Se hoteller (24)

Rejser til Tallinn

Det tager ca. 1 time og 30 minutter at rejse til Tallin fra København, og vel fremme i Estlands maleriske hovedstad venter en middelalderlig bykerne med maleriske brostensgader, der er omgivet af en ringmur.

Byens middelalderlige historie dukker op overalt - i kirkerne, i gaderne og på facaderne. Her finder du blandt andet et af verdens ældste og stadig fungerende apoteker, Rådhusapoteket, som har ligget samme sted siden 1422. Men nutiden trænger sig også på i den gamle bydel i form af fantastiske restauranter og barer, der ligger med bare nogle meters afstand, så du nemt kan nå at besøge flere steder på en enkelt aften. Din rejse til Tallinn vil med garanti sidde fast i dine minder i mange år.

Mad fra hele verden

Tallinn byder på et utal af restauranter og beværtninger, og nye dukker hele tiden op. Foruden estiske restauranter finder du også indiske, argentinske, italienske, japanske, kinesiske, mexicanske og ikke mindst russiske og kaukasiske spisesteder. Esternes egen favoritsnack er en slags crêpeslignende pandekager med forskelligt fyld. Pandekagerne serveres på de fleste caféer og er både velsmagende og billige. I det hele taget er det meget rimeligt at spise ude, selv i den dyrere gamle bydel.

Shopping til lave priser

Tallinn er en fantastisk shoppingby både på grund af priserne og udbuddet. Butikkerne ligger tæt i shoppinggaderne, og her kan du købe alt fra mærketøj til kunsthåndværk. Læder, guld- og sølvsmykker og træhåndværk er især populære indkøb, men det er også værd at købe billig øl, fine vine, blomster og chokolade med hjem fra rejsen til Tallinn.

Tallinns kreative kvarter

I bydelen Kalamaja ligger det populære gamle industrikvarter Telliskivi - et område som repræsenterer det kreative og nye Tallinn. Her mødes du af renoverede industrilokaler fyldt med gallerier, designbutikker, caféer, restauranter og hippe barer. I samme område ligger det unikke rekonstruerede marked Balti Jaama Turg - et must for dig, der kan lide at slentre rundt mellem markedsstande med et spændende udvalg af estisk design, tøj, antikviteter og frem for alt lækre delikatesser.

Spies' rejser til Tallinn

Uanset hvordan du ønsker at bo på rejsen til Tallinn, har Spies hotellet, som opfylder dine krav. Vores udvalg strækker sig over såvel prisvenlige hoteller som mere luksuriøse alternativer rundt omkring i byen. Flere af Spies' hoteller ligger i den gamle bydel - perfekt for dig, som ønsker at bo tæt på byens restauranter og forlystelsesliv. På det stilfulde Telegraaf Hotel står ferien i selvforkælelsens tegn, og her har du bl.a. adgang til et indbydende spaområde med pool og jacuzzi.

Tips og nyttig info
 • Centralt beliggende hoteller
 • Hoteller i alle prisklasser
 • Mad og drikke til gode priser
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
 • Valgfri rejselængde
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Tallinn

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
-2°-8°
1
Soltimer pr. dag
12
Regnfri dage
 • februar
-2°-8°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • marts
2°-5°
4
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • april
9°1°
6
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • maj
16°5°
8
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • juni
19°9°
9
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • juli
22°12°
8
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • august
21°11°
7
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • september
16°8°
5
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • oktober
10°3°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • november
4°-1°
1
Soltimer pr. dag
10
Regnfri dage
 • december
0-5°
0
Soltimer pr. dag
10
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 1 time og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Tallinn hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Tallinn Lufthavn til hotellerne er ca. 15 minutter (ca. 5 km). Fra lufthavnen kører også bus og sporvogn til centrum.
Shopping
Shoppingmulighederne i Tallinn er gode og meget varierede. I bymurens håndværksboder ved siden af Viru-porten kan du købe trøjer, huer, sokker og andre strikvarer til relativt billige priser. I varehuse og butiksarkader finder du samme tøjudvalg som hjemme til mere eller mindre tilsvarende priser. På det klassiske marked Keskturg, Keldrimäe 9, kan du købe alt fra poltavapølser og gedder fra finske vande til mørkt brød og tøj i lokal stil.
Mad, drikke og natteliv
Tallinn rummer en bred palet af restauranter og beværtninger. Foruden den estiske gastronomi er flere internationale køkkener også godt repræsenteret. De fleste restauranter har gode priser, selv de lidt dyrere restauranter i den gamle bydel, men søger man lidt væk fra byens centrum, er priserne endnu lavere.
Aften- og nattelivet i Tallinn er sprudlende og intenst. Barer, natklubber og kasinoer ligger overalt, og på grund af det store udbud er der sjældent kø ved indgangen. Det største udvalg er i den gamle bydel, hvor der sker mest mellem kl. 23.00 og 03.00. Da stederne ligger tæt, behøver du ikke holde dig til ét sted, men kan nemt nå at besøge flere barer på en enkelt aften.
Aktiviteter og seværdigheder
Er du til aktiv ferie, har Tallinn også noget for dig. Byen og dens omgivelser byder på både sommer- og vinteraktiviteter som golf, træningsfaciliteter, hesteridning, skøjteløb m.m., og de shoppelystne har mange penge at spare.
Tallinn er et charmerende mix af gammelt og nyt. De fleste seværdigheder ligger i den gamle bydel, hvor du bl.a. kan besøge Nordeuropas bedst bevarede rådhus helt tilbage fra middelalderen. På toppen af rådhustårnet sidder vejrhanen Gamle Toomas, som er Tallinns elskede og stolte vartegn. Et andet kendetegn er den gamle bymur, der engang var 3 m bred, 16 m høj, havde 46 forsvarstårne og strakte sig 4 km rundt om byen. Siden 1500-tallet har der kun stået 2 km mur og 26 tårne tilbage. Besøg også slottet, som i dag huser det estiske parlament - det ligger på Dombjerget og blev opført henover 1200- og 1300-tallet.
Sådan kommer du omkring
Busser og sporvogne kører rundt i centrum fra kl. 06.00 og 24.00.
Fakta

Vores service

Opholdet i Tallinn er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres de fleste steder.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V.

Sprog

Estisk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Tallinn