Se hoteller (18)

Rejser til Rio de Janeiro

På en rejse til Rio de Janeiro venter stegende sol, berusende samba og sene aftener. Velkommen til Brasilien!

Rio de Janeiro er en intens cocktail af farverige gademiljøer, eksotiske sandstrande og passioneret sydamerikansk livsstil. Livsglæden i Rio smitter af på alle, og her er et behageligt tropisk klima med grøn og frodig natur. Byen ligger meget naturskønt med høje bjerge på den ene side og det dybblå Atlanterhav på den anden. De kilometerlange sandstrande i Ipanema og Copacabana hører til verdens mest berømte, og kan du ikke få strande nok, foreslår vi, at du kombinerer dit ophold i Rio de Janeiro med et par dage i Buzios - også kendt som Brasiliens St. Tropez.

Oplevelser i Rio de Janeiro

Selv om byen måske er mest kendt for samba og strande, er her meget andet at give sig til. Vil du shoppe, bør du begive dig til Ipanema og gaden Visconde de Piraja, og flere steder i byen støder du på spændende markeder med lokalt håndværk, hvor du kan købe unikke souvenirs. Tag også gerne tovbanen op til Sukkertoppen, hvor du har en helt fortryllende udsigt over byen. Og er du vild med fodbold, må du ikke gå glip af en kamp på det legendariske Maracana-stadion.

Restauranter og forlystelsesliv

I Rio indtager man uanede mængder af frugt og friskpresset juice. På hvert og hvert andet gadehjørne finder du juicebarer, hvor du kan slukke tørsten i saften fra forskellige solmodne frugter. Et besøg på en churrascaria - en kødrestaurant - er et must på rejsen til Rio de Janeiro, og når nattelivet kalder, kan du vælge mellem alt fra eksklusive diskoteker over sambaklubber og pianobarer til almindelige barer, restauranter og caféer. Lokalbefolkningen går sent i byen - aldrig før klokken 23!

Spies' rejser til Rio de Janeiro

Takket være Spies' fleksible rejselængder kan du selv bestemme, hvilken dag du vil rejse til Rio de Janeiro, og hvor længe du vil være væk. Spies har knap 15 hoteller, hvoraf størstedelen ligger centralt ved stranden Copacabana. Her finder du alt fra hoteller i mellemklassen til luksushoteller, og skønt de alle ligger tæt på stranden, har de fleste hoteller egen pool. Hvis du vil have det maksimale ud af din rejse, kan du kombinere opholdet i Rio de Janeiro med et par dage i Buzios, en eksotisk oase ca. 2 timer og 30 minutter øst for Rio.

Tips og nyttig info
 • By og strand
 • Fine sandstrande
 • Centralt beliggende hoteller
 • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
 • Valgfri rejselængde
 • Kombinér rejsemål
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Rio de Janeiro

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
28°23°
6
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • februar
29°24°
6
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • marts
28°23°
6
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • april
27°22°
6
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • maj
25°18°
6
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • juni
24°19°
6
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • juli
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • august
25°19°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • september
26°20°
5
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
5
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • november
27°22°
5
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
9
Regnfri dage
 • december
29°23°
5
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
9
Regnfri dage
Strand
De verdenskendte strande Copacabana og Ipanema løber langs byens silhuet. På strandene finder du et bredt udvalg af restauranter, butikker og barer.
Fly og transfer

Afrejse

Du kan rejse til Rio de Janeiro hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen Galeao til hotellerne i Rio de Janeiro er ca. 30-45 minutter (ca. 20 km).
Mad, drikke og natteliv
Det lokale køkken har tydelige portugisiske og afrikanske indflydelser. Menukortene spænder meget bredt, og her er restauranter for enhver smag. Prisniveauet er omtrent det samme som i Danmark.
Nattelivet i Rio de Janeiro er levende og pulserende. Natklubberne i Lapa indtages primært af lokalbefolkningen, mens turisterne holder til ved Copacabana - og leder du efter eksklusive og fashionable natklubber, er det Barra de Tijuca, du skal tage til. Fælles for nattelivet i Rio de Janeiro er, at festlighederne fortsætter ufortrødent gennem det meste af natten. Her er et bredt ensemble af strandfester, natklubber, tjekkede lounges, sambaklubber, liveshows, parader, traditionelle brasilianske rytmer og naturligvis de vilde gadefester, som har været med til at sætte Rio de Janeiro på verdenskortet.
Shopping
Rio de Janeiro er et sandt shoppingparadis, som byder på alt fra store varehuse til markeder og specielbutikker med både lokale og internationale produkter. Ved Ipanema finder du en stor samling af trendy forretninger og små, eksklusive designerbutikker. Du kan også købe brasiliansk badetøj, klipklapper, unikke kunstværker, smykker og meget mere.
Aktiviteter og seværdigheder
Der sker altid noget i Rio de Janeiro, og du kommer aldrig til at kede dig. Hver februar ruller det verdensberømte karneval gennem byen og suger samba- og bossa nova-dansende folkemængder til sig fra nær og fjern. Du kan også fylde ferien med aktiviteter som shopping og sightseeing - eller måske se en fodboldkamp og opleve den ægte brasilianske 'Joga Bonito'. De fleste hoteller har deres egne udflugtsprogrammer - kontakt receptionen på dit hotel for at bestille en udflugt.
Hvor end i Rio de Janeiro du befinder dig, kan du se Cristo Redentor, byens vartegn, som står højt oppe på en bjergtop og våger over byen. Den berømte og over 30 m høje Kristusstatue er opført som et symbol på Rio de Janeiros dedikation til kristendommen og er ikke overraskende en af byens mest kendte seværdigheder.
Sådan kommer du omkring
I Rio de Janeiro kan du komme omkring med lokalbusser, taxi og metro.
Fakta

Vores service

Opholdet i Rio de Janeiro er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet ved indrejsen være gyldigt mindst 180 dage ud over opholdet. Der kræves ikke visum for ferieophold i indtil 90 dage. Danske forlængede danske pas, danske provisoriske pas (nødpas) og EU-nødpas anerkendes ved indrejse og udrejse. Børn som rejser med kun én af forældrene, med andre end forældrene eller alene, bør altid have en rejsetilladelse/samtykkeerklæring fra forældrene ved ind- og udrejse af Brasilien. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse. For yderligere information henviser vi til Brasiliens ambassade på telefon 35 55 50 26/27.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den brasilianske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Brasilien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Vi anbefaler, at du beskytter dig mod myg og andre insekter med myggemidler samt lyst tøj med lange ærmer og ben.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Brasilianske Real (BRL). De mest almindelige kreditkort accepteres i de fleste større byer. Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig. På de fleste hoteller i Rio de Janeiro-området er der 220 V. Stikkontakterne er af enten amerikansk eller europæisk standard.

Øvrigt

Det er en god idé at tage en lille portugisisk ordbog med. Læs også 'Vigtigt at vide' og Spies' rejsebetingelser. Vi forbeholder os retten til at ændre i program, udflugter, priser etc.
Find din rejse til Rio de Janeiro