Se hoteller

Rejser til Reykjavik

Island

Reykjavik har gode restauranter, trendy butikker og et livligt natteliv. På Island får du meget for pengene.

Med Spies kan du vælge et hotel midt i Reykjavik og bo tæt på det islandske forlystelseslivs barer, natklubber og restauranter med speciale i fisk, skaldyr og lammekød. Du kan desuden krydre din Islandsrejse med en række forskellige udflugter. Du kan f.eks. tage til Den Blå Lagune, der er et stort badeanlæg med varmt, mineralholdigt vand under åben himmel, eller besøge nationalparker og se smukke vandfald. Rejser du hertil om sommeren, har du også mulighed for at komme på ridetur i vildmarken eller på hvalsafari.

Førsteklassesmad

Islandske menukort er spækket med fiske- og skaldyrsretter. Også lam er en vigtig del af det islandske køkken, og ønsker du mere international mad, kan du også finde det. Reykjavik har mange gode restauranter, der serverer førsteklassesmad tilberedt af friske råvarer. Her spiser man til aften på de tider, du er vant til hjemmefra, og det kan være en god idé at bestille bord.

Barer og natklubber, gletsjere og varme kilder

Island har lidt over 300.000 indbyggere, hvoraf knap halvdelen bor i Reykjavik. Hovedstaden har et rigt forlystelsesliv med mange trendy barer og natklubber, og den storslåede natur i og omkring Reykjavik er også værd at udforske. Scooterture på vidtstrakte gletsjere, rideture på islandske heste i det barske landskab, riverrafting og hvalsafari er blot nogle af de aktiviteter, du kan underholde dig med på Island. Og du bør selvfølgelig også prøve at bade i en af de varme kilder.

Tip til seværdigheder

I Reykjavik har du det meste inden for gåafstand, og den fantastiske natur ligger lige om hjørnet. Der findes seværdigheder i overmål, og her kommer et par tip til oplevelser, du ikke bør gå glip af: Den Blå Lagune ligger uden for Reykjavik og består af damme med turkist, mineralholdigt vand. Her kan du bade året rundt omgivet af bjerge og lavamarker. Nationalmuseet giver dig et godt indblik i Islands spændende historie fra vikingetiden til i dag. Gullfoss og gletsjeren Geysir ligger godt nok ikke i gåafstand fra Reykjavik, men er absolut et besøg værd. Gullfoss er et imponerende vandfald, og i Geysir-området finder du varme kilder.

Trendy by

Her er et rigt udbud af shoppingmuligheder. Laugavegur og Austurstræti er de største shoppinggader. Reykjavik er en trendy by, og du finder tit sidste nyt fra modeverdenen i butikkerne. Og eftersom Island ikke er medlem af EU, kan du desuden handle toldfrit.

Spies' gæster om Reykjavik

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
2°-2°
0
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • februar
3°-2°
2
Soltimer pr. dag
10
Regnfri dage
 • marts
4°-1°
3
Soltimer pr. dag
11
Regnfri dage
 • april
6°1°
4
Soltimer pr. dag
12
Regnfri dage
 • maj
10°4°
5
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juni
12°7°
6
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • juli
14°9°
5
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • august
14°8°
5
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • september
11°6°
3
Soltimer pr. dag
12
Regnfri dage
 • oktober
7°3°
2
Soltimer pr. dag
11
Regnfri dage
 • november
4°0
1
Soltimer pr. dag
12
Regnfri dage
 • december
2°-2°
0
Soltimer pr. dag
11
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 10 min.

Afrejse

Du kan rejse til Reykjavik hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Keflavik Lufthavn til Reykjavik centrum er ca. 45 minutter (ca. 50 km).
Fakta

Vores service

Opholdet i Reykjavik er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Islandske kroner (ISK). Kredit- og betalingskort accepteres i vid udstrækning.

Tidsforskel

Dansk -1 time (sommertid -2 timer).

El

220 V.

Sprog

Islandsk

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse