Yoga

STRESS AF I FERIEN

Yogarejser

Drømmer du også om at tage på yogaferie og vende hjem i en ny og bedre udgave af dig selv? Så er en yogarejse med Spies måske den bedste gave, du kan give dig selv. Vi tilbyder både rendyrkede yoga retreats og rejser for dig, der vil kombinere badeliv med yogatræning.

Alle yogarejser
Mandala de Masca omgivelser

Yogaretreat til Tenerifes bjerge i januar

Nyd roen, naturen og fordyb dig i yogaen, på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca, er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn yogauge med instruktør Karina Helsted Moe.

Kitesurfing

Yogarejse med kitesurfing i marts

Tag med Emely og Winni til Kap Verde Sal og kombiner afslappende yoga med kitesurfing.

Rejsen henvender sig til kitesurferen, yogaudøveren eller novicen i begge.

Hoteller med yogatræning
Sunwing Alcudia Beach
concept-logo

Sunwing Family Resorts

Nyd lidt egentid med yoga, mens ungerne boltrer sig i poolen - vores egne familiehoteller har noget for alle. Der tilbydes gratis yoga på alle vores Sunwing Family Resorts.

Sunprime Miramare Beach
concept-logo

Sunprime Hotels

Find ro og få ny energi med yogatræning på vores egne skræddersyede voksenhoteller med fokus på forkælelse. Der tilbydes gratis yoga på alle vores Sunprime Hotels.

concept-logo

Ocean Beach Club

På O.B.C. ved vi, hvordan vi holder humøret oppe og ferieformen i top! Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år. Start f.eks. dagen med en yogatime.

Mandala de Masca

Velkommen til et charmerende familiedrevet yogaretreat med en smuk beliggenhed ved bjergbyen Masca på det vestlige Tenerife. Stedet er kendt for sin fantastiske udsigt og uberørte natur samt for sit uovertrufne værtsskab.