Se hoteller (44)

Rejser til Bruxelles

Spændende arkitektur, en varm atmosfære samt en bred palet af restauranter og shopping har gjort Bruxelles til et hot rejsemål - en by som ellers er mest kendt for at huse Europaparlamentet.

EU-hovedstaden Bruxelles er både klassisk og moderne. Her venter det elegante torv Grand Place, boulevarder og smukke parker. Byens restauranter lokker med alt fra gourmetmad til belgiske pommes frites, og en tur gennem Bruxelles' butiksgader vil tilfredsstille selv de mest kræsne shopaholics.

Spies' rejser til Bruxelles

Med Spies kan du være helt sikker på at finde et hotel efter din smag. Hovedparten af vores mange hoteller ligger meget centralt i gåafstand til Grand Place og byens omfangsrige shopping-, restaurant- og forlystelsesliv. Når du bestiller din rejse til Bruxelles med Spies, bestemmer du selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Formel 1: Belgian Grand Prix

Et stykke uden for Bruxelles ligger Spa-Francorchamps; en af de mest klassiske baner i Formel 1-kalenderen. I august afvikles her det årlige Belgian Grand Prix med alle de bedste kørere og hurtigste biler. Nu kan du være med, når verdensstjernerne ruller over startlinjen og fortsætter jagten efter den prestigefyldte World Championship-titel. Når du bestiller en Formel 1-rejse til Bruxelles med Spies, får du en færdig pakke med fly, hotel og billetter til både lørdag og søndag.

Tips og nyttig info
 • Valgfri rejselængde
 • Centralt beliggende hoteller
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
 • Mange restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Bruxelles

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
5°1°
2
Soltimer pr. dag
11
Regnfri dage
 • februar
6°2°
3
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • marts
9°3°
4
Soltimer pr. dag
12
Regnfri dage
 • april
11°6°
5
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • maj
15°10°
7
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • juni
18°12°
7
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juli
20°13°
7
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • august
20°13°
7
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • september
19°12°
6
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • oktober
15°9°
4
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • november
10°5°
2
Soltimer pr. dag
11
Regnfri dage
 • december
6°2°
2
Soltimer pr. dag
12
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 1 time og 30 minutter.

Afrejse

Du kan rejse til Bruxelles hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen til Bruxelles centrum er ca. 20 minutter (ca. 15 km) .
Shopping
Skal ferien krydres med en shoppetur eller to, vil du befinde dig godt i Bruxelles. På Antoine Dansaert Straat, Sint-Goriksplein, Léon Lepage straat og Kartuizersstraat finder du Bruxelles' mest populære shoppinggader, hvor du kan købe tøj og accessories fra belgiske designere såsom Martin Margiela, Christophe Coppens og Christa Reniers. Mange turister køber desuden chokolade, øl, belgisk ost og tøj med hjem fra ferien i Belgien. De mest eksklusive butikker ligger ved Waterloolaan, hvor du kan købe designervarer fra Gucci, Dior, Calvin Klein, Chanel og Delvaux, og ved siden af finder du internationale kæder som MaxMara, Deschamps og Dominguez.

Er du interesseret i antikviteter, må du ikke gå glip af antikvitetsmarkedet, som afholdes både lørdag og søndag på Grote Zavel-pladsen, mens markedet ved stationen Zuid søndag morgen rummer alt fra krydderier og grøntsager til lædervarer og kjoler.
Mad, drikke og natteliv
Det belgiske køkken er inspireret af det franske køkken, men portionerne er generelt større. Flere af restauranterne i Bruxelles er blevet belønnet med stjerner i Michelin-guiden, så det er ikke svært at finde spisesteder med høj standard. Til Belgiens nationalretter hører bl.a. Moules Frites (muslinger med pommes frites), kødstuvning med pommes frites og salat, pommes frites med mayonnaise, asparges med klaret smør og hårdkogte æg, tomater fyldt med rejer samt kylling eller fisk i tynd flødesauce. Andre specialiteter er belgiske vafler, chokolade, øl, ost og grøntsager som asparges, rosenkål og julesalat.
I Bruxelles venter et aktivt natteliv, og du har aldrig langt til den nærmeste bar. Der er ligeledes mange pubber og natklubber. Så godt som hvert kvarter i byen har sin egen ølbar, hvor du kan prøve nogle af de hundredvis af ølsorter, som produceres i landet.
Aktiviteter og seværdigheder
En stor del af Bruxelles udgøres af EU-bygninger, og booker du en guidet rundtur i Europaparlamentet, kan du få et indblik i arbejdet, som beskæftiger næsten 25 % af byens befolkning. Bruxelles er også berømt for sin tegneseriekunst med karakterer som Tintin, Blake og Mortimer og Lucky Luke forrest i det farverige felt. Kunne du tænke dig at dykke ned i det belgiske tegneserieunivers, kan vi anbefale en guidet tur eller et besøg i Belgian Comic Strip Center.
For de kunst-, kultur- og historieinteresserede venter en verden af museer med Magrittemuseet, Instrumentmuseet og Hortamuseet som nogle af mest velbesøgte. Andre trækplastre på rejsen til Bruxelles er det store torv og samlingspunkt Grand Place, den smukke kirke Notre Dame du Sablon og den storslåede Parc du Cinquantenair. Et stop ved den berømte statue Manneken Pis er ligeledes et must i Bruxelles; den ca. 60 cm høje bronzefigur bliver ved særligt festlige lejligheder klædt i forskelige kostumer som eksempelvis folkedragt eller nissetøj.
Sådan kommer du omkring
Det er let at komme omkring i Bruxelles. Byen har et veludbygget og moderne kollektivt trafiksystem med både busser, undergrundsbane og sporvogne. Køber du et Brussels Card, har du ubegrænset adgang til den kollektive trafik og gratis adgang til over 35 museer. Du kan købe kort til et eller flere døgn. Der er desuden masser af taxier i Bruxelles, men priserne er dog generelt højere end i Danmark.
Fakta

Vores service

Opholdet i Bruxelles er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes, og større kreditkort som VISA, MasterCard, American Express, Diners Club og Eurocard er gangbare. Rejsechecks accepteres, og mange vekselkontorer har også åbent om søndagen.

El

220 V. En adapter er ikke nødvendig.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Bruxelles