Se hoteller (14)

Rejser til Glasgow

Glasgow byder på seværdigheder og oplevelser, som sagtens kan konkurrere med de mere kendte europæiske storbyer - velkommen til Skotlands største by.
Gennem de seneste år har Glasgow gennemgået en enorm udvikling. Fra at være en lettere nedslidt industriby til i dag at være en pumpende metropol for såvel design og kultur som fornøjelser og oplevelser har byen taget et kæmpe spring op ad rangstien. Uanset hvad du helst vil opleve på din rejse til Glasgow, lover vi, du ikke bliver skuffet.

Oplevelser i Glasgow

Glasgow har et stort udvalg af kulturelle oplevelser med blandt andet opera, ballet og symfonikoncerter, og derudover rummer byen et hav af museer og gallerier foruden historiske seværdigheder som Crookston Castle og den victorianske kirkegår, Necropolis. Vil du hellere bruge ferien på at shoppe, har Glasgow også meget at byde på; her venter utallige små butikker, markeder og store shoppingkomplekser, hvor du finder det seneste inden for mode, design og litteratur. Også de madglade vil elske at rejse til Glasgow, hvor restauranter, pubber, caféer og små serveringssteder ligger tæt. På menukortene finder du både lokale specialiteter og international mad.

Spies' rejser til Glasgow

Spies tilbyder rejser til Glasgow med rutefly. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk - en uge, nogle dage midt på ugen eller måske en forlænget weekend? En rejse til Glasgow med Spies er med andre ord perfekt for dig, der gerne vil skræddersy din ferie. Bestiller du rejsen med Spies, kan du vælge mellem en række hoteller i byens centrum. Vil du forkæle dig selv med en ekstra bekvem ferie, kan du vælge Radisson Blu Glasgow, som har moderne værelser, restaurant og indendørspool.
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode shoppingmuligheder
  • Gode restauranter og livligt natteliv
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Glasgow

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Glasgow