Se hoteller (19)

Rejser til Wroclaw

Wroclaw er Polens fjerdestørste by og et levende centrum for kultur og historie med en enestående arkitektur og et godt udvalg af fornøjelser.
Wroclaw har i sin lange historie tilhørt blandt andet det nuværende Tyskland, Tjekkiet, Ungarn og Østrig, hvilket har sat sit præg på byen. I Wroclaw venter farverig arkitektur, spændende museer, universitetskultur og indbydende ølhaller og restauranter. Wroclaw er en smuk by, der ligger spredt over flere øer i Oder-floden, som er forbundet af hundrede broer.

Weekend i Wroclaw – arkitektur, kultur og historie

I Wroclaws gamle bydel finder du farverige husfacader fra forskellige epoker, caféer, restauranter, butikker, museer, gallerier og byens centrum - markedspladsen Rynek. Rynek er stedet for byens eventyrlige julemarked og forskellige sommerevents. Ved siden af Rynek kan du se den gotiske Sankt Elisabeth kirke, som er et af Wroclaws mest kendte vartegn, og torvet Plac Solny, hvor du kan købe blomster døgnet rundt. En del af den gamle bydel strækker sig over øen Wyspa Piasek og til byens ældste del Ostrów Tumski, som blandt andet nås via broen Most Tumski. Her kan du udforske middelalderlige bygninger, katedraler og byens smukke botaniske have. Den gamle bydel er også hjemsted for det historiske jødiske kvarter, Wroclaws imponerende operahus og Jatki-arkaderne, som er kantet af kunst- og håndværksgallerier. I markedshallen Hala Targowa kan du købe delikatesser mellem museumsbesøgene. Gå ikke glip af Hala Stulecia, som er et betydningsfuldt bygningsværk, hvis unikke arkitektur har givet det en plads på UNESCOs verdensarvsliste. Hvis du vil opleve Wroclaw på en sjov måde, skal du tage med på en rundtur med en af byens historiske retrosporvogne.

Mad og fornøjelser i Wroclaw

I Wroclaw er der flere imponerende ølhaller med udendørs servering i sommermånederne. Her serveres både øl og traditionel, polsk husmandskost. Hvis du vil udforske det polske køkken eller prøve en øl- eller vodkasmagning, kan du tage med på en spændende madvandring gennem byens gader og pladser. Festglade natteravne kan vælge mellem en række barer og natklubber, hvoraf flere ligger omkring Rynek, og først lukker ud på de små timer.

Rejser med Spies til Wroclaw

Når du bestiller en rejse til Wroclaw med Spies, kan du vælge mellem flere hoteller, hvoraf de fleste ligger centralt i Wroclaws gamle bydel. Når du rejser med Spies, kan du desuden selv skræddersy din rejse, uanset om den skal vare en weekend, en uge eller endnu længere. Du vælger selv både rejsetid og afrejsedag.
Tips og nyttig info
  • Hoteller med spaafdeling
  • Hoteller i kategori 2 til 5
  • Centrale hoteller
  • Hoteller i alle prisklasser

Spies' gæster om Wroclaw

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Wroclaw