Se hoteller (18)

I Las Palmas får du den perfekte kombination af storby og strand. Vælg et hotel ved stranden Las Canteras, tæt på både forlystelser og shopping!

I Las Palmas venter en skøn blanding af storby, strand og charmerende småbyliv. For selv om der er mange turister, kommer de aldrig til at overstige antallet af lokale. I Santa Catalinaparken står gadesælgerne klar med deres varer, mens de lokale drøfter dagens politiske emner, og turisterne nyder en kop kaffe med cognac. Det dufter fra bageriet, skraldebilerne kører skramlende forbi, frisørsalonerne åbner for dagens kunder, aviserne bliver leveret til de små kiosker, og der handles brød, skinke, ost og frugter. Det er afdæmpet og stemningsfuld støj, som om natten byttes ud med den taktfaste brusen fra Atlanterhavets bølger. Vil du bade og nyde solen, er der masser af plads på den kilometerlange Las Canterassstrand, og bliver du sulten eller tørstig, står byens store udbud og venter med mere "lokale" priser end de fleste andre rejsemål.

Bo tæt på stranden

Fra mange af Spies' hoteller går du direkte ud på strandpromenaden og det varme sand, så her er aldrig langt til en dukkert i det smukke hav. Straden er afskærmet af vulkanrevet lidt længere ude, så bølgerne bliver aldrig ret høje. Spies har et bredt udvalg af hoteller og lejligheder i Las Palmas, næsten alle med god beliggenhed tæt på både centrum og den lange Canterastrand. Vil du bo ekstra godt, vælger du Bull Hotel Reina Isabel & Spa. Populære Colon Playa og Brisamar Canteras bliver hurtigt udsolgt.

Shopping i Las Palmas

Shoppingmulighederne i Las Palmas er også rigtig gode, og derudover er priserne Kanarieøernes laveste. Her finder du det klassiske El Corte Inglés med velassorterede vinkældre og meget andet, og du kan også besøge shoppingcentret El Muelle, som har ligget neden for Catalinaparken i mange år. Her er mange populære og trendy butikker, der er som skabt til en stor shoppingdag.

Las Palmas' natteliv

Nattelivet i Las Palmas har altid været helt i top. Her er nærmest uendelige mængder af tapasbarer, restauranter og dansebarer med levende musik. Det oplagte sted at starte aftenen er Catalinaparken, som ligger ved havnen, kun en kort gåtur fra stranden. Restauranter, barer og caféer ligger nærmest side om side, og det er samtidig tæt på strandpromenaden. Om aftenen fyldes torvet med både turister og lokale indbyggere, og hvis du er heldig, kan du opleve gratis underholdning på den store scene på torvet.

Bekvem charter og valgfri rejselængde

Spies tilbyder både bekvemme charterrejser og rejser med valgfri rejselængde til Las Palmas, så du kan selv vælge, om du vil have en enkelt charteruge, en forlænget weekend eller måske rejse på præcis de datoer, som passer dig. Uanset hvordan du sammensætter din rejse, kan du vælge mellem flere af vores bedste hoteller. Du har selvfølgelig adgang til vores services, og du kan også tage med på vores udflugter. Kort sagt, du kan skræddersy din rejse fra tre dage og opad.

Tips og nyttig info
 • God shopping
 • Restauranter og natteliv
 • Hoteller på strandpromenaden
 • Kilometerlange sandstrande
 • By og strand
 • Valgfri rejselængde
 • Mad og drikke til gode priser
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Las Palmas

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
I storbyen Las Palmas kommer du nemt til stranden. På den berømte, flere kilometer lange og velplejede strand Las Canteras er det højsæson stort set året rundt. Mange anser Las Canteras for at være den bedste strand i hele Spanien, og den lokale målsætning er, at den skal blive Europas bedste. Stranden består af finkornet sand samt det klareste vand på øen. Ud for stranden ligger et vulkanrev, der fungerer som en effektiv bølgebryder ved lavvande. Dykkere kan udforske undervandsverdenen ved revet, hvor der er mulighed for at se muræner og blæksprutter mellem klipperne. Langs stranden og promenaden kan du vælge mellem mange forskellige restauranter og barer. Ved stranden er der omklædningsmuligheder, brusere, toiletter og en legeplads.

Sol og strand på Gran Canaria

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har rig mulighed for at finde din helt egen favoritstrand. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange flere, du kan besøge i løbet af ferien. På de fleste strande kan du leje liggestole og parasoller.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Las Palmas hele året.

Du kan desuden rejse til Las Palmas med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Las Palmas. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 25 minutter til 1 time og 25 minutter (26 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop.
Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.
Mad, drikke og natteliv
Las Palmas har et stort udbud af restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Et must er at prøve det kanariske køkken på ferien. Las Palmas er kendt for at have fantastisk tapas, gode saucer, frisk fisk og smagfulde kødretter. Langs stranden finder du mange restauranter, hvor du kan svinge forbi og få en lækker frokost.

Mad og drikke på Gran Canaria

Retter fra det ægte kanariske køkken findes på de fleste menukort. Her finder du et stort udvalg af retter med indslag fra både De Kanariske Øer og det øvrige Spanien. Det kan være dagens fisk, som serveres helt enkelt med hvidløg, kogte kartofler og grøntsager. Mange steder kan du også smage lækre tapasretter, som ofte står blandt forretterne på menuen. Gør som de lokale: bestil flere forskellige tapasretter og del dem imellem jer, så alle kan smage de forskellige retter på bordet. Langs hele kysten og også længere inde på øen er det almindeligt med menukort på flere sprog, men nogle tjenere taler kun spansk, så der er rig mulighed for at øve de spanske gloser. Måltidet afsluttes ofte med, at du får serveret et lille glas med den kanariske specialitet Ron Miel (honningrom), og den indgår oftest i prisen.

Eksempler på kanariske specialiteter

Papas arrugadas – kartofler med skræl, som er kogt i vand med masser af salt. Derved trækkes en del af væsken ud af kartoflen, og resultatet er en kartoffel med en fin, "rynket" og salt overflade. Den serveres ofte med Mojo Rojo - en sauce med bl.a. peberfrugt, chili og olie.

Tapas

Tapas og Spanien hører sammen. Det startede som en gratis skive skinke oven på drinken og har nu udviklet sig til at bestå af små snacks af alt muligt. Spanierne spiser selv tapas som forret, men man kan sammensætte et helt måltid ved at bestille flere forskellige. Der findes masser af forskellige tapas at vælge mellem, lige fra oliven og minipickles til forskellige typer af marineret fisk og skaldyr. En god måde at smage tapas på er at bestille 'un variado'. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Drikkevarer

Vindyrkningen på Gran Canaria er næsten lige så gammel som spaniernes tilstedeværelse på øen, dvs. 500-600 år. Allerede i 1600-tallet begyndte man at eksportere vin til England, og den kanariske Malvoisir-vin blev snart meget populær i store dele af Europa. I dag har øen fået tildelt to forskellige geografiske betegnelser: AOC Monte Lentiscal og AOC Gran Canaria. De lokale vine kan være svære at finde i butikkerne, men vingårdene byder besøgende velkommen til vinsmagning og køb. Hvis du ikke kan få fat på øens egen vin, er der oftest mange andre gode spanske vine at vælge mellem.

Cava

Spansk mousserende vin hedder cava og kan sagtens konkurrere i både smag og kvalitet med den franske champagne blot til halvdelen af prisen eller mindre. De mest kendte vinhuse er Freixenet og Codorniu.

Sangria

Hvis der er én drik, som ofte forbindes med Spanien, må det være den populære sangria. Den er baseret på vin, først og fremmest rødvin, frugt og af og til lidt cognac. Serveres oftest på karaffel og kan være dejlig forfriskende uden alt for megen alkohol.

Øl

Tropical og Dorada er blandt de mest kendte ølmærker på Kanarieøerne. Tropical bliver produceret på Gran Canaria og Dorada på Tenerife. Andre spanske ølmærker, f.eks. Cristal, fås næsten overalt. Desuden finder du Carlsberg, Tuborg og Heineken på mange barer og i de fleste butikker.

Spansk kaffe

Det er meget populært at drikke kaffe i Spanien. Den spanske kaffe er stærk, og ønsker du at bestille det, der mest minder om kaffen, som de fleste drikker i Danmark, så bed om café melitta eller café filtro. En café solo er en lille kop espresso, og en café con leche er en kop stærk kaffe med varm mælk, som spanierne først og fremmest drikker til morgenmaden.

Ron Miel

En slags honningrom, som er en typisk kanarisk drik. Ron Miel serveres ofte som afslutning på et måltid.

Restauranter på Gran Canaria

Udvalget af restauranter på Gran Canaria varierer meget mellem sommer og vinter. Højsæsonen ligger om vinteren, og her er udvalget størst, mens mange restauranter lukker hele eller dele af sommeren. Spanierne selv går gerne på restaurant og tager det ikke så højtideligt, men man er altid nogenlunde pænt klædt på. Børn er meget velkomne stort set overalt. Det er langt fra usædvanligt, at børnene får mere opmærksomhed end deres forældre, og de bliver ofte budt på en slikkepind.

Nogle gange har man inkluderet et servicegebyr på regningen, andre gange ikke. Synes du, at du har fået god betjening, så læg 10 % i drikkepenge oven i det endelige beløb. Drikkepenge er en vigtig del af tjenerens løn. Når du har fået et bord, er det dit, indtil du forlader restauranten. De spanske restauranter har oftest åbent til frokost kl. 13-16 og til middag fra kl. 20.
Nattelivet i Las Palmas begynder sent og slutter først ved daggry. Kanarierne er livsnydere, og antallet af natklubber, pubber, dansesteder og enkle tapasbarer er stort. I de seneste år er såkaldte terrazas blevet populære alternativer til traditionelle natklubber og diskoteker. De ligger altid udenfor, hvilket især er skønt i sommerhalvåret. Det oplagte sted at starte aftenen er Catalinaparken, som ligger ved havnen. Her ligger restauranter, barer og caféer nærmest side om side. Om aftenen fyldes torvet med både turister og lokale indbyggere, og hvis du er heldig, kan du opleve gratis underholdning på den store scene på torvet.

Nattelivet på Gran Canaria

Forlystelseslivet på Gran Canaria varierer mellem de forskellige rejsemål. Nogle af de mest populære steder er Kasbah i Playa de Inglés, shoppingcentret i Puerto Rico samt Las Palmas. Her myldrer det med lokale indbyggere - specielt i weekenderne.
Shopping
Shoppingmulighederne i Las Palmas er også rigtig gode. Her finder du internationale mærkevarer, smykkebutikker og meget andet. Da Las Palmas er et frihandelsområde, er prisniveauet generelt lavt. Du kan handle det meste i kvartererne rundt omkring avenuerne Triana og Mesa Y Lopez, hvor f.eks. varehuset El Corte Inglés ligger. Komprimeret og tidsbesparende indkøb kan du foretage i shoppingcentrene. Butikkerne lukker generelt i tidsrummet kl. 13-17, men varehuse og shoppingcentre har åbent hele dagen.

Marked i Las Palmas

Hver søndag kan du besøge markedet i Parque Blanco ved siden af Catalinaparken. Her sælges trøjer, tasker, sko og meget andet.

Shopping på Gran Canaria

Prisniveauet på Gran Canaria er generelt lidt lavere end i Danmark, da De Kanariske Øer gælder som frihandelsområde med meget lav moms. Det kan være en god ide at se lidt ekstra på sko, tasker, parfume, kosmetik, elektronik, tobak, alkohol og mærkevarer. Guld og sølv er ikke specielt billigt, men det kan betale sig at købe smykker, som kræver mange arbejdstimer, da arbejdskraften er billigere her. Perlekæder og smykker af kendte designere er betydeligt billigere end i Danmark på samme måde som mærkevareure og penne.
Aktiviteter og seværdigheder
I Las Palmas kan du ride og spille tennis og squash.

Opdag Gran Canaria i lejebil

Hvis du lejer en bil, kan du se og udforske Gran Canaria i dit eget tempo. Du behøver sjældent at bevæge dig ret langt væk fra Las Palmas for at finde spændende små byer, dramatisk landskab og helt ugenerede strande med masser af plads til at være sig selv.

Vinsmagning

De kanariske vine er udmærkede, selv om de i dag er ret ukendte uden for øen. Visse vingårde byder besøgende velkommen, både til vinsmagning, køb og information.

Spa

Både i Amadores og San Agustín findes luksushotellet Gloria Palace, som har spa-anlæg med thalassoterapi. Her tilbydes tempererede havvandsbassiner, boblebade og en tropisk have, og du kan nyde alle mulige former for massage, mudderbade, algeterapi m.m. I Meloneras tilbydes en spa-oplevelse med bl.a. saltvandsbade, eukalyptus- og saltrum samt tyrkisk hamam. Man har også mulighed for at slappe af ved poolen i spa-anlægget.

Vandring

Hvis du får lyst til lidt motion i løbet af ferien, kan Gran Canaria tilbyde over 800 vandrestier. Her er masser af udmærkede stier, hvor man kan vandre på egen hånd eller følge med på arrangerede ture i grupper.

Karnevaler

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet der der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride i perioden 4-10/11 2019. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Ingenio

Er du interesseret i kunsthåndværk, skal du tage til Ingenio. Her værner man om øens kunsthåndværkstraditioner i øens største kunsthåndværkscenter, Museo de Piedra. For at komme til Ingenio fra sydkysten skal du køre i retning mod Las Palmas og dreje fra ved GC-100 i retning mod Agüimes. Kør derefter videre mod Ingenio.

Oplevelser i Las Palmas

Las Palmas er kendt for at være den bedste shoppingby og øens kulturelle centrum. Her er diverse butikker og mærketøjsforretninger, men også museer, begivenheder og meget mere. I februar afholdes bl.a. karnevallet i Las Palmas, og i maj lægger byen scene til en storstilet operafestival. Ud over de større begivenheder kan du opleve forskellige mindre forestillinger, herunder klassiske koncerter i Santo Domingokirken, internationale musikfestivaler med blandede temaer og forestillinger i Catalinaparken.... Besøg også byteatret Perez Galdos, som afholder forskellige koncerter, teaterforestillinger og musikarrangementer eller auditoriet Alfredo Kraus, hvor du kan se operaforestillinger og klassiske koncerter med Las Palmas' eget fuldtallige filharmoniorkester. Koncerterne afholdes ofte på fredage. Vil du se mere af byen, kan du passende hoppe på en af de mange sightseeingbusser, som dagligt afgår fra forskellige holdepladser. Tag også bussen til de andre bydele eller til Las Canteras-stranden, som ligger helt inde ved byen. Du kan købe billetter i bussen eller hos din Spies-guide.

Museo Diocesano de Arte Sacro

Museet ligger i katedralen Santa Ana fra 1500-tallet. Her kan man studere skitser fra opførelsen af katedralen og kigge på religiøse skulpturer. Prøv også at gå indenfor i den fantastisk storslåede katedral og se dig omkring. Fra et af katedralens tårne kan du beundre udsigten over torvet og den gamle bydel.
Sådan kommer du omkring
Den bedste måde at opleve Gran Canaria på er ved at leje en bil. Et godt råd er at reservere bilen hjemmefra, samtidig med at du køber rejsen. Det er både billigere og nemmere, da du kan få bilen leveret direkte i lufthavnen. Det kan også være svært at få fat i en bil i højsæsonen, da mange allerede er reserveret og udlejet. Lejer du bil på rejsemålet, bør du nøje kontrollere, hvad der indgår af forsikringer. Pas på små ukendte biludlejere selv om de lokker med lave priser. Vær opmærksom på at du ikke må medbringe bilen til andre af De Kanariske Øer. Kontakt din Spies-guide for yderligere information og bestilling.
Du kan rejse til de fleste store turistbyer på øen med bus, taxi eller lejebil. Til naboøerne afgår fly og færger. Kontakt os for mere information.

Sådan kommer du rundt på Gran Canaria

Der er mange muligheder for at tage rundt på egen hånd på Gran Canaria. Det lokale busnet fungerer godt, og det er forholdsvist billigt at køre i taxi.

Taxi

Taxi er et godt og pålideligt transportmiddel på Gran Canaria, specielt på kortere strækninger. Er man flere, kan det desuden være billigere end at tage bussen. Priserne er både regulerede og kontrollerede, og for en sikkerheds skyld skal der være en liste med cirkapriser for de mest almindelige strækninger i taxien. Man prajer oftest taxierne på gaden, men præcis som derhjemme kan man også ringe og bestille en taxi.

Knallert

Det er muligt at leje en knallert på Gran Canaria. Tjek at din rejseforsikring inkluderer kørsel på motorkøretøjer. Hvis den ikke gør det, bør du tegne en tillægsforsikring, inden du rejser. Og glem ikke hjelmen!

Cykel

Man kan leje cykel på Gran Canaria, men kun de mest hærdede cyklister begiver sig længere ind på øen. Øen er voldsomt kuperet, og når man ikke cykler direkte opad, så slider man i stedet bremserne helt ned, når turen begynder at gå direkte nedad. Desuden bliver her meget varmt hen ad mod frokosttid. En cykel kan derimod være en god måde at komme til de forskellige strande på den sydlige del af Gran Canaria på, eftersom afstandene kan være lidt for lange at gå. Der er flere større og mindre udlejningsfirmaer. Spørg desuden din Spies-guide om muligheden for at følge med på arrangerede cykeludflugter.

Busser

Gran Canaria har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører lokalbusserne i pendulfart mellem de større turistrejsemål.
Fakta

Vores service

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas finder karnevallet sted fra 15. februar til 10. marts 2019 og i Maspalomas/Playa del Inglés fra 14. til 24. marts. Under karnevallet er der livligt i gaderne (visse spærres af), og der spilles musik til langt ud på natten. Der er ekstra livligt i området omkring hotellerne langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés. Der arrangeres desuden Winter Pride Festival i Maspalomas fra 4. til 10. november 2019.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. Kreditkort accepteres i stor udstrækning.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Smalle fortove og mange trapper. Læs også 'Vigtigt at vide' og Spies' rejsebetingelser. Vi forbeholder os retten til at ændre i program, udflugter, priser etc. Turistkontorer finder du i kiosklignende bygninger bl.a. på Las Canteras (i højde med Hotel Meliá), i Catalina- og San Telmoparken, på Mesa y Lopez og uden for Monopol i Vequeta. Åbent fra kl. 10.00-19.30 fra mandag til lørdag.
Rejs med børn
Man kan sagtens rejse med børn til Las Palmas, selv om trafikken og infrastrukturen ikke altid er så barnevognsvenlige. Til busture er en sammenfoldelig klapvogn klart det nemmeste, eftersom busserne ikke kan medtage de lidt større skandinaviske barnevogne. Det er de færreste steder, som har pusleborde, og amning forventes at ske privat og ikke på restauranter. De lavvandede og børnevenlige strande indbyder til at bade, plaske og bygge sandslotte i timevis. Ved lavvande gemmer krabber og krebsdyr sig under stenene i vandkanten.

Restauranter

De lokale indbyggere i Las Palmas holder meget af børn, og tager du børnene med på restaurant, kan du regne med, at der bliver taget godt imod dem. Overalt kan du finde børnefavoritter såsom pommes frites, pizzaer, burgere og kylling. De kanariske børns favoritter er paneret kyllingefilet, pechuga empanada, og fiskekroketter, croquetas de pescado. Størstedelen af restauranterne har børnemenuer, men det er ikke altid let at finde højstole. Langs den bilfrie strandpromenade ligger der McDonald's, Burger King og isbarer.

Babymad og bleer

Babymad og bleer kan købes i de fleste større fødevarebutikker samt på velassorterede apoteker. De billigste bleer er de, der produceres lokalt, men der findes også internationale mærker. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas/dåse mindre. Pulver til grød samt de fleste typer af frugtpuréer er ofte tilsat sukker. I visse større fødevarebutikker findes der et mindre udvalg af modermælkserstatning. Du kan også anvende det lokale majsmel (gofio) og blande det med mælk eller vand til grød/vælling.

Legepladser

Langs den bilfrie strandpromenade er der diverse legeredskaber. På stranden lidt længere nede mod bugten La Puntilla ligger der en skandinavisk inspireret legeplads.

Barnesæder

De store, kendte biludlejningsfirmaer har ofte barnesæder. Bestil samtidig med bilen. Sørg for at alle forsikringer er inkluderet i den endelige pris.
Find din rejse til Las Palmas