Hoteller (31)

Rejser til Letland

Du kan rejse til Letland og hovedstaden Riga på godt halvanden time - perfekt til en weekend med god mad og spændende oplevelser.
Letlands hovedstad Riga er en charmerende by med trendy restauranter, velordnede museer, spændende museer og, ikke mindst, rimelige priser. I den gamle bydel er der bekvem gåafstand mellem domkirken, rådhuspladsen og byporten, og i nærheden ligger også Rigas store markedshaller og de grønne parker, som er anlagt oven på de gamle volde. Du kan nå at opleve rigtig meget på bare en enkelt dag, og når du trænger til en pause, findes der hyggelige caféer og barer overalt, hvor du kan slå dig ned og nyde hvile benene.

Letland med Spies

Hvis du bestiller en rejse til Letland med Spies, vælger du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af hoteller, som alle ligger i gåafstand fra centrum.
Find dit hotel
Find din rejse til Letland

Rejser til Letland

Flere rejsemål i Letland
Riga
Riga er en moderne metropol, der bærer på en lang historie. Den korte flyvetid gør Riga til et perfekt rejsemål, når man blot ønsker at være afsted en weekend.