Hoteller (49)

Rejser til Irland

På en rejse til Irland kan du opleve hyggelige Dublin, overdådig natur, massevis af slotte, maleriske byer, utallige pubber og en venlig befolkning.
Med Spies kan du rejse til Dublin, Den Irske Republiks livlige og spændende hovedstad. Byen er et kulturelt centrum med kunstgallerier, museer og teatre, og trænger du til en pause fra byen, er der ikke langt til eventyrlige og fredfyldte vandreture i bjergene, fine herregårde og hyggelige små fiskerlejer.

Friluftsliv i Irland

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Irland går under navnet Smaragdøen eller Den grønne Ø. Øen udgøres af et relativt fladt slettelandskab med en bjergklædt kystlinje, som giver naturen sit karakteristiske udtryk. Sætter du pris på smuk, uberørt natur, er Irland derfor det perfekte rejsemål. Her kan du nyde udsigten over dramatiske klipper, stille floder, glitrende søer, stemningsfulde landsbyer og bløde, grønne bakker. Den bedste måde er at opleve alt dette er ved at tage på en lille roadtrip langs den maleriske turistrute Ring of Kerry i det sydlige Irland. Landets natur danner også rammen om et utal af aktivitetsmuligheder som for eksempel cykling, vandsport, golf, vandreture, ridning, fiskeri og klatring.

Seværdigheder i Irland

Naturen er langt fra det eneste, Irland har at byde på. Her er også et enormt udbud af seværdigheder og oplevelser. Dublin bugner af kunstgallerier, museer og smukke haver som for eksempel Saint Anne's Park og Rose Garden lidt nord for centrum. Skal rejsen have et skud ægte irsk kultur, kan man ikke komme uden om de traditionelle irske pubber eller et besøg på Guinness Storehouse, hvor man får prøvesmagninger og hører om øllets historie. Dublin er også kendt for sit udeliv, der byder på dans, god stemning og irsk folkemusik.
Find dit hotel
Find din rejse til Irland

Rejser til Irland

Flere rejsemål i Irland
Dublin
Rejs med Spies til Dublin, der byder på både gode shoppingmuligheder og et livligt forlystelsesliv. Byen er også det helt rigtige sted for øl- eller golfentusiasten.