Hoteller (34)

Rejser til Letland

Du kan rejse til Letland på godt halvanden time - perfekt til en weekend fyldt med god mad og spændende oplevelser.

Letlands hovedstad Riga er en charmerende by med trendy restauranter, velordnede museer, spændende museer og, ikke mindst, rimelige priser. I den gamle bydel er der bekvem gåafstand mellem domkirken, rådhuspladsen og byporten, og i nærheden ligger også Rigas store markedshaller og de grønne parker, som er anlagt oven på de gamle volde. Du kan nå at opleve rigtig meget på bare en enkelt dag, og når du trænger til en pause, findes der hyggelige caféer og barer overalt, hvor du kan slå dig ned og nyde hvile benene.

Letland med Spies

Hvis du bestiller en rejse til Letland med Spies, vælger du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af hoteller, som alle ligger i gåafstand fra centrum.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Letland?
Klimaet i Letlands hovedstad Riga minder meget om klimaet i Skandinavien. Somrene er varme med temperaturer over 20 grader, og vintrene er kolde med et par minusgrader. Den bedste tid at rejse hertil er fra maj til august, hvor det er varmest, tørrest og lysest. I september ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 16 grader, men der er færre solskinstimer, og risikoen for nedbør vokser, jo længere hen på efteråret man kommer. De koldeste måneder er fra december til marts, hvorefter dagene igen bliver lysere og temperaturen vokser fra 9 grader i gennemsnit i april til ca. 16 grader i maj.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Letland

Riga
Riga er en moderne metropol, der bærer på en lang historie. Den korte flyvetid gør Riga til et perfekt rejsemål, når man blot ønsker at være afsted en weekend.

Find din rejse til Letland