Se hoteller (32)

Rejser til Riga

På en rejse til Riga får du meget for pengene. Letlands hovedstad er en moderne storby, som samtidig har bevaret meget af sin oprindelige historie og arkitektur.
Den korte flyrejse på kun halvanden time fra København gør det attraktivt at rejse til Riga - ikke mindst for dig, som har brug for en hurtig timeout på en weekendtur eller måske bare en enkelt dag. Riga har de seneste år været i heftig udvikling og tilbyder i dag en spændende blanding af fortid og nutid, øst og vest.

Riga for alle

Udbuddet i Riga er stort, når det kommer til kultur, historie, arkitektur, gastronomi, forlystelser og shopping. Den gamle bydel, Vecriga, findes på UNESCOs Verdensarvsliste, og rundt om i byen ligger der små parker, hvor du kan slappe af og holde en pause fra vrimlen. Søger du det modsatte, kan du begive dig ud i nattelivet, som er fyldt med barer, diskoteker og natklubber, hvor festen fortsætter helt ud på de lyse timer. Endelig er Rigas favorable prisniveau også værd at nævne, så du kan sagtens forkæle dig selv lidt ekstra uden at blive ruineret.

Historiske Riga

Rigas historie rækker tilbage til 1200-tallet, og gennem århundreder har byens borgere været styret af mange forskellige nationer - Riga har f.eks. været den største by i kongeriget Sverige. På det lettiske besættelsesmuseum i Riga kan du se interessante udstillinger om Sovjetunionens to besættelser samt en udstilling om nazisternes besættelse af Letland. Et must for historieinteresserede rejsende!

Spies' rejser til Riga

Den korte flyrejse fra Danmark til Letland gør Riga til et oplagt rejsemål for en weekendtur. Her kan du så at sige trække tid fra transporten, som du kan bruge på andre og sjovere ting i Riga. Spies' rejser til Riga flyves med rutefly, hvilket betyder, at du selv vælger, hvilken dag du vil rejse, og hvilke tidspunkter du helst vil flyve på. Du bestemmer også selv, hvor længe du vil blive i byen, inden du vender hjem til Danmark. Når du bestiller en rejse til Riga med Spies, kan du vælge mellem knap 40 hoteller, lige fra budget til høj komfort, som alle ligger centralt i byen. Særligt populært er Radisson Blu Hotel Latvija, som har en rooftop-bar med en spektakulær udsigt fra 27. etage.
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Luksushoteller
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Mad og drikke til gode priser
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Riga

Find din rejse til Riga