Se hoteller (11)

Rejser til Negril

Jamaica, Jamaica
Negril er berømt for sine smukke solnedgange og sin fine strand; den berømte Seven Mile Beach.
Negril er en lille by på Jamaicas vestligste punkt. Det er her du skal rejse til, hvis du længes efter sol og bad. Her nyder de besøgende både godt af stranden og de fine hoteller – og hvorfor ikke krydre det med en spændende udflugt eller to? For i Negril er det en afslappende atmosfære, der hersker. Her findes en håndfuld restauranter og barer, men de fleste bruger aftenen på at nyde den spektakulære solnedgang, som næsten ikke er mulig at finde finere andre steder.

Strandliv i Negril

Negril er verdensberømt for Seven Mile Beach, som med sit kridhvide sand, er en af Caribiens absolut fineste strande. Her er der også relativt lavvandet, hvilket gør det til et perfekt valg for dig, som rejser med børn. På Long Bay Beach Park og Bloody Bay Beach er stemningen meget mere lokal, og har du lyst til at testsmage det jamaicanske køkken, er det her du skal lægge vejen forbi. Her finder du nemlig en masse forskellige strandrestauranter- og barer. For den, der er ude efter mere eventyrlige bademuligheder, anbefales et besøg på Rick's Café, som ligger syd for Seven Mile Beach. Her er naturen mere dramatisk, og langs kysten er der mange dramatiske klipper. På Rick's Café kan vovehalsen kaste sig ud fra klipperne direkte ned i havet. Hvis det føles som en lidt for stor udfordring, kan man også slappe af og bade i det poolområde, som ligger på området.

Hoteller for enhver smag

Negril byder på hotellet for alle, og rejser du uden børn, anbefaler vi, at du vælger et af vores hoteller med aldersgrænse – så får du en ferie med et mere voksent præg. Der findes naturligvis også børnevenlige hoteller med vandland, børneklub og aktivitetsguider, og på mange hoteller indgår All Inclusive i prisen, så ferien bliver ekstra bekvem. Og det bedste af det hele: de allerfleste af vores hoteller ligger lige ud til havet, så du kan starte dagen med en morgendukkert.
Tips og nyttig info
  • Fantastisk strand
  • Hoteller på stranden
  • All Inclusive
  • Hoteller for voksne
  • Familiehoteller

Spies' gæster om Negril

Find din rejse til Negril