Se hoteller

Rejser til Riga

Letland

Letlands hovedstad er en moderne storby, som samtidig har bevaret meget af sin oprindelige historie og arkitektur.

Riga er et oplagt rejsemål til et forlænget weekendophold i en spændende storby, der tilbyder en blanding af fortid og nutid, øst og vest.

Riga for alle

Udbuddet er stort, når det kommer til kultur, historie, arkitektur, gastronomi, forlystelser og shopping. Den gamle bydel, Vecriga, findes på UNESCO's liste over verdens kulturarv, og rundt om i byen ligger små parker, hvor du kan slappe af og holde en pause fra vrimlen. Bagefter venter barer, diskoteker og natklubber, som holder åbent til ud på de lyse timer, og endelig er Letlands favorable prisniveau også værd at nævne.

Historiske Riga

Rigas historie rækker tilbage til 1200-tallet, og gennem århundreder har byens borgere været styret af mange forskellige nationer. På Besættelsesmuseet kan du se interessante udstillinger om Sovjetunionens to besættelser samt en udstilling om nazisternes besættelse af Letland. Et must for den historieinteresserede!

Spies' gæster om Riga

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
-2°-8°
1
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • februar
-2°-8°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • marts
2°-5°
4
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • april
9°1°
6
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • maj
16°5°
8
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • juni
19°9°
9
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • juli
22°12°
8
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • august
21°11°
7
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • september
16°8°
5
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • oktober
10°3°
2
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • november
4°-1°
1
Soltimer pr. dag
11
Regnfri dage
 • december
0-5°
0
Soltimer pr. dag
11
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 1 time og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Riga hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Riga Lufthavn til hotellerne er 10-20 minutter (ca. 10 km).
Fakta

Vores service

Opholdet i Riga er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Alle almindelige kreditkort accepteres på de fleste restauranter, barer, tankstationer og i kontantautomater.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V.

Sprog

Lettisk

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse