Se hoteller (28)

Rejser til Dublin

En rejse til Dublin er også en rejse til en af Europas mest charmerende og stemningsfulde hovedstader. Her er samme gode shoppingmuligheder og forlystelsesliv som i andre europæiske hovedstæder, og alt ligger inden for behagelig gåafstand.

Dublin forbindes ofte med musik, pubber og berømte forfattere. Hvert et gadehjørne byder på nye oplevelser, og med en lang række bygninger tilbage fra 1700-tallet har Dublin en helt unik charme, som på forunderlig vis er både nedslidt og dragende. Midt i byen ligger parken St. Stephen's Green, og ikke langt fra den Nationalmuseet og Trinity College. Her finder du et af verdens mest imponerende biblioteker, hvor du bl.a. kan beundre den berømte Book of Kells. I Dublin har du altid noget at give dig til, og bliver du sulten, skal du aldrig gå langt for at finde en restaurant med specialiteter fra de grønne bakker og det salte hav. Uanset om du rejser til Dublin i en weekend eller lidt længere, får du ikke svært ved at udfylde tiden.

Nattelivet i Dublin

At gå på pub er en integreret del af dublinernes hverdag, og man tager gerne en pint eller to efter fyraften. Der bor mange unge i byen, hvilket har sat sit præg på forlystelseslivet, som bugner af barer og natklubber. I Temple Bar-kvarterets brostensbelagte gader, hvor barer og pubber ligger side om side, kan du gå ind og bestille en pint Guinness - og måske falde i snak med de venlige og udadvendte dublinere. Og vil du have musik til din Guinness, findes der ikke et bedre rejsemål end netop Dublin. Her kan musikelskere nyde det store udbud af spillesteder med livemusik, der især byder på rock og irsk folkemusik. Det kan være svært at danne sig et overblik over alt det, Dublin har at byde på, så et godt tip er at læse lidt i Dublin Event Guide eller In Dublin.

God shopping

Shoppingmulighederne i Dublin er mindst lige så gode som i London, men her ligger alting inden for gåafstand, så du slipper for at rejse rundt med metro og taxi. De to største shoppingsområder er Grafton Street og O'Connell Street. Her ligger mange britiske tøjkæder og alle de store varehuse, hvor du bl.a. kan købe mærkevaretøj og sko. På Grafton Street ligger desuden Dublins eksklusive stormagasin Brown Thomas, hvor de fleste kendte designere er repræsenteret. Små specialbutikker finder du i Temple Bar-kvarteret.

Find dit hotel i Dublin

Når du bestiller din rejse til Dublin med Spies, kan du vælge mellem mere end 40 hoteller, lige fra enkle hoteller tæt på Temple Bars forlystelsesliv til eksklusive luksushoteller i det centrale Dublin. Her bor du et stenkast fra St. Stephen's Green og bare få minutters gang fra Trinity College. Husk også, at du kan bestille Dublin-rejser med fleksibel rejselængde hos Spies, hvor du selv vælger afrejse- og returdag. Det er altså helt op til dig, om du vil være væk i en uge, en forlænget weekend eller noget helt tredje.

Tips og nyttig info
 • Valgfri rejselængde
 • Centralt beliggende hoteller
 • Hoteller i forskellige prisklasser
 • Luksushoteller
 • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Dublin

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Klima og vejr
 • januar
7°2°
2
Soltimer pr. dag
12
Regnfri dage
 • februar
8°2°
2
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • marts
10°3°
3
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • april
12°5°
5
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • maj
14°7°
6
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juni
18°9°
6
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juli
19°11°
5
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • august
19°11°
5
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • september
17°10°
4
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • oktober
14°7°
3
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • november
10°4°
2
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • december
8°3°
1
Soltimer pr. dag
13
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Dublin hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Dublin Lufthavn nord for centrum til hotellerne er ca. 25 minutter (ca. 10 km). Der kører regelmæssigt lufthavnsbusser til Busaras Bus Station og Heuston Railway Station.
Shopping
De store shoppingcentre har som regel åbent mandag til lørdag. Grafton Street er Dublins shoppinggade nummer et, og her såvel som i de tilstødende smågader har du nærmest alting samlet på samme sted. Vi kan også varmt anbefale det myldrende Temple Bar Food Market, hvor både dublinere og turister mødes om lørdagen for at købe hjemmelavede, økologiske madvarer og høre levende musik.
Mad, drikke og natteliv
Dublin er fyldt med restauranter fra alle verdensdele. Mange irske restauranter og barer, herunder Knightsbridge Bar, arrangerer musikunderholdning flere aftener om ugen, og vil du smage ægte irsk mad, er det bare at gå ind på en af de mange hundrede pubber i byen.
Som mange andre storbyer har Dublin et intenst og festligt natteliv med alt fra jazzklubber, barer og diskoteker til festivaler og operaer. Man kan selvfølgelig ikke nævne Dublin uden også at nævne den irske folkemusik og dans, og den kan du opleve mange forskellige steder i byen.
Aktiviteter og seværdigheder
Det er umuligt at fremhæve en oplevelse eller attraktion frem for en anden, men skal vi anbefale et par af dem, er St. Anne's Park & Rose Gardens og War Memorial Gardens gode bud. Dublin rummer også en lang række kunstgallerier og museer, men vil du have en oplevelse, der virkelig skiller sig ud, skal du tage med Viking Splash Tours på udflugt i amfibiekøretøjet, der både krydser land og vand.
Sådan kommer du omkring
Dublin er relativt lille og flad, så det er nemt at komme rundt til fods. Taxipriserne er overkommelige, men hvorfor ikke gøre transporten til en oplevelse og hoppe på en af byens dobbeltdækkere?
Fakta

Vores service

Opholdet i Dublin er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. For nærmere information henviser vi til Irlands ambassade på telefon 35 47 32 00.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den irske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Irland.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Du opnår den bedste kurs, hvis du veksler hjemmefra. Kreditkort accepteres i stor udstrækning.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Irsk/engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Dublin