Hoteller (26)

Rejser til Belgien

En rejse til Belgien kan indeholde mange ting: kunst, kultur, god mad eller måske et Formel 1-løb på Spa-Francorchamps.
Belgien er et lille land, som har overraskende meget byde på. Hovedstaden Bruxelles summer af liv og har sin helt egen stil; her er masser af kunst og kultur, gode restauranter, et stemningsfuldt gadeliv og en række berømte seværdigheder. Besøg f.eks. torvet Grand Place, som er omgivet af fascinerende middelalderbygninger, hvilket har givet det en fortjent plads på UNESCOs verdensarvsliste. Et par dage kan hurtigt gå med at udforske Bruxelles, hvor du foruden de mange seværdigheder ofte kan være heldig at falde over en festival eller et event. På en rejse til Belgien må du heller ikke glip af at smage landets specialiteter, som f.eks. moules frites, chokolade i alle afskygninger og naturligvis deres øl, som findes på hver eneste bar i byen.

Udforsk Belgien

Vil du se mere af Belgien, er det nemt at rejse rundt til byer som f.eks. Antwerpen og Ghent, hvor du bl.a. kan se spændende arkitektur fra middelalderen og fremad. Hvis du vil, kan du endda rejse til både Paris og Luxemburg - det tager ikke mere end et par timer. Uanset hvor du vil rejse hen, er det nemt at bestille billetter til offentlig transport.

Formel 1 i Belgien

Sensommeren er tiden, hvor Formel 1-feltet lægger vejen forbi Belgiens Spa Francorchamps. Banen er den længste i Formel 1-sporten og besøges af flere tusinde tilskuere, når Grand Prixet ruller af stablen. Med Spies kan du bestille en rejse til løbet med fly, hotel, transfer og entré til banen.

Rejsen til Belgien

Med Spies kan du rejse til Belgien præcis på det tidspunkt, der passer dig. Da du rejser med rutefly, bestemmer du nemlig selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du kan selvfølgelig rejse til Belgien året rundt.
Find dit hotel
Find din rejse til Belgien

Rejser til Belgien

Flere rejsemål i Belgien
Bruxelles
EU's hovedstad Bruxelles byder på en god blanding af nyt og gammelt. Shopping- og restaurationsudbuddet lader intet tilbage at ønske.

Vores egne rejsetips og anbefalinger

Billede på en gade i Bruxelles

Forbløffende Bruxelles

Bruxelles er meget mere end EU-bygningerne! Følg med vores rejseekspert, Tomas, til Bruxelles, når han oplever byen. Mad, arkitektur og spændende seværdigheder - Bruxelles er en by, der er værd at besøge!