Se hoteller (18)

Rejser til Vilnius

Kun halvanden times rejse fra København ligger en af Europas mere ukendte perler. I Litauens hovedstad Vilnius får du god valuta for rejsepengene, så her er virkelig mulighed for at forkæle sig selv.
Vilnius har altid ligget lidt afsides fra de klassiske rejseruter og er en af Europas nok bedst bevarede hovedstæder. Vilnius' gamle centrum, et af Europas største, bugner af smukke bygninger, og det kan varmt anbefales at slentre en tur i de smalle stræder, måske afbrudt af et hvil i en af byens mange parker.

Bo godt i Vilnius

Spies tilbyder hoteller for enhver smag i Vilnius - fra det enkle til det mere elegante for dig, der vil bo rigtig komfortabelt med alle faciliteter inden for rækkevidde. Bestiller du en rejse til Vilnius med Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse og hvor længe du vil være væk - og du er selvfølgelig omfattet af pakkerejseloven, i tilfælde af at noget uforudset skulle ske.

Historiske Vilnius

En rejse til Vilnius er som en drøm for de kunst- og arkitekturinteresserede. I den gamle bydel indrammes gaderne af bygninger i neoklassicistisk og gotisk stil, og her er ligeledes mange museer og gallerier. Start sightseeingturen i byen med at nyde udsigten fra Gediminas-tårnet, hvorfra du bl.a. kan se flere gamle paladser og nogle af byens 40 kirker. Litauen er et land med en lang og begivenhedsrig historie, og ingen steder ses det så tydeligt som i netop Vilnius.

Godt og billigt i Vilnius

Men ikke alt i Vilnius er gammelt. I de senere år er der åbnet mange barer og restauranter, hvor du bl.a. kan smage det bedste fra det litauiske køkken med råvarer som svampe, vildt og urter. Og når du har spist dig mæt, kommer det bedste: regningen! Priserne i Vilnius er nemlig overraskende lave, både hvad angår restauranter, busser og shopping. Så en weekendtur i Vilnius vil næppe ruinere dig.

Shopping og forlystelsesliv

Mulighederne for at få et unikt minde med hjem fra Vilnius er gode. Mange gamle håndværkstraditioner lever stadig i Litauen, og produkter med hørstoffer og rav er meget populære souvenirs. Byen har også en livlig musikscene med alt fra rock til Mozart, og stemningen er altid varm og imødekommende. Vil du se lidt mere af Vilnius, kan det være en god idé at leje en cykel hos en af byens mange cykeludlejere. Vilnius er nemlig en meget flad by, så en cykeltur på egen hånd er en nem og spændende måde at se byen og dens omgivelser på.
Tips og nyttig info
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Mad og drikke til gode priser
  • Gode shoppingmuligheder
  • Lokale restauranter
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Vilnius

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Vilnius