Hoteller (56)

Rejser til Irland

På en rejse til Irland bliver du mødt af en fascinerende og overdådig natur, hundredevis af slotte, maleriske byer, små snoede veje, utallige pubber og frem for alt en venlig og charmerende befolkning.

Med Spies kan du rejse til Dublin, Den Irske Republiks livlige og spændende hovedstad. Byen er et kulturelt centrum med kunstgallerier, museer og teatre, og trænger du til en pause fra byen, er der ikke langt til eventyrlige og fredfyldte vandreture i bjergene, fine herregårde og hyggelige små fiskerlejer.

Friluftsliv i Irland

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Irland går under navnet Smaragdøen eller Den grønne ø. Øen udgøres af et relativt fladt slettelandskab med en bjergklædt kystlinje, som giver naturen sit karakteristiske udtryk. Sætter du pris på smuk, uberørt natur, er Irland derfor det perfekte rejsemål. Her kan du nyde udsigten over dramatiske klipper, dovne floder, glitrende søer, stemningsfulde landsbyer og bløde, grønne bakker. Irlands natur danner også rammen for et utal af aktivitetsmuligheder; her kan du f.eks. fylde rejsen med cykling, vandsport, golf, vandreture, ridning, fiskeri og klatring.

Seværdigheder i Irland

Naturen er langt fra det eneste, Irland har at byde på. Her er også et enormt udvalg af seværdigheder og oplevelser. Dublin bugner af kunstgallerier, museer og forførende, grønne haver som f.eks. St. Anne's Park & Rose Gardens lige nord for Dublins centrum. Skal rejsen have et skud ægte irsk kultur, kan man ikke komme uden om de traditionelle irske pubber. Byen er verdensberømt for sin pubkultur, som er fyldt med dans, hyggelig stemning og klassisk irsk folkemusik, hvor end du kigger hen.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Irland?
Irland har et mildt klima året rundt. Det bliver aldrig rigtig varmt om sommeren og aldrig rigtig koldt om vinteren. Gennemsnitstemperaturen er 17-19 grader om sommeren og 7-10 grader om vinteren. Der falder generelt mere regn end i Danmark, men til gengæld er sommeren længere, og det sner sjældent om vinteren. Både forår og efterår er varmere i Irland end i Danmark. Årets tørreste måned er juli.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Irland

Dublin
Rejs med Spies til Dublin. Her finder du det meste af det, London har at byde på, men alt ligger inden for bekvem gåafstand. Det er også det helt rigtige sted for øl- eller golfentusiasten.

Find din rejse til Irland