Hoteller (24)

Rejser til Estland

Mange vælger at rejse til Estland for at udforske hovedstadens maleriske bykerne, koble af på et spaanlæg eller gå på gastronomisk opdagelse på de mange restauranter. Men hvad de færreste ved er, at Estland også byder på lange, indbydende sandstrande.

Estlands trendy hovedstad Tallinn fortsætter med at klatre op ad Europatoppens rangstige, når det gælder weekendrejser til storbyer. Den nyrenoverede gamle bykerne er en seværdighed i sig selv, som du under ingen omstændigheder må misse på rejsen til Estland. Her kan du gøre gode fund i de små håndværksboder, spise i de hyggelige middelaldergader eller bare spadsere omkring og indsnuse atmosfæren. At det oven i købet kun tager halvanden time at flyve til Estland fra Danmark gør kun det hele endnu bedre.

Trendy restauranter i Estland

For alle, som er interesseret i mad og gerne vil prøve nye, spændende restauranter, venter der et voksende, men stadig uudforsket mekka i landets hovedstad. Ud over traditionel etnisk mad, som også er en oplevelse værd, er der et væld af restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Maden er generelt billig, også på de dyrere og mere velbesøgte restauranter inde i den gamle bydel. I Rotermannkvarteret, et af de mest attraktive kvarterer i Tallinns centrum, finder du mange gode restauranter, som er åbnet i gamle, rustikke industribygninger.

Sol og strand i Estland

Ganske overraskende, vil nogle sige, kan det lille land faktisk prale med at have fine, bølgende sandstrande. Langs kysten finder du badebyer som klassiske Pärnu og kystbyen Haapsalu, som byder på skønne strande og relativt varmt vand. Vælger du et hotel i Tallinn på din rejse til Estland, kan du besøge de lokales favoritstrand Pirita. Du kommer hertil med bus fra centrum, og vel fremme kan du bade og nyde solen på den fine sandstrand, hvor du også finder barer, legepladser, omklædningsrum og andre faciliteter.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Estland?
Estlands klima er tempereret og minder om klimaet i Danmark. Gennemsnitstemperaturerne ligger på omkring 20 grader om sommeren og et par minusgrader om vinteren. Spies tilbyder rejser til Tallinn, og den bedste periode at rejse dertil er fra maj til august. Maj og juni har mindst nedbør, og juli og august er de varmeste måneder med flest solskinstimer og gennemsnitstemperaturer på 19-22 grader i dagtimerne. Regn forekommer året rundt, især sidst på efteråret. Om vinteren falder der ikke sjældent sne.

Rejser til Estland

Tallinn
Når du rejser med Spies til Tallinn, bor du perfekt ved den gamle bydel. Oplev den middelalderlige arkitektur inden for ringmuren og shop til favorable priser!

Find din rejse til Estland