Se hoteller (18)

Rejser til Warszawa

Bestil en rejse til Warszawa og oplev en moderne storby, hvor du får meget for pengene.

Ser man en grå og trist betonby for sit indre blik, når man tænker på Polens hovedstad Warszawa, så er det på tide at revidere sit syn på byen. Med sine 1,7 mio. indbyggere har Warszawa nemlig indtaget en position som en af Europas mest trendy og nyskabende storbyer. At priserne desuden er meget lave, gør byen til et fantastisk rejsemål for dig, der vil have fuld valuta for rejsepengene.

Warszawa med Spies

Polens hovedstad Warszawa er en by med en dramatisk historie. Byen blev genopbygget efter at være blevet bombet og stort set jævnet med jorden under 2. Verdenskrig, og at den gamle bydel blev genopført i samme gamle stil, sikrede den en plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Præcist hvor smuk byen er, vil du hurtigt opdage, når du går rundt omkring i den gamle bydel. Warszawa har alt det, man kan forvente på en rejse til en moderne storby - og så er priserne lave. Byen byder på trendy barer og restauranter, stribevis af natklubber og værtshuse, udeserveringer og vinbarer, gode shoppingmuligheder (især hvis du kan lide smykker) og et væld af historiske seværdigheder, hvor Kulturpaladset, den gamle bydel og kongeslottet hører til blandt de mest populære. I den noget slidte bydel Praga kan man stadig se bygninger med skudhuller fra krigens tid. Gå ikke glip af et besøg på en af de klassiske "mælkebarer", der serverer traditionel polsk husmandskost.

Bo centralt i Warszawa

Spies tilbyder centralt beliggende hoteller i flere forskellige prisklasser, så du kan bestille lige den rejse, der passer til dig. Prøv f.eks. det kendte Polonia Palaxe eller Mamaison Le Regina, hvor du efter en spændende sightseeing- eller shoppetur kan forkæle dig selv med en eftermiddag i hotellets spa. Bestiller du en rejse til Warszawa med Spies, rejser du med rutefly, hvilket betyder, at du selv kan bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. En weekend, en miniferie eller noget helt andet - valget er dit.

Tips og nyttig info
 • Valgfri rejselængde
 • Centralt beliggende hoteller
 • Hoteller i alle prisklasser
 • Mad og drikke til gode priser
 • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Warszawa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
-1°-6°
1
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • februar
0-5°
1
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • marts
5°-2°
3
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • april
12°3°
5
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • maj
19°9°
8
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • juni
22°12°
8
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juli
24°13°
7
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • august
23°13°
6
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • september
18°9°
5
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • oktober
12°5°
3
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • november
4°0
1
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • december
0-4°
1
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 1 time og 20 min.

Afrejse

Du kan rejse til Warszawa hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen til hotellerne i Warszawa er ca. 30 minutter (ca. 8 km).
Shopping
Udbuddet af shoppingmuligheder er stort, ikke mindst når det gælder smykker.
Mad, drikke og natteliv
Warszawa har et stort og varieret udbud af restauranter med alt fra billig fastfood til eksklusive restauranter, hvoraf mange har et internationalt præg på menukortet. Priserne er generelt lave, så du kan sagtens forkæle smagsløgene lidt ekstra uden at fyre hele feriebudgettet af.
Warszawa har et godt natteliv med mange værtshuse og natklubber.
Aktiviteter og seværdigheder
Kulturelle oplevelser er der mange af i Warszawa; besøg f.eks. et af de mange museer eller vigtige historiske seværdigheder.
Sådan kommer du omkring
I de centrale dele af Warszawa kan du enten tage sporvogn eller gå rundt. Her er også en undergrundsbane - billetter købes i kiosker.
Fakta

Vores service

Opholdet i Warszawa er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Polske zloty (PLN). Kort accepteres i vid udstrækning.

Tidsforskel

Ingen.

El

230 V (EU-standard).

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Warszawa