil du ikke blive skuffet over nattelivet. Her er noget for enhver, uanset om du foretrækker intense natklubber eller hyggelige pubber. Vælger du at rejse til Gdansk, må du ikke gå glip af Duda-gaden, hvor barerne og klubberne ligger tæt. Bliv ikke overrasket, hvis du får serveret ren vodka i stedet for drinks!

Kultur og seværdigheder

Er du interesseret i kultur og historie, vil du elske at rejse til Polen. Her er masser af seværdigheder og museer af enhver slags, som uden tvivl vil gøre rejsen mindeværdig. Vil du lære mere om landets historie, kan du tage på udflugt til den gamle koncentrationslejr i Auschwitz - en oplevelse, som ikke efterlader nogen uberørt.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Polen?
På Spies' rejsemål Krakow, Warszawa og Gdansk i Polen er klimaet nogenlunde ens. Den varmeste periode er om sommeren, det vil sige i perioden fra juni til og med august, hvor der også er flest solskinstimer. I Warszawa og Gdansk er det tørrest fra april til og med august, mens der i Krakow er flest regnfrie dage fra august til og med oktober. Generelt er der et par grader varmere i Warszawa end på de andre to rejsemål, med undtagelse af om vinteren hvor Krakow er noget mildere. Gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på 20-24 grader på samtlige rejsemål, i september 15-18 grader og i oktober 10-13 grader. Om vinteren, det vil sige fra november til og med marts, ligger temperaturen mellem -2 og 7 grader om dagen. Om foråret stiger temperaturen hurtigt, fra cirka 9-12 grader i april til 15-19 grader i maj, og antallet af solskinstimer stiger gradvist.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Polen

Gdansk
Blot en times flyrejse fra København venter Gdansk med sin spændende historie, flotte arkitektur, billige shopping og pulserende natteliv. Ikke langt fra Gdansk ligger den livlige badeby Sopot.
Krakow
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
 • Børnevenligt
Krakow er en smuk by i den sydlige del af Polen. Rejs hertil med Spies og oplev arkitektur, historie, god mad og et rigt forlystelsesliv.
Warszawa
Warszawa byder på alt det, en storbyferie bør indeholde - seværdigheder, god mad og meget mere. Med Spies bestemmer du selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil blive.
Tilbud til Polen
Sympozjum
Sympozjum
Krakow, Polen
 • 3 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 10 jun 2019 fra København
Morgenmad
København, 10 jun 2019, 3 dage
Dom Muzyka
Dom Muzyka
Gdansk, Polen
 • 3 dage
 • Fly + hotel
 • Afrejse 17 jun 2019 fra København
København, 17 jun 2019, 3 dage
Campanile Warsaw
Campanile Warsaw
Warszawa, Polen
 • 3 dage
 • Fly + hotel
 • Afrejse 16 jun 2019 fra København
København, 16 jun 2019, 3 dage

Find din rejse til Polen