Hoteller (19)

Rejser til Sydamerika

En rejse til Sydamerika opfylder alle forventninger og drømme - uanset hvilke forventninger eller drømme du har. Det er let at forstå, hvorfor så mange er så begejstrede for dette eksotiske kontinent.
Smukke strande, betagende natur, interessant historie, fascinerende kultur og en mad- og vinkultur, der slår det meste - velkommen til Sydamerika!

Med Spies til Sydamerika

Når du bestiller en rejse til Sydamerika hos Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du bestemmer også selv, om du kun vil bestille en flybillet eller et hotel - eller om du vil sammensætte en hel pakkerejse efter dit eget hoved. Spies tilbyder hoteller i forskellige prisklasser - fra enkle budgethoteller til overdådige luksushoteller.

Seværdigheder i Sydamerika

Sydamerika byder på fantastiske oplevelser inden for både natur og kultur. Her finder du foruden Amazonskoven, som er verdens største regnskov, verdensberømte steder som inkabyen Machu Picchu, Påskeøen samt kristusstatuen Cristo Redentor i Rio de Janeiro, der er blevet byens vartegn. Nattelivet i Rio de Janeiro er i øvrigt en seværdighed i sig selv, som absolut bør opleves. Ved den legendariske strand i Copacabana er forlystelseslivet intenst og pulserende og pågår til langt ud på natten. Karnevallet i Rio er også en oplevelse, der finder sted hvert år omkring fastelavn.
Find dit hotel
Find din rejse til Sydamerika

Rejser til Sydamerika

Nyhed!
Brasilien
Sol, samba og fodbold - velkommen til Brasilien! Når du rejser til Brasilien med Spies, bestemmer du selv rejsens længe, og du kan rejse lige, når du vil.