Se hoteller (22)
I Las Palmas får du den perfekte blanding af storby og strand. Her kan du bo ved stranden Las Canteras, tæt på både forlystelser og shoppingmuligheder.
I Las Palmas venter en skøn blanding af storby, strand og charmerende småbyliv. For selvom der er mange turister, kommer de aldrig til at overstige antallet af lokale. I Santa Catalina-parken står gadesælgerne klar med deres varer, mens de lokale drøfter dagens politiske emner, og turisterne nyder en kop kaffe med cognac. Det dufter fra bageriet, skraldebilerne kører skramlende forbi, frisørsalonerne åbner for dagens kunder, aviserne bliver leveret til de små kiosker, og der handles brød, skinke, ost og frugter. Det er afdæmpet og stemningsfuld støj, som om natten byttes ud med den taktfaste brusen fra Atlanterhavets bølger. Vil du bade og nyde solen, er der masser af plads på den kilometerlange Las Canteras-strand, og bliver du sulten eller tørstig, står byens store udbud og venter med mere "lokale" priser end de fleste andre rejsemål.

Bo tæt på stranden

Fra mange af Spies' hoteller går du direkte ud på strandpromenaden og det varme sand, så her er aldrig langt til en dukkert i det smukke hav, som er beskyttet mod bølger af vulkanrevet lidt længere ude. Spies har et bredt udvalg af hoteller og lejligheder i Las Palmas, næsten alle med god beliggenhed tæt på både centrum og den lange Las Canteras-strand. Vil du bo ekstra godt, vælger du Bull Hotel Reina Isabel & Spa. Populære Colon Playa og Brisamar Canteras bliver hurtigt udsolgt.

Shopping i Las Palmas

Shoppingmulighederne i Las Palmas er også rigtig gode, og derudover er priserne De Kanariske Øers laveste. Her finder du det klassiske El Corte Inglés med velassorterede vinkældre og meget andet, og du kan også besøge shoppingcentret El Muelle, som har ligget neden for Santa Catalina-parken i mange år. Her er mange populære og trendy butikker, der er som skabt til hyggelig eftermiddagsshopping.

Las Palmas' natteliv

Nattelivet i Las Palmas har altid været helt i top med masser af tapasbarer, restauranter og dansebarer med levende musik. Det oplagte sted at starte aftenen er Santa Catalina-parken, som ligger ved havnen, kun en kort gåtur fra stranden. Her er en overflod af restauranter, barer og caféer, og det er samtidig tæt på strandpromenaden. Om aftenen fyldes torvet af både turister og lokale indbyggere, og hvis du er heldig, kan du opleve gratis underholdning på den store scene på torvet.

Bekvem charter og valgfri rejselængde

Spies tilbyder både bekvemme charterrejser og rejser med valgfri rejselængde til Las Palmas, og uanset hvilken rejseform du foretrækker, har du adgang til vores rejsemålsservice og kan deltage i vores udflugter. Derudover har du et godt udvalg af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem.
Tips og nyttig info
  • God shopping
  • Restauranter og natteliv
  • Hoteller på strandpromenaden
  • Kilometerlange sandstrande
  • By og strand
  • Valgfri rejselængde
  • Mad og drikke til gode priser

Spies' gæster om Las Palmas

Find din rejse til Las Palmas

Inspiration og rejsetips

Las Palmas strand

Eksperternes tips til Las Palmas smukke seværdigheder og kultur

Vores rejseekspert Marika, har besøgt Las Palmas mange gange. Læs hendes tips og bliv inspireret til et besøg i provinshovedstaden.

Surfer i vandet ved Gran Canaria

Surfing på Gran Canaria

Du kan finde fine bølger på Gran Canaria året rundt, omend højsæsonen for surfing på De Kanariske Øer er fra oktober frem til marts/april. Vores rejse- og surfingekspert, Petter, guider dig til de bedste surfspots på Gran Canaria.