Se hoteller (16)

Rejser til Rio de Janeiro

På en rejse til Rio de Janeiro venter stegende sol, berusende samba og sene aftener. Velkommen til Brasilien!
Rio de Janeiro er en intens cocktail af farverige gademiljøer, eksotiske sandstrande og passioneret sydamerikansk livsstil. Livsglæden i Rio smitter af på alle, og her er et behageligt tropisk klima med grøn og frodig natur. Byen ligger meget naturskønt med høje bjerge på den ene side og det dybblå Atlanterhav på den anden. De kilometerlange sandstrande i Ipanema og Copacabana hører til verdens mest berømte, og kan du ikke få strande nok, foreslår vi, at du kombinerer dit ophold i Rio de Janeiro med et par dage i Buzios - også kendt som Brasiliens St. Tropez.

Oplevelser i Rio de Janeiro

Selv om byen måske er mest kendt for samba og strande, er her meget andet at give sig til. Vil du shoppe, bør du begive dig til Ipanema og gaden Visconde de Piraja, og flere steder i byen støder du på spændende markeder med lokalt håndværk, hvor du kan købe unikke souvenirs. Tag også gerne tovbanen op til Sukkertoppen, hvor du har en helt fortryllende udsigt over byen. Og er du vild med fodbold, må du ikke gå glip af en kamp på det legendariske Maracana-stadion.

Restauranter og forlystelsesliv

I Rio indtager man uanede mængder af frugt og friskpresset juice. På hvert og hvert andet gadehjørne finder du juicebarer, hvor du kan slukke tørsten i saften fra forskellige solmodne frugter. Et besøg på en churrascaria - en kødrestaurant - er et must på rejsen til Rio de Janeiro, og når nattelivet kalder, kan du vælge mellem alt fra eksklusive diskoteker over sambaklubber og pianobarer til almindelige barer, restauranter og caféer. Lokalbefolkningen går sent i byen - aldrig før klokken 23!

Spies' rejser til Rio de Janeiro

Takket være Spies' fleksible rejselængder kan du selv bestemme, hvilken dag du vil rejse til Rio de Janeiro, og hvor længe du vil være væk. Spies har knap 15 hoteller, hvoraf størstedelen ligger centralt ved stranden Copacabana. Her finder du alt fra hoteller i mellemklassen til luksushoteller, og skønt de alle ligger tæt på stranden, har de fleste hoteller egen pool. Hvis du vil have det maksimale ud af din rejse, kan du kombinere opholdet i Rio de Janeiro med et par dage i Buzios, en eksotisk oase ca. 2 timer og 30 minutter øst for Rio.
Tips og nyttig info
  • By og strand
  • Fine sandstrande
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Valgfri rejselængde
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Rio de Janeiro

Find din rejse til Rio de Janeiro