Inspiration

Storbyhoteller med udendørs pool

I sommermånederne kan det blive varmt i storbyen, men vælger du et hotel med pool, har du en dejlig oase at trække dig tilbage til. Fra ikoniske pools i New York til unik beliggenhed i Nice – her får du en oversigt over nogle af de bedste storbyhoteller med udendørs pool.

Publiceret: 6. juni 2024

1. Barcelona Condal Mar, Affiliated by Meliá

Barcelona Condal Mar ligger i gåafstand fra den hyggelige Mar Bella strand, men du behøver faktisk ikke begive dig uden for hotellet for at nyde en forfriskende svømmetur. På hotellets skønne tagterrasse finder du både pool, liggestole og bar – og en fantastisk udsigt over Barcelona.

Barcelona Condal Mar, Affiliated by Meliá.

Barcelona Condal Mar, Affiliated by Meliá.

2. Mercure Roma Centro Colosseo

I hjertet af Rom, på Via Labicana, ligger Mercure Roma Centro Colosseo. Hotellet har tagterrasse med pool, fantastisk udsigt og bar med kolde forfriskninger på menuen. Et perfekt sted at slappe af efter at have udforsket Colosseum, Forum og alle de andre seværdigheder i umiddelbar nærhed.

Mercure Roma Centro Colosseo.

3. Dream Downtown, New York

Dream Downtown i New York er et helt unikt hotel, der blandt andet kan prale af byens eneste pool med en "sandstrand". De har simpelthen fyldt over 70 kvadratmeter af poolområdet The Beach med importeret sand. Og som om det ikke var nok, så har poolen også delvis glasbund og udsigt ned til lobbyen. Bemærk, at The Beach har en aldersgrænse på 21 år.

Dream Downtown, New York.

4. Hilton Diagonal Mar Barcelona, Barcelona

Hilton Diagonal Mar Barcelona har en stor pool på 177 kvadratmeter. Poolområdet har liggestole, parasoller og balisenge, og der er også en separat børnepool. Fra slutningen af april til slutningen af oktober er dette poolområde en del af det populære Purobeach Barcelona med en livlig atmosfære og DJ's, der spiller musik. Baren serverer forfriskende drinks og andre lækkerier.

Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Hilton Diagonal Mar Barcelona.

5. The Stanley, Athen

The Stanley kan prale af Athens største tagterrasse på hele 1.500 kvadratmeter. Med så meget plads at boltre sig på har de selvfølgelig også en dejlig udendørs pool, og tagterrassen byder også på en fantastisk panoramaudsigt over Akropolis, Lycabettos-bakken og resten af den historiske hovedstad.

The Stanley, Athen.

The Stanley, Athen.

6. Legendary Lisboa Suites

Legendary Lisboa Suites er et familievenligt lejlighedshotel i centrum af Lissabon med en hyggelig have og pool. Perfekt til en forfriskende dukkert efter en travl dag med shopping, sightseeing og alt det andet, Lissabon har at byde på. Poolen er åben mellem 1. juni og 30. september.

Legendary Lisboa Suites.

Legendary Lisboa Suites.

7. Emperador, Madrid

Lige i hjertet af den spanske hovedstad ligger det hyggelige hotel Emperador. I sommermånederne åbner de tagterrassen på 10. sal til stor glæde for alle badegæster. Madrid ligger ikke ved kysten og har ingen strande, men hvad gør det, når man kan bade her?

Emperador, Madrid.

Emperador, Madrid.

8. Molina Lario, Malaga

På taget af Molina Lario i centrum af Malaga ligger La Terraza. Her er der både god udsigt, velsmagende drinks, behagelig stemning og en dejlig pool. En lille oase! Ikke så underligt, at det er populært blandt både hotellets gæster og de lokale.

Molina Lario, Malaga.

Molina Lario, Malaga.

9. Hotel La Perouse, Nice

Hotel La Perouses have og udendørsområde tilbyder en ægte middelhavsatmosfære og en helt unik pool. Poolen er faktisk udgravet i klippefladen af Castle Hill, også kendt som Colline du Château, der er en af byens mest berømte seværdigheder. Poolen er måske ikke den største, men oplevelsen? Den er ret stor.

Hotel La Perouse, Nice.

10. The Peninsula, Bangkok

The Peninsulas poolområde er perfekt, når du har brug for en lille pause fra det intense Bangkok. Ved den skønne pool har du udsigt direkte til Chao Phraya-floden, og efter en forfriskende dukkert kan du synke ned i en lækker solseng eller slappe af i en af de traditionelle thailandske pavilloner – måske med en lille forfriskning eller snack fra baren?

The Peninsula, Bangkok.

Vil du læse mere som dette?