Dykkerrejser
DYKNING
I VERDENSKLASSE

Dykkerrejser

Østersøen og Vesterhavet har mange kvaliteter, men en dykkerrejse under varmere himmelstrøg byder på en helt unik oplevelse med masser af spændende liv under havoverfladen.

Dyk ned i en farverig undervandsverden på en dykkerrejse til f.eks. Maldiverne, Madeira eller Det Røde Hav. Rejsen kan du bestille hos os, men dykkerpakker og dykkerkurser skal du selv bestille på rejsemålet - vi anbefaler, at du henvender dig til et anerkendt PADI dykkercenter.

REJSEMÅL MED GODE DYKKERSTEDER

Egypten

Egypten byder på god dykning året rundt. Det er ikke for ingenting, at Hurghada kaldes "dykkernes mekka", og også El Gouna vil begejstre dykkerentusiaster. I havet lige ud for vores Family Garden-hotel Waterworld Makadi Beach kan du opleve snorkling i verdensklasse.

Maldiverne

På Maldiverne er dykningen i verdensklasse. Mange hoteller har egne dykkercentre - det største findes på Kuredu Island Resort. Gode dykkercentre finder du også på Anantara Veli Resort & Spa samt familiehotellerne Anantara Dhigu Resort & Spa og Reethi Beach Resort.

Thailand

Thailand har længe været populært blandt dykkere verden over. Både Phuket og Khao Lak er kendt for deres fine strande og krystalklare vand. Mange tager dykkercertifikat her, og har du allerede et cerfikat, udbydes et stort antal dykkerudflugter - bl.a. til populære Similan Islands.

Cypern

Cypern er perfekt for dig, der vil dykke i ferien. Det turkise vand er krystalklart, og ud for øen findes et af verdens ti bedste vragdyk. På Cypern ligger desuden to af vores allermest populære hoteller; børnevenlige Sunwing Sandy Bay Beachsamt Sunprime Ayia Napa Suites for voksne.

Caribien

Vi tilbyder rejser til flere caribiske øer med rigtig god dykning. På Aruba udbydes alle former for vandsport, og øen kan med fordel kombineres med undervandsparadiset Curaçao. Vil du kombinere dykning med et besøg i reggaens hjemland, anbefaler vi det jamaicanske rejsemål Negril.

Mexico

Mexico har rigtig fint dykkervand, og med en autoriseret guide kan du desuden udforske landets fascinerende cenotes. Playa del Carmen byder på gode muligheder for både snorkling og dykning, men endnu bedre dykning findes ud for Cozumel, som var en af Jacques Cousteaus yndlingsøer.