Se hoteller (26)

Rejser til Bruxelles

Spændende arkitektur, en varm atmosfære og et stort udbud af restauranter og butikker har gjort Bruxelles til et hot rejsemål.
EU-hovedstaden Bruxelles er både klassisk og moderne. Her venter det elegante torv Grand Place, skønne parker, spændende kulturoplevelser og et hav af museer. Bruxelles byder også på moderne arkitektur såvel som smukke bygninger i art deco- og jugendstil. Byens restauranter lokker med alt fra gourmetmad til traditionelle belgiske pommes frites, og en tur gennem Bruxelles' butiksgader vil tilfredsstille selv de mest kræsne shopaholics.

Med Spies til Bruxelles

Med Spies kan du være helt sikker på at finde et hotel efter din smag. Hovedparten af vores mange hoteller ligger meget centralt i gåafstand til Grand Place og byens omfangsrige shopping-, restaurant- og forlystelsesliv. Når du bestiller din rejse til Bruxelles med Spies, bestemmer du selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Formel 1: Belgian Grand Prix

Et stykke uden for Bruxelles ligger Spa-Francorchamps; en af de mest klassiske baner i Formel 1-kalenderen. I august afvikles her det årlige Belgian Grand Prix med alle de bedste kørere og hurtigste biler. Nu kan du være med, når verdensstjernerne ruller over startlinjen og fortsætter jagten efter den prestigefyldte World Championship-titel. Når du bestiller en Formel 1-rejse til Bruxelles med Spies, får du en færdig pakke med fly, hotel og billetter til både lørdag og søndag.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv
  • Mange restauranter

Spies' gæster om Bruxelles

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Bruxelles

Vores egne rejsetips og anbefalinger

Billede på en gade i Bruxelles

Forbløffende Bruxelles

Bruxelles er meget mere end EU-bygningerne! Følg med vores rejseekspert, Tomas, til Bruxelles, når han oplever byen. Mad, arkitektur og spændende seværdigheder - Bruxelles er en by, der er værd at besøge!