Inspiration

Forvent det enestående

Hoteller med
"det lille ekstra"

Storbyhoteller ud over det sædvanlige

Hotel med egen gondolstation? Hotelrestaurant med Michelin-stjerner? Luksushotel med akvarium, du kan dykke i? Ikke noget problem!
Restauranten på Le Bristol Paris

Restauranten på Le Bristol Paris

Indgangen Le Bristol

Storheden møder dig allerede ved indgangen til hotellet

Værelse Le Bristol

Værelserne på Le Bristol er også ud over det sædvanlige

Restaurant Epicure på Le Bristol i Paris

Le Bristol er et eksklusivt hotel på den berømte Rue du Faubourg Saint-Honoré i Paris. Her er det meste i topklasse, og alt er gennemført til mindste detalje. Hotellets restaurant Epicure er spektakulær og har tre stjerner i Michelin-guiden. Mesterkokken Eric Frechons kreationer omfatter makaroni med fyld af sorte trøfler, glaseret due og blå hummer. Folk rejser langvejs fra for at opleve maden her – og du skal ikke regne med at få plads, hvis ikke du har bestilt bord i god tid.

Poolen på Marina Bay Sands i Singapore

Det femstjernede hotel Marina Bay Sands i Singapore er et arkitektonisk mesterstykke, og på tagterrassen på 57. etage ligger en af verdens mest spektakulære infinitypools. Her er der solstole, palmer, god service og en fremragende udsigt over byen. I den intense og varme storby er det et perfekt sted at sænke skuldrene og puste ud. Den eksklusive pool er kun for hotellets gæster – du skal have nøglekort for at få adgang.

Infinity pool på Marina Bay Sands

Tagterrasse og infinity pool på Marina Bay Sands

Marina Bay Sands eksteriør

Marina Bay Sands ligger i en spektakulær bygning

Udsigten fra restauranten på Marina Bay Sands

Middag med udsigt?

Akvariet på Atlantis The Palm i Dubai

Atlantis The Palm er et fantastisk luksushotel på den kunstige ø Palm Jumeirah i Dubai. Hotellet huser blandt andet The Lost Chambers Aquarium, som er et enormt akvarium med over 65.000 farverige fisk, hajer og rokker. Hver dag kan du se hajerne blive fodret, og du kan til og med snorkle i flere af akvarietankene (efter fodringen, håber vi). En uforglemmelig oplevelse!

Atlantis, The Palm

Atlantis The Palm er et luksushotel og et af Dubais vartegn

Lobby på Atlantis the Palm

Lobbyen på Atlantis The Palm

Vandland på Atlantis the Palm

Atlantis The Palm byder på et vandland for alle vandhunde

Spaafdeling på Atlantis the Palm

Er du mere til spa? Det finder du naturligvis også på hotellet

Gondolstation på Luna Baglioni i Venedig

Har du egentlig været i Venedig, hvis du ikke er blevet roet omkring i en klassisk gondol af en syngende italiener i stribet trøje? Det femstjernede hotel Luna Baglioni er et forhenværende fyrstepalads i hjertet af Venedig, kun et stenkast fra Markuspladsen. Hotellet har sin egen, private gondolstation lige ved indgangen. Gondolturen tager ca. en halv time, og der er plads til seks personer. Det er absolut ikke billigt, men det er der ikke meget i Venedig, der er.

Gondolstation

Når du bor på Luna Baglioni er der få meter til den nærmeste gondol

Marsa Malaz Kempinski på The Pearl i Doha

Doha omtales gerne som ”Lille Dubai”, og her er man naturligvis fulgt i forbilledets fodspor og har anlagt sin egen kunstige ø, The Pearl. Her ligger blandt andet luksushotellet Marsa Malaz Kempinski. Her er 24-timers butlerservice, og du kan vælge imellem syv forskellige hotelrestauranter med hver deres profil, lige fra familievenlig afslapning til mellemøstlige lækkerier, japansk kokkekunst og grillet fisk og skaldyr ved stranden.

Reis til Doha med Ving

Marsa Malaz Kempinski The Pearl byder på en hoteloplevelse ud over det sædvanlige.

Riaden La Sultana Marrakech i Marrakech

En riad er et traditionelt marokkansk hus med gårdhave i midten, og i Marrakech er det næsten lige så populært at bo i en riad som på hotel. De marokkanske riader har typisk et lille springvand eller bassin i gårdhaven samt en stor terrasse på taget. La Sultana Marrakech er imidlertid ikke helt typisk – det er nemlig en ekstra luksuriøs riad med både suiter og en lækker spaafdeling. Efter en dag i den hektiske og eventyrlige by er det ekstra velgørende at kunne trække sig tilbage på denne lækre oase.

Rejs til Marrakech med Spies

La Sultana Marrakech er en luksuriøs riad i hjertet af Marrakech.

Pool på La Sultana Marrakech

Slap af ved poolen på La Sultana Marrakech

Værelse på La Sultana Marrakech

Værelserne på La Sultana Marrakech byder på stærke farver og luksus

Vil du læse mere som dette?