Hoteller (21)

Rejser til Estland

Mange vælger at rejse til Estland for at slappe af på et kurbad eller udforske hovedstadens maleriske bykerne, men her findes også lange sandstrande og et bredt udbud af restauranter og aktiviteter.

Estlands trendy og moderne hovedstad Tallinn fortsætter med at klatre op ad Europatoppens rangstige, når det gælder weekendrejser til storbyer. Den nyrenoverede gamle bykerne er en seværdighed i sig selv - her kan du slentre omkring og indsnuse atmosfæren i de brostensbelagte gader, købe lokalt håndværk, spise godt på hyggelige restauranter og nyde en forfriskning på en café. At det oven i købet kun tager halvanden time at flyve til Estland fra Danmark gør kun det hele endnu bedre.

Trendy restauranter i Tallinn

For alle, der er interesseret i mad og gerne vil prøve nye, spændende restauranter, venter der et voksende, men stadig uudforsket mekka i landets hovedstad. Ud over traditionel estisk mad, som også er en oplevelse værd, er der et hav af restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Maden er generelt billig, også på de dyrere og mere velbesøgte restauranter i den gamle bydel. I Rotermannkvarteret og i området Telliskivi, to af de mest charmerende kvarterer i Tallinn centrum, ligger der mange gode restauranter, som er indrettet i gamle, rustikke industribygninger. Ud over det rige restaurantudbud byder kvarterne også på et væld af butikker og forlystelsesliv.

Sol og strand i Estland

Ganske overraskende, vil nogle sige, kan det lille land faktisk prale med at have fine, bølgende sandstrande. Langs kysten finder du badebyer som klassiske Pärnu og kystbyen Haapsalu, som byder på skønne strande og relativt lunt vand. Vælger du et hotel i Tallinn på din rejse til Estland, kan du besøge de lokales favoritstrand Pirita. Du kommer hertil med bus fra centrum, og vel fremme kan du bade og nyde solen på den fine sandstrand, hvor du også finder barer, legepladser, omklædningsrum og andre faciliteter.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Estland?
Estlands klima er tempereret og minder om klimaet i Danmark. Gennemsnitstemperaturerne ligger på omkring 20 grader om sommeren og et par minusgrader om vinteren. Spies tilbyder rejser til Tallinn, og den bedste periode at rejse dertil er fra maj til august. Maj og juni har mindst nedbør, og juli og august er de varmeste måneder med flest solskinstimer og gennemsnitstemperaturer på 19-22 grader i dagtimerne. Regn forekommer året rundt, især sidst på efteråret. Om vinteren falder der ikke sjældent sne.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Estland

Tallinn
Når du rejser med Spies til Tallinn, bor du perfekt ved den gamle bydel. Oplev den middelalderlige arkitektur inden for ringmuren og shop til favorable priser!

Find din rejse til Estland