Firenze

Sæt kultur på ferien

Kulturrejser med Spies

Vil du inspireres af Firenze ligesom Leonardo da Vinci og Michelangelo? Eller vil du opleve den lokale atmosfære og folkemusik på en pub i Dublins Temple Bar-område? Måske du ønsker at slentre rundt blandt Wiens habsburgske paladser i ekkoet fra Mozart og Bach? Med Spies får du et stort og inspirerende udvalg til din kulturelle og gastronomiske ferie!

Se flere storbyferier med Spies.

Rejsemål for din kulturrejse

Rejser du på kultureferie med Spies ligger verden for dine fødder. Vi har samlet et overblik over vores anbefalinger til kulturrejser.

Sporvogn i Lissabon

Lissabon

Charmerende og stemningsfulde Lissabon er bygget over 7 bakker, så du er sikret god bakketræning på en kulturrejse hertil. Oplev byen fra en af de ikoniske sporvogne, eller nyd at du kan gå rundt til de fleste seværdigheder. I Lissabon finder du både gamle borge og moderne arkitektur.

Rejs f.eks. 4 dage fra 3.195,-

Prag set fra vandet

Prag

Leder du efter en kulturrejse, der ikke er hård ved økonomien, skal du besøge Prag. Her kan du spise på de bedste restauranter for ganske få danske kroner, nyde den verdensberømte tjekkiske øl og naturligvis gå på opdagelse i byens fantastiske historie.

Rejs i f.eks. 3 dage fra 1.895,-

Wien

Wien

Wien emmer af kultur! Om det er ekkoet fra Mozart, de marengsagtige habsburgske paladser eller de kunstfærdige kager, der gør det, kan du selv gå på opdagelse i under din kulturrejse til Wien.

Rejs i f.eks. 3 dage fra 1.895,-

Madrid

Madrid

Uanset om du er til fodbold, flamenco eller fortovscaféer finder du det, du leder efter på en kulturrejse til Madrid. Spaniens hovedstad byder på kultur og oplevelser året rundt, og rejser du med Spies, får du det bedste udgangspunkt for at se det hele.

Rejs i f.eks. 3 dage fra 3.195,-

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam er smukke huse, kanaler og broer i en skøn forening. Du møder kultur og historie på hvert gadehjørne, og under din kulturrejse må du ikke snyde dig selv for at opleve Anne Franks hus, De ni gader og et besøg på pandekagecafé.

Rejs i f.eks. 3 dage fra 2.795,-

Ruin i Athen

Athen

Er du vild med historie og imponerende arkitektur, er en kulturerejse til Athen oplagt for dig. Gå på opdagelse på Akropolis og kombiner eventuelt din rejse med en badeferie på de smukke græske øer.

Rejs i f.eks. 3 dage fra 3.295,-

Paris

Paris

Er du klar? Klar til at forelske dig i Paris og byens mange fantastiske kvarterer og unikke kultur. Besøg f.eks. Centre Pompidou, Europas kulurelle fyrtårn, eller lad dig inspirere af de mange gastronomiske tilbud.

**Rejs i f.eks. 3 dage fra **

Spies, rejs og vær tryg