Se hoteller (49)

Rejser til Dublin

En rejse til Dublin er også en rejse til en af Europas mest charmerende og stemningsfulde hovedstæder med masser af gode shoppingmuligheder og et livligt forlystelsesliv - og alt ligger inden for bekvem gåafstand.
Dublin forbindes ofte med musik, pubber og berømte forfattere. Hvert gadehjørne byder på nye oplevelser, og med en lang række bygninger fra 1700-tallet er Dublin både lidt slidt og har masser af charme. Midt i byen ligger parken St. Stephen's Green og ikke langt fra den Nationalmuseet og Trinity College, som rummer et af verdens mest imponerende biblioteker, hvor du blandt andet kan beundre det berømte illuminerede manuskript, Book of Kells. I området omkring Dublin ligger også flere hyggelige byer, blandt andet fiskerbyen Howth, havnebyen Dun Laoghaire og historiske Dalkey med slottet Dalkey Castle. Når sulten melder sig, har du masser af restauranter at vælge imellem - alt fra pubber med irske specialiter til Michelin-restauranter med mad i topklasse.

Nattelivet i Dublin

At gå på pub er en integreret del af dublinernes hverdag, og man tager gerne en pint eller to efter fyraften. Der bor mange unge i byen, hvilket har sat sit præg på forlystelseslivet, som bugner af barer og natklubber. I Temple Bar-kvarterets brostensbelagte gader, hvor barer og pubber ligger side om side, kan du gå ind og bestille en pint Guinness - og måske falde i snak med de venlige og udadvendte dublinere. Og vil du have musik til din Guinness, findes der ikke et bedre rejsemål end netop Dublin. Her kan musikelskere nyde det store udbud af spillesteder med livemusik, der især byder på rock og irsk folkemusik. Det kan være svært at danne sig et overblik over alt det, Dublin har at byde på, så et godt tip er at læse lidt i Dublin Event Guide eller In Dublin.

God shopping

Shoppingmulighederne i Dublin er mindst lige så gode som i London, men her ligger alting inden for gåafstand, så du slipper for at rejse rundt med metro og taxi. De to største shoppingsområder er Grafton Street og O'Connell Street. Her ligger mange britiske tøjkæder og alle de store varehuse, hvor du bl.a. kan købe mærkevaretøj og sko. På Grafton Street ligger desuden Dublins eksklusive stormagasin Brown Thomas, hvor de fleste kendte designere er repræsenteret. Små specialbutikker finder du i Temple Bar-kvarteret.

Find dit hotel i Dublin

Bestiller du en rejse til Dublin med Spies, har du mange hoteller at vælge imellem - fra enkle hoteller tæt på Temple Bars forlystelsesliv til eksklusive luksushoteller i det centrale Dublin beliggende et stenkast fra St. Stephen's Green og blot få minutters gang fra Trinity College.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Luksushoteller
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Dublin

Find din rejse til Dublin