Se hoteller (29)

Rejser til Tallinn

Flyv til Tallin fra København på halvanden time. I Estlands hovedstad venter en middelalderlig bykerne med brosten og en historisk ringmur.
Byens middelalderlige historie afspejler sig overalt - i kirkerne, langs de smalle gader og på facaderne. Tallinns gamle bydel er på UNESCO's Verdensarvsliste, og her findes blandt andet et af verdens ældste og stadig fungerende apoteker, Rådhusapoteket, som har ligget samme sted siden 1422. Den gamle bydel byder også på flere museer samt et livligt forlystelsesliv med fantastiske restauranter og barer, hvoraf de fleste ligger med blot få meters afstand, så du nemt kan nå at besøge flere steder på en enkelt aften. Et stenkast fra den gamle bydel findes Tallinns forretningscentrum med skyskrabere, førsteklasseshoteller og trendy bydele, så glæd dig til en spændende blanding af gammelt og nyt.

Mad fra hele verden

Tallinn byder på et utal af restauranter og beværtninger, og nye dukker hele tiden op. Foruden estiske restauranter finder du også indiske, franske, italienske, japanske, kinesiske, mexicanske, russiske og kaukasiske spisesteder. Esternes egen favoritsnack er en slags crêpe-lignende pandekager med forskelligt fyld. Pandekagerne serveres på de fleste caféer og er både velsmagende og billige. I det hele taget er det meget rimeligt at spise ude, selv i den dyrere gamle bydel.

Shopping til lave priser

Tallinn er en fantastisk by at shoppe i på grund af såvel priserne som udbuddet. Butikkerne ligger som perler på en snor i shoppinggaderne, hvor du kan købe alt fra mærketøj til kunsthåndværk, og her findes også flere stormagasiner og shoppingcentre. Populære køb er ting som smykker, lokale delikatesser, tøj, souvenirs og estisk kunsthåndværk. Men det er også værd at købe øl, spiritus, fine vine, blomster og chokolade med hjem fra rejsen til Tallinn.

Tallinns kreative kvarter

I bydelen Kalamaja ligger det populære gamle industrikvarter Telliskivi - et område, der repræsenterer det kreative og nye Tallinn. Her mødes du af renoverede industrilokaler fyldt med gallerier, designbutikker, caféer, restauranter og hippe barer. I samme område ligger det unikke rekonstruerede marked Balti Jaama Turg - et must for dig, der kan lide at slentre rundt mellem markedsstande og smage på lækre delikatesser. Længere ude i Kalamaja ligger området Noblessner, hvor du mødes af restauranter, barer, museer og smukke udsigter.

Med Spies til Tallinn

Uanset hvordan du ønsker at bo på rejsen til Tallinn, har Spies hotellet, som opfylder dine krav. Vores udvalg strækker sig over såvel prisvenlige hoteller som mere luksuriøse alternativer rundt omkring i byen. Flere af Spies' hoteller ligger i den gamle bydel - perfekt for dig, som ønsker at bo tæt på byens restauranter og forlystelsesliv. På det stilfulde Telegraaf Hotel står ferien i selvforkælelsens tegn, og her har du bl.a. adgang til et indbydende spaområde med pool og boblebad.
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Mad og drikke til gode priser
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Tallinn

Find din rejse til Tallinn

Inspiration og rejsetips

Park i Tallinn

Tallinn – det trendy Baltikum

Tallinn byder på store oplevelser på et relativt lille arela. Her er både middelalderromantik og skyskrabere. Tallinns gamle bydel er på UNESCO's Verdensarvsliste og du finder både butikker, gallerier og gode restauranter her. Vores rejseekspert, Tomas Alexandersson, guider dig til de bedste oplevelser i Tallinn.

Julemarked i Tallinn

Eventyrlig jul i Tallinn

Midt i Tallinn, på den gamle rådhusplads, finder du et stemningsfyldt julemarked med massevis af boder, duftende julebag og et imponerende juletræ. Vores juleglade rejseekspert, Tomas, har besøgt Tallinn i december og her får du hans bedste tips til et af Europas hyggeligste julemarkeder.