Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Belgien?
Med Spies kan du flyve til Bruxelles, og den bedste periode at rejse er fra maj til september, hvor vejret er varmest og tørrest. Dagtemperaturen ligger på omkring 15 grader og opefter, og den højeste gennemsnitstemperatur er 20 grader i juli og august. I efterårsmånederne oktober og november ligger gennemsnitstemperaturen på 10-15 grader, og der falder mere regn end om sommeren. Sne forekommer i vintermånederne december, januar og februar. I marts og april ligger dagtemperaturen på 9-11 grader, for så at stige hurtigt i maj igen.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Belgien

Bruxelles
EU's hovedstad Bruxelles byder på en god blanding af nyt og gammelt. Shopping- og restaurationsudbuddet lader intet tilbage at ønske.

Find din rejse til Belgien