Se hoteller (17)
I Las Palmas får du den perfekte blanding af storby og strand. Her kan du bo ved stranden Las Canteras, tæt på både forlystelser og shoppingmuligheder.
I Las Palmas venter en skøn blanding af storby, strand og charmerende småbyliv. For selvom der er mange turister, kommer de aldrig til at overstige antallet af lokale. I Santa Catalina-parken står gadesælgerne klar med deres varer, mens de lokale drøfter dagens politiske emner, og turisterne nyder en kop kaffe med cognac. Det dufter fra bageriet, skraldebilerne kører skramlende forbi, frisørsalonerne åbner for dagens kunder, aviserne bliver leveret til de små kiosker, og der handles brød, skinke, ost og frugter. Det er afdæmpet og stemningsfuld støj, som om natten byttes ud med den taktfaste brusen fra Atlanterhavets bølger. Vil du bade og nyde solen, er der masser af plads på den kilometerlange Las Canteras-strand, og bliver du sulten eller tørstig, står byens store udbud og venter med mere "lokale" priser end de fleste andre rejsemål.

Bo tæt på stranden

Fra mange af Spies' hoteller går du direkte ud på strandpromenaden og det varme sand, så her er aldrig langt til en dukkert i det smukke hav, som er beskyttet mod bølger af vulkanrevet lidt længere ude. Spies har et bredt udvalg af hoteller og lejligheder i Las Palmas, næsten alle med god beliggenhed tæt på både centrum og den lange Las Canteras-strand. Vil du bo ekstra godt, vælger du Bull Hotel Reina Isabel & Spa. Populære Colon Playa og Brisamar Canteras bliver hurtigt udsolgt.

Shopping i Las Palmas

Shoppingmulighederne i Las Palmas er også rigtig gode, og derudover er priserne De Kanariske Øers laveste. Her finder du det klassiske El Corte Inglés med velassorterede vinkældre og meget andet, og du kan også besøge shoppingcentret El Muelle, som har ligget neden for Santa Catalina-parken i mange år. Her er mange populære og trendy butikker, der er som skabt til hyggelig eftermiddagsshopping.

Las Palmas' natteliv

Nattelivet i Las Palmas har altid været helt i top med masser af tapasbarer, restauranter og dansebarer med levende musik. Det oplagte sted at starte aftenen er Santa Catalina-parken, som ligger ved havnen, kun en kort gåtur fra stranden. Her er en overflod af restauranter, barer og caféer, og det er samtidig tæt på strandpromenaden. Om aftenen fyldes torvet af både turister og lokale indbyggere, og hvis du er heldig, kan du opleve gratis underholdning på den store scene på torvet.

Bekvem charter og valgfri rejselængde

Spies tilbyder både bekvemme charterrejser og rejser med valgfri rejselængde til Las Palmas, og uanset hvilken rejseform du foretrækker, har du adgang til vores rejsemålsservice og kan deltage i vores udflugter. Derudover har du et godt udvalg af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem.
Tips og nyttig info
 • God shopping
 • Restauranter og natteliv
 • Hoteller på strandpromenaden
 • Kilometerlange sandstrande
 • By og strand
 • Valgfri rejselængde
 • Mad og drikke til gode priser
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Las Palmas

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
I Las Palmas findes den flere kilometer lange og velholdte Las Canteras-strand, som mange anser for at være den fineste i hele Spanien. Stranden består af finkornet sand og har øens klareste vand med et rev et stykke ude, der fungerer som en effektiv bølgebryder ved lavvande. Dykkere kan udforske revet, og der er mulighed for at se både muræner og blæksprutter mellem klipperne. Ved stranden findes omklædningsmuligheder, brusere, toiletter og en legeplads, og langs strandpromenaden ligger et stort udvalg af restauranter og barer.
Mad, drikke og natteliv
Las Palmas har et stort udbud af restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Et must i ferien er at prøve det kanariske køkken, og Las Palmas er kendt for sine gode tapas, saucer og friske fisk. Las Canteras-stranden er kantet af flere fortovsrestauranter, hvor du kan nyde en god frokost, og der ligger også mange restauranter, caféer og fastfoodkæder langs hovedstrøget Calle Mayor de Triana. Vegueta er Las Palmas' gamle bydel med hyggelige, lokale restauranter beliggende side om side med maleriske gamle huse og kirker.

Madvandring i Las Palmas

Cachirulos, sancocho, ropa vieja, papas arugadas, majorero ... Efter en madvandring i Las Palmas har du lært en masse nye ord, som du kan bruge, når du vender tilbage til den restaurant, som gjorde størst indtryk på dig på madvandringen.
Nattelivet i Las Palmas begynder sent og slutter først ved daggry, og her findes et stort antal natklubber, pubber, dansesteder og enkle tapasbarer, ligesom de såkaldte terrazaer - livlige udendørsbarer med musik - er blevet populære alternativer til traditionelle diskoteker. Området omkring Santa Catalina-parken ved havnen i Las Palmas har et stort udbud af barer og caféer, og om aftenen flokkes både turister og lokale indbyggere til torvet, hvor der indimellem tilbydes gratis underholdning på den store scene. Kvarteret omkring Plaza de España byder også på et livligt natteliv.
Shopping
Las Palmas har et stort og varieret udvalg af butikker, og eftersom Las Palmas er frihandelsområde, er prisniveauet generelt lavt. De fleste butikker findes i kvartererne omkring avenuerne Triana og Mesa Y Lopez, hvor blandt andet også stormagasinet El Corte Inglés ligger. Las Palmas har desuden flere store shoppingcentre. Butikkerne holder generelt siestalukket i tidsrummet kl. 13-17, men stormagasiner og shoppingcentre har åbent hele dagen.

Marked i Las Palmas

Hver søndag kan du besøge markedet i Parque Blanco ved siden af Santa Catalina-parken. Her sælges trøjer, tasker, sko og meget andet. Det er okay at prutte om prisen.

Shoppingcentre

Las Arenas
Ligger i den sydlige ende af Las Canteras-stranden i Las Palmas. Shoppingcentret har et kæmpe udbud af butikker og er åbent fra mandag til lørdag kl. 10-22 samt søndag kl. 10-21. Restauranterne i centret har åbent til kl. 01.

Los Alisios
Ligger i området Tamaraceite i udkanten af Las Palmas, ikke langt fra UD Las Palmas' stadion. Los Alisios har et bredt udbud af butikker og restauranter samt en biograf. Åbent mandag-lørdag kl. 10-22 samt enkelte søndage. Restauranterne har åbent til midnat alle dage.

Las Terrazas
Ligger over for shoppingcentret El Mirador på den anden side af motorvejen og er et outlet med både butikker og restauranter.
Sport og træning
Las Palmas er et godt rejsemål for dig, der søger en aktiv ferie. Her kan du vandre, cykle, spille tennis og golf eller prøve forskellig slags vandsport ved Las Canteras-stranden.

Spil golf på Gran Canaria

Las Palmeras Golf er den første bybane på De Kanariske Øer, indviet i 2006 og tegnet af golfbanearkitekterne Stirling & Martin fra det berømte Global Golf Company. Banen har 18 huller, par 3, med længder fra 50 til 110 meter.
Aktiviteter og seværdigheder
Las Palmas har et rigt aktivitetsudbud for hele familien. Her kan I besøge det store akvarium Poema del Mar, se en fodboldkamp på Anexo Estadio De Gran Canaria eller prøve forskellige strandaktiviteter på Las Canteras-stranden.

Karnevallet i Las Palmas

En stor folkefest med optog, dans og musik, der som regel finder sted i marts eller april.

Spaniens største botaniske have

Jardín Botánico Canario Viera y Clavijo er Spaniens største botaniske have med eksotisk og spændende vegetation samt over 500 endemiske planter, hvoraf visse er unikke og udrydningstruede. Haven ligger cirka 11 km fra Las Palmas centrum.

Alfredo Kraus Auditorio

Iøjnefaldende koncerthus med forskellige arrangementer og koncerter.
Las Palmas er øens kulturelle centrum, og i bydelen Vegueta findes både spændende museer, fotoudstillinger og historisk interessante steder.

Museer i Las Palmas

Museo Diocesano de Arte Sacro
Ligger i katedralen Santa Ana fra 1500-tallet. Her kan man studere skitser fra opførelsen af katedralen og kigge på religiøse skulpturer. Man kan også gå ind i den storslåede katedral og se sig omkring. Fra et af katedralens tårne kan man beundre udsigten over torvet og den gamle bydel.

Casa Museo Colón 
Columbusmuseet er indrettet i en af Las Palmas' smukkeste bygninger, som i 1400-tallet var guvernørens residens og Columbus' opholdssted, når han besøgte øen.

Museo Canario 
Museum om øens urbefolkning, der også rummer en stor samling kranier fra Cro-Magnon-tiden.

Casa Museo de Pérez Galdos 
Huset, hvor forfatteren Perez Galdos skrev sine romaner, skuespil og digte, er bevaret for eftertiden.  

Centro Atlantico de Arte Moderno 
CAAM er et af byens store kunstcentre beliggende i et smukt og velbevaret hus fra 1800-tallet.

Museo Elder de la Ciencia y la Tecnologia 
Et familievenligt, interaktivt museum for teknik og videnskab.

Pueblo Canario 
Hjemstavnsmuseum opført som en typisk kanarisk by med kanarisk folkemusik, dans og kunsthåndværk.

Auditorio Alfredo Kraus 
Byens koncerthus, som også har forelæsningssale. En smuk modernistisk bygning beliggende i den ene ende af Las Canteras ved La Cicer.

Teatro Perez Galdos 
Nyrenoveret teater i den gamle bydel med et varieret program.

Katedralen Santa Ana

Las Palmas' domkirke har to tårne og er De Kanariske Øers første kirke fra 1500-tallet. Katedralen ligger ved det smukke torv Plaza de Santa Ana.

Fæstningen Castillo de La Luz

Castillo de La Luz (lysets borg) blev bygget i 1494 og er en interessant seværdighed, som dannede et vigtigt forsvarsanlæg indtil 1800-tallet.

Santa Catalina-parken og bydelen Santa Catalina

Santa Catalina-parken er en torvagtig park med palmer og blomster i bydelen Santa Catalina, der byder på smuk arkitektur.
Udflugter
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
I Perchel Beach Club kan du nyde en skøn dag med udsigt over havet, dyp i den opvarmede infinitypool og velsmagende mad og drikke i områdets restauranter og barer.
Læs mere om udflugten
Vulkantur
Vulkantur
Nyd solnedgangen fra det højeste område på Gran Canaria. På denne udflugt vil du opleve, at øen er så meget mere end sol og badeferie. Glæd dig til at se enestående raviner, vulkankratere, store stenformationer og grønne skovområder.
Læs mere om udflugten
Canyoning i Gran Canarias regnskov
Canyoning i Gran Canarias regnskov
Denne udflugt er en unik ferieoplevelse med spænding, sjov og naturoplevelser. Canyoning er en herlig eventyrsport, som er velegnet til både grupper og familier.
Læs mere om udflugten
Gran Canarias regnskov
Gran Canarias regnskov
På denne udflugt oplever du de grønneste dele af Gran Canaria, den urgamle Bosque de Doramas, nyder forfriskende dukkerter i naturlige bassiner og vandfald, lærer om områdets dyr og planter, og får smagsprøver på lokale produkter.
Læs mere om udflugten
The Red Canyon
The Red Canyon
Nyd det sydlige Gran Canarias bjergrige landskaber, besøg gamle ruiner, lad dig betage af fantastiske udsigter og smag lokale produkter - oplev det bedste af Gran Canarias natur og historie.
Læs mere om udflugten
Via Ferrata
Via Ferrata
Glæd dig til en spændende og adrenalinfyldt naturoplevelse med klatring og vandring i fantastiske omgivelser.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Las Palmas er Gran Canarias største trafikknudepunkt med såvel busser og taxier som fly og færger til naboøerne.

Bus

Mange regionalbusser har Estación de Guaguas San Telmo i Las Palmas centrum som endestation, hvorfra man kan komme videre rundt i byen med lokalbus. Bybusserne er gule og trafikerer store dele af byen i hyppige intervaller.

Færge

De store færgeselskaber Naviera Armas og Fred Olsen har ruter fra Las Palmas til La Gomera, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife og La Palma.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Las Palmas er på egen hånd. I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes. Kreditkort accepteres i stor udstrækning.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Smalle fortove og mange trapper. Læs også "Vigtigt at vide" og Spies' rejsebetingelser. Vi forbeholder os retten til at ændre i program, udflugter, priser etc. Turistkontorer finder du i kiosklignende bygninger bl.a. på Las Canteras (i højde med Hotel Meliá), i Catalina- og San Telmoparken, på Mesa y Lopez og uden for Monopol i Vequeta. Åbent fra kl. 10-19.30 mandag-lørdag.
Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Las Palmas i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Las Palmas året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Las Palmas. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra ca. 25 minutter til 1 time og 25 minutter (26 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Las Palmas
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.