Hoteller (18)

Rejser til Litauen

På den anden side af Østersøen venter Litauen, hvis smukke hovedstad Vilnius er perfekt til en spændende weekendrejse fyldt med kultur og historie.
I Litauen er kultur en vigtig del af samfundet. Hovedstaden Vilnius er på UNESCO's Verdensarvsliste, og byen byder på et pulserende kulturliv med teater, koncerter og kunst. Landet bærer stadig præg af de mange år under russisk herredømme, men dette ses i stigende grad blot som endnu et af de mange lag, der tilsammen udgør Litauens mangfoldige historie.

Litauen - Europas midtpunkt

Litauen er det største og sydligst beliggende af de tre baltiske lande, og det er også her, Europas geografiske midtpunkt findes - det fastslog den franske videnskabsmand Jean-George Affholder i 1989. Midtpunktet ligger 26 km nord for Vilnius og er markeret med et monument opført i forbindelse med, at Litauen blev medlem af EU i 2004. Monumentet ligger i naturskønne omgivelser med fine vandrestier, og man kommer nemt dertil med bus fra Vilnius.

Litauen med Spies

Den korte flyvetid gør Litauen til et perfekt weekendrejsemål. Bestiller du en rejse til Vilnius med Spies, bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde, og du har en række hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem - alle med en central beliggenhed og i gåafstand til byens seværdigheder.
Find dit hotel
Find din rejse til Litauen

Rejser til Litauen

Flere rejsemål i Litauen
Vilnius
Vilnius ligger kun halvanden times flyvetur fra København. Du kan derfor nemt tage på en weekendtur - eller blive lidt længere, hvis du hellere vil det.