Se hoteller (32)

Rejser til Warszawa

Bestil en rejse til Warszawa og oplev en moderne storby, hvor du får meget for pengene.
Ser man en grå og trist betonby for sit indre blik, når man tænker på Polens hovedstad Warszawa, så er det på tide at revidere sit syn på byen. Med sine 1,7 mio. indbyggere har Warszawa nemlig indtaget en position som en af Europas mest trendy og nyskabende storbyer. At priserne desuden er meget lave, gør byen til et fantastisk rejsemål for dig, der vil have fuld valuta for rejsepengene.

Warszawa med Spies

Polens hovedstad Warszawa er en by med en dramatisk historie. Byen blev genopbygget efter at være blevet bombet og stort set jævnet med jorden under 2. Verdenskrig, og at den gamle bydel blev genopført i samme gamle stil, sikrede den en plads på UNESCO's Verdensarvsliste. Præcist hvor smuk byen er, vil du hurtigt opdage, når du går rundt omkring i den gamle bydel. Warszawa har alt det, man kan forvente på en rejse til en moderne storby - og så er priserne lave. Byen byder på trendy barer og restauranter, stribevis af natklubber og værtshuse, udeserveringer og vinbarer, gode shoppingmuligheder (især hvis du kan lide smykker) og et væld af historiske seværdigheder, hvor Kulturpaladset, den gamle bydel og kongeslottet hører til blandt de mest populære. I den noget slidte bydel Praga kan man stadig se bygninger med skudhuller fra krigens tid. Gå ikke glip af et besøg på en af de klassiske "mælkebarer", der serverer traditionel polsk husmandskost.

Bo centralt i Warszawa

Spies tilbyder centralt beliggende hoteller i flere forskellige prisklasser, så du kan bestille lige den rejse, der passer til dig. Prøv f.eks. det kendte Polonia Palaxe eller Mamaison Le Regina, hvor du efter en spændende sightseeing- eller shoppetur kan forkæle dig selv med en eftermiddag i hotellets spa. Bestiller du en rejse til Warszawa med Spies, rejser du med rutefly og bestemmer dermed selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Mad og drikke til gode priser
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Warszawa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Warszawa