Camp Nou

Fodboldrejse til Barcelona

Vores fodboldpakker består af hotelophold og officielle billetter, og med vores forskellige pakker kan du selv bestemme, hvor gode pladser du vil have. Fodboldrejserne sælges kun til Barcelona-fans, da alle kampbilletterne er til hjemmetribunen på Estadi Olímpic.

Mere end en klub

Més que un club. Sådan betegner FC Barcelona sig selv, og det er ikke blot et udtryk for, at klubben er en af verdens absolut mest prominente af slagsen. Den er nemlig for mange samtidig en vigtig repræsentant for hele Catalonien og den kamp for selvstændighed, der stadig præger området den dag i dag. Det er en kamp, der på banen historisk set ofte har været tydeligst, når holdet møder ærkerivalerne fra hovedstaden: Real Madrid. Til at hjælpe sig har Barcelona haft de to måske bedste danske fodboldspillere nogensinde. Både Michael Laudrup og Allan Simonsen har nemlig slået deres folder i den catalanske klub – den første endte som bekendt senere med at skifte til rivalerne fra Madrid. I dag spiller landsholdskrumtappen Andreas Christensen i klubben.

En magtfaktor i moderne fodbold

Det er svært at undervurdere den indflydelse, FC Barcelona har haft på moderne fodbold. Historien går ganske vist helt tilbage til 1899, og klubben har da også masser af titler fra det 20. århundrede. Men da en vis argentiner trådte ind på scenen efter årtusindskiftet, flåede de rødblå trofæerne til sig som få andre – både nationalt og internationalt. Før ham havde det bestemt ikke skortet på verdensklassespillere, da både Johan Cruyff, Romario, Ronaldo, Ronaldinho og mange andre stjerner har tryllebundet tilskuerne med deres flødefødder. Men otte Ballon d'Or-titler vidner om, at Lionel Messi har været noget helt specielt – og sammen med bl.a. Puyol, Xavi og Iniesta gik han forrest på et fodboldhold, der må siges at være et af de bedste i nyere tid. I dag blander Cataloniens flagskib sig stadig i toppen af den spanske liga. Skal du se holdet kæmpe for flere mesterskaber? Så skal du se det med Spies.

Billetter til FC Barcelona med Spies

Spies' agent i Barcelona er officiel partner med klubben, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte. Du bor på et godt, centralt hotel med lækker morgenmad, så du får det bedste udgangspunkt for en uforglemmelig fodboldtur til Catalonien – så skal du bare huske din Barcelona-trøje og dit halstørklæde.

Vælg kamp og bestil

Hvis du ønsker flere overnatninger end dem, der indgår i pakken, eller hvis du har andre ønsker, så send en mail til fodbold@spies.dk og oplys dit bestillingsnummer. Så kontakter vi dig med et tilbud.

Filtrér

FRE.
16
AUG.2024
La Liga - Season 24/25
LaLiga

Mere om vores fodboldture til Barcelona

Fodbold på Stamford Bridge

Vigtigt om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløbige. Endelig kampdato bekræftes cirka en måned før kickoff. Vi ved af erfaring, at lørdagskampe ofte bliver flyttet til søndag, så vi anbefaler dig at bestille en 3-nætters pakke fra fredag til mandag.

Læs mere under Vigtigt at vide

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

  • Officielle kampbilletter
  • Centralt hotel inkl. morgenmad
  • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
    • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
  • Du er dækket af pakkerejseloven
  • Du kan altid komme i kontakt med os

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores fodboldrejser.

E-mail: fodbold@spies.dk
Telefon: 70 10 42 00