Storby med strand
Nice, Den Franske Riviera
Rejs fra
2.395,-

Storbyer med strand

Storbyrejse eller solferie? Du behøver ikke vælge, for du kan få begge dele. Vælg en by med strand, så du kan kombinere storbystemning og shopping med dovne dage på stranden.

Populære storbyer med strand

Alicante

Alicante

I Alicante finder du alt, du kan forvente dig af en spansk storby – tilsat en masse dejlige strande! Playa del Postiguet ligger lige i centrum, og uden for byen finder du Playa de San Juan, der siges at være en af de bedste i hele Spanien.

Barcelona

Barcelona

En af Europas mest hippe storbyer kan prale af både kultur, gastronomi, shopping og fodbold i verdensklasse. Men Barcelona har også en skøn strand, der ligger lige midt i byen. Læg shoppingnettene under liggestolen på La Barceloneta og slap af!

Cannes

Cannes

Cannes er perfekt for dig, der elsker sol, afslappende strandliv og en livlig bymidte. Byen er en vaskeægte kendisfavorit, og det er ikke så underligt med de lange, brede sandstrande og kombinationen af luksus, glamour og charme.

Los Angeles

Los Angeles

"Drømmenes by" vækker drømmene til live med solbeskinnede strande og glamourøs storbypuls. Se det ikoniske Hollywood-skilt, oplev filmens verden bag kulisserne, eller tag en gåtur ned langs den kendte strandpromenade. Hvem ved, måske er du heldig at spotte en kendis?

Malaga

Malaga

Malaga er oplagt for dem, der både vil have storby og strand på ferien. På shoppinggaden Calle Larios ligger moderne butikker på rad og række, og i de smalle gader finder du en masse hyggelige tapasbarer. I slutningen af havnepromenaden ligger stranden La Malagueta.

Nice

Nice

Gå en tur langs den populære strandpromenade Promenade des Anglais, begrav tæerne i sand, og tag en dukkert i det azurblå hav. Når du er færdig, venter restauranterne med deres traditionelle Provence-retter lavet med masser af hvidløg, urter og olivenolie.

Palma

Palma

Mallorcas hovedstad er en storby i miniformat. Her er fyldt med kultur, fantastiske tapasrestauranter og god shopping. Tæt ved den smukke gotiske katedral La Seu kan du dyppe tæerne i Middelhavet og nyde solen i den populære Palmabugt.

Sopot

Sopot

Sopot er hjertet i den polske riviera og et klassisk kursted, der nu er et center for underholdning og strandliv. De fleste hoteller ligger her tæt ved eller på selve den brede sandstrand og 30 minutter væk finder du bylivet i nabobyerne Gdansk og Gdynia.

Thessaloniki

Thessaloniki

I Thessaloniki er der alt, man kunne forvente af Grækenlands næststørste by. Rigt kulturliv, pulserende stemning og seværdigheder på verdensarvslisten. Der er også rigtig gode restauranter, og blot en time væk ligger badeparadiset Halkidiki.

Inspiration til storbystemning og strand