Se hoteller (12)

Rejser til Negril

Jamaica, Jamaica
Negril er berømt for sine smukke solnedgange og sin fine strand; den berømte Seven Mile Beach.
Negril er en lille by på Jamaicas vestligste punkt. Det er her du skal rejse til, hvis du længes efter sol og bad. Her nyder de besøgende både godt af stranden og de fine hoteller – og hvorfor ikke krydre det med en spændende udflugt eller to? For i Negril er det en afslappende atmosfære, der hersker. Her findes en håndfuld restauranter og barer, men de fleste bruger aftenen på at nyde den spektakulære solnedgang, som næsten ikke er mulig at finde finere andre steder.

Strandliv i Negril

Negril er verdensberømt for Seven Mile Beach, som med sit kridhvide sand, er en af Caribiens absolut fineste strande. Her er der også relativt lavvandet, hvilket gør det til et perfekt valg for dig, som rejser med børn. På Long Bay Beach Park og Bloody Bay Beach er stemningen meget mere lokal, og har du lyst til at testsmage det jamaicanske køkken, er det her du skal lægge vejen forbi. Her finder du nemlig en masse forskellige strandrestauranter- og barer. For den, der er ude efter mere eventyrlige bademuligheder, anbefales et besøg på Rick's Café, som ligger syd for Seven Mile Beach. Her er naturen mere dramatisk, og langs kysten er der mange dramatiske klipper. På Rick's Café kan vovehalsen kaste sig ud fra klipperne direkte ned i havet. Hvis det føles som en lidt for stor udfordring, kan man også slappe af og bade i det poolområde, som ligger på området.

Hoteller for enhver smag

Negril byder på hotellet for alle, og rejser du uden børn, anbefaler vi, at du vælger et af vores hoteller med aldersgrænse – så får du en ferie med et mere voksent præg. Der findes naturligvis også børnevenlige hoteller med vandland, børneklub og aktivitetsguider, og på mange hoteller indgår All Inclusive i prisen, så ferien bliver ekstra bekvem. Og det bedste af det hele: de allerfleste af vores hoteller ligger lige ud til havet, så du kan starte dagen med en morgendukkert.
Tips og nyttig info
 • Spændende udflugter
 • Fantastisk strand
 • Hoteller på stranden
 • All Inclusive
 • Hoteller for voksne
 • Familiehoteller
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Negril

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Negril er kendt for sine strande - og det er ikke uden grund. Her er der kilometerlange sandstrande, som indbyder til gåture, sol og bad, og du finder uden tvivl din favoritplads i sandet.

Seaven Mile Beach - Nigrils paradisstrand

Seven Mile Beach, også kaldet Negril Beach eller Long Beach, har sat Negril på landkortet, og er mange gange blevet kåret til en af verdens ti bedste strande. Stranden er en af Caribiens fineste med sit hvide koralsand, og hvis man så tilføjer smukke solnedgange, forstår man hvorfor, det er et populært tilholdssted. Langs med Seven Mile Beach tilbydes der mange forskellige typer af vandaktiviteter, man kan prøve, og det er også her man finder de fleste hoteller, barer og restauranter. Hvis du har lyst til at købe dig et par minder med hjem, findes der en del souvenirboder og sælgere langs stranden.

Bloody Bay Beach - stranden til en stille stund

Er du på udkig efter en mere stille og afslappende strandoplevelse, kan du besøge Bloody Bay Beach eller Long Bay Beach Park. På disse strande kommer der som regel flere lokale end på Seven Mile Beach, og her er flere strandrestauranter og barer. Bloody Bay Beach og Long Bay Beach Park har generelt en noget lavere standard end Seven Mile Beach, da de ikke bliver vedligeholdt på samme måde. De er dog absolut et besøg værd, for den som ønsker at koble helt af for en stund. Her findes desuden også flere strandrestauranter og barer.

Rick's Café - stranden som byder på eventyr

For den, der er ude efter mere eventyrlige bademuligheder, anbefales et besøg på Rick's Café, som ligger syd for Seven Mile Beach. Her er naturen mere dramatisk, og langs kysten er der mange høje klipper. På Rick's Café kan vovehalsen kaste sig ud fra klipperne direkte ned i havet. Her er ingen sandstrand, men hvis du synes om at bade fra klipper, er dette et sandt paradis. Vandet er krystalklart og klipperne høje. Hvis det føles som en lidt for stor udfordring, kan man også slappe af og bade i det poolområde, som ligger på området.

Sol og strand på Jamaica

Jamaica tilbyder nogle af Caribiens fineste strande. Her finder du kilometerlange strande med b.la. barer og et stort udvalg af vandsport, snorkling, dykning, katamaranturer og surfing. Hvis du er mere til små, hyggelige strande, hvor du i ro og mag kan nyde sol og varme, findes det også. På de fleste strande er det muligt at leje både parasoller og solstole. Størstedelen af hotellerne tilbyder gratis liggestole og parasoller til deres gæster, hvilket vil fremgå i hotelbeskrivelsen.

Gode at vide

Ønsker du at prøve diverse vandsportsaktiviteter, skal du være opmærksom på visse ting. Sørg for at du får udleveret en svømmevest og eventuelt beskyttelsesudstyr. Tjek dine forsikringsvilkår inden du prøver vandsportsaktiviteter, da mange forsikringsselskaber klassificerer disse som ekstremsport, og der kræves ekstra forsikringsdækning. Dette gælder først og fremmest, hvis du kører på vandscooter.
Mad, drikke og natteliv
Vil du udforske det lokale restaurantudvalg i Negril, anbefales en gåtur langs smukke Seven Mile Beach. Her kan du finde flere charmerende strandrestauranter, hvor du kan spise enklere frokostretter eller nyde en hyggelig og romantisk middag i strandkanten med stjerner og levende lys som eneste lyskilde. De fleste restauranter serverer både lokale specialiteter og internationale retter.

Maden på Jamaica

Maden på Jamaica er velkrydret og har ofte kød, kylling, ris, frugt og bønner som hovedingredienser. Fisk og skaldyr er også meget almindeligt i det jamaicanske madlavning. Det jamaicanske køkkens stolthed, og som man absolut bør smage, er dog "jerk", som næsten altid består af kylling eller svinekød, og som tilsættes specielle krydderier, der giver det sin typiske smag. Herefter grilles det over kul, og bliver enten serveret med ris, frugt og en chutneylignende sovs, eller som den er. Hertil nydes gerne den lokale øl, Red Stripe. En anden populær spise på Jamaica er nationalretten Ackee and Saltfish, som består af den jamaicanske frugt aki og tørret, saltet torsk.

Mad og drikke på Jamaica

Der er indflydelse fra både Spanien, England, Kina, Indien, Frankrig og Afrika i det jamaicanske køkken. Maden er lige så forskellig som de kulturer, som er kommet til øen i løbet af årene. De fleste hoteller tilbyder typiske, jamaicanske retter på deres buffeter og menukort, men du finder også mere internationalt kendte retter. Vi vil alligevel anbefale, at du griber chancen for at udfordre smagsløgene og prøver den lokale mad.

Nationalretter på Jamaica

Jamaicas nationalret er ackee og saltet, tørret fisk ("ackee and saltfish"). Ackee er en frugt, som er typisk for Jamaica, og som kom til øen fra Vestafrika ombord på et slaveskib engang i slutningen af 1700-tallet. Frugten bliver tilberedt med grøntsager og serveres sammen med den saltede, tørrede fisk og er en god kombination af salt og sødt. Ackee kan oftest findes på hotellets morgenmadsbuffet og kan let forveksles med røræg.

Andre traditionelle madretter

Andre typer af traditionelle retter på Jamaica er bl.a. gedekød med karry, forskellige slags tærter, oksehale med hestebønner og konserveret kød med kål. Det jamaicanske køkkens stolthed, og som man absolut bør smage, er dog 'jerk', som næsten altid består kylling eller svinekød. Mange af restauranterne på Jamaica serverer en form for jerk, og hvis det falder i din smag, er der mulighed for købe krydderiblandingen med hjem og bruge i maden.

Drikke

Af de frugter og grøntsager som findes på øen, laver man forskellige typer af juice. De mest almindelige er mangojuice og forskellige melonjuicer. Jamaicas stolthed i drikkeform er Ting, en kulsyreholdig grapefrugtdrik, og øllen Red Stripe.
Forlystelseslivet i Negril er relativt begrænset, og består først og fremmest af mindre barer. Mange restauranter og hoteller har livebands og anden underholdning om aftenen. Langs Seven Mile Beach findes der flere strandbarer, hvor du kan nyde en drink på stranden eller danse til tonerne af reggaemusik i strandkanten. Er du på udkig efter mere spektakulære steder, anbefaler vi, at du går en tur langs West End Road, hvor du finder en del hotelbarer og fede steder som Rick's Café.

Rick's Café

Legendariske Rick's Café er et absolut must, når du er i Negril. Baren, som er smukt beliggende ude på de dramatiske klipper langs West End Road, var Negrils første offentlige bar/restaurant, da den åbnede dørene i midten af 70'erne. Stedet er i dag et lokalt mødested for såvel turister som lokalbefolkningen, og under den amerikanske forårsferie "Spring Break" er stedet fyldt til bristepunktet med unge mennesker. Rick's Café er blevet berømt for de smukke solnedgange men er måske mest kendt for de spektakulære spring, som finder sted fra de høje og majestætiske klipper direkte ned i havet. I barerne kan du købe en kold jamaicansk øl eller en tropisk drink og danse til de medrivende reggaetoner.

Margaritaville

Den populære, udendørs bar Margaritaville finder du på Seven Mile Beach. Her kan såvel børnefamilier som unge mennesker føle sig hjemme. Margaritaville tilbyder alt fra restaurant og bar til tv-skærme og vandtrampoliner. Om aftenen forvandles Margaritaville til et hyggeligt sted for de, der vil nyde en drink, hænge ud eller danse. Stort set hver aften arrangeres der forskellige events og temaaftener.

Værd at tænke på

Når du er ude for at opleve nattelivet på Jamaica, er det en god idé at være opmærksom på dine omgivelser. Gå gerne i følgeskab med nogen du kender godt og sig høfligt men bestemt nej til personer, som tilbyder dig narkotika. Medbring ikke alt for dyre ejendele, og skulle du have brug for hjælp, kan du altid henvende dig til ordenspolitiet eller turistpolitiet. Du kan genkende dem på deres hvide hat eller hjelm.
Shopping
I Negril består shoppingmulighederne først og fremmest af et antal mindre butikker og souvenirboder. Derudover er udvalget meget begrænset. Ved The Times Square Plaza ligger der nogle souvenirbutikker, hvor du kan finde alt fra enkle elektronikvarer til postkort, strandtøj og Jamaica Blue Mountain-kaffe. I Negril er der også flere markeder. Er du på udkig efter kunsthåndværk eller jamaicansk kunst, anbefales et besøg på Negril Crafts Market. Markedet ligger på den sydlige ende af Seven Mile Beach nær floden, og har åbent hver dag.

Shopping på Jamaica

Jamaica tilbyder ikke så meget kommerciel shopping. Faktisk er størstedelen af butikkerne privatejede. Udvalget er derfor præget af det lokale, og der findes en masse spændende souvenirs og gaver at købe på øen. Overalt hvor der er turister, er der shoppingmuligheder. Du finder sælgere på stranden, langs vejene og helt sikkert ved øens store turistrejsemål og turistattraktioner. En del sælgere kan være påtrængende, så tak tydeligt nej og vis ingen interesse hvis du ikke har tænkt dig at købe noget.

At prutte om prisen

Man bør prutte om prisen. Det er svært at sige, hvor meget man skal gå ned i pris i forhold til det, sælgeren forlanger. Hvis du er interesseret i noget så beslut dig for, hvad du er villig til at betale – hvor meget er varen værd for dig. Hvis sælgeren ikke går med til den pris, så er det op til dig, om du vil have varen eller ej. Giv dig god tid når du prutter om prisen. Undgå at prutte om prisen på restauranter og på varer med prismærker.
Sport og træning
I Negril tilbydes et stort udvalg af vandsport, blandt andet dykning og snorkling.

Reggae Marathon - halvmaraton til vuggende reggaemusik

I starten af december indtræffer en af Jamaicas største folkefester; Reggae Marathon, som er en halvmaraton langs den lange fine strand i Negril. Løbet plejer at tiltrække deltagere fra hele verden, og hvis man ikke selv vil deltage, kan man stå langs ruten og heppe til tonerne af vuggende reggaemusik.
Aktiviteter og seværdigheder
Negril er et godt udgangspunkt for udflugter.

The Hip Strip - natteliv i Montego Bay

The Hip Strip er en af de mange aktiviteter i Montego Bay. Her har du byens bedste shopping, og du finder garanteret noget at tage med dig hjem. Her ligger også flere gode restauranter, hvis du bliver sulten. Uanset hvornår du befinder dig på the Hip Strip i Montego Bay, er der noget at se og opleve! Gå ikke glip af den fantastiske solopgang om morgenen eller et dyp i havet ved den populære Doctor's Cave Beach. Her finder du desuden Montego Bays bedste shoppingmuligheder. Gaden byder også på en hel del gode, lokale restauranter og har et fint natteliv med pubber og barer med både lokale og internationale gæster.

Palace Multiplex - den eneste biograf i Montego Bay

I Fair View Town Centre ligger Montego Bays eneste biograf, Palace Multiplex, som viser film på engelsk (uden undertekster).

Negril Lighthouse

I udkanten af Negril finder du det smukke, gamle fyr Negril Lighthouse. Fyret blev bygget i 1894, og ligger længst ude på en klippeafsats i Negrils West End. Hvis du har mod på det, kan du gå helt op via de 103 trin, som fører op til fyrets top. Her findes der en lille balkon, som giver dig mulighed for at nyde den spektakulære udsigt mod alle fire verdenshjørner. I fyret findes desuden et lille museum for dig, der er interesseret i at vide mere om fyrets historie.

Bob Marley Musuem i Kingston

Besøg musiklegenden Bob Marleys museum i hovedstaden Kingston. Museet ligger i Marleys hus, som han købte i 1975 og boede i, til han døde i 1981. Seks år efter hans død blev huset lavet om til et museum af Marleys kone Rita Marley. Her kan du se, hvordan Bob Marley levede og mange af hans ejendele. Her findes også en souvenirbutik, en fotoudstilling og en café, Legend Café.
Sådan kommer du omkring
Der er mulighed for at leje bil i Negril. Vær dog opmærksom på at trafikken her er intensiv, og at man på Jamaica kører i venstre side af vejen.
I Negril kan du komme rundt med taxi, som enten bestilles eller prajes på gaden. Taxierne har som regel ikke taxameter, så aftal gerne prisen med chaufføren på forhånd. Du kan også komme omkring med bus, og de fleste ruter i Negril køres af minibusser. Der findes også større lokalbusser, som blandt andet trafikerer Montego Bay og Kingston.

Sådan kommer du rundt på Jamaica

Afgangene med lokalbusserne er få, og du vil sjældent se skyggen af et reelt busstop eller tidsskema. Hvis du vil ud fra hotelområdet, anbefales det, at du benytter taxi i stedet.

Taxi

De fleste hoteller tilbyder en eller anden form for taxiservice. Normalt kan du bestille en taxi i receptionen. Disse taxier er lidt dyrere end, hvis du tager en taxi på gaden, da også hotellet skal have lidt for denne service. For de lokale indbyggere er en taxi egentlig et kollektivt transportmiddel. Det er almindelige personbiler med en rød nummerplade. Taxiens slutdestination er angivet på siden af bilen, så den kører altså ikke altid derhen, hvor man ønsker at komme men kun til slutdestinationen, og taxien medtager og sætter passagerer af undervejs.

Shuttelbus

En del hoteller tilbyder shuttlebusser til nærliggende indkøbscentre. De er nogle gange gratis, og nogle gange koster de noget. Hvis hotellet tilbyder denne busservice, plejer der at være information om det i receptionsområdet. Sørg for at du får oplyst, hvornår bussen kører tilbage, hvis du ønsker at tage bussen tilbage til hotellet.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Negril er på egen hånd.

Vinteren 2022/23 kan du i ferien kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller blot have tips og gode råd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Vi anbefaler, at du beskytter dig mod myg og andre insekter med myggemidler samt lyst tøj med lange ærmer og ben.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Jamaicanske dollar (JMD). Amerikanske dollar er også gangbar valuta. Hæveautomater og vekselkontor findes. Man kan desuden veksle penge på en del hoteller.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk tid -6 timer (sommertid -7 timer).

El

110 V. Adapter er nødvendig. Visse elektriske apparater, f.eks. barbermaskiner og hårtørrere, fungerer ikke altid på fuld effekt.

Sprog

Engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, priser etc.
Vejr og klima
 • januar
29°22°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • februar
29°22°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • marts
29°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • april
30°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
30°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • juni
31°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • juli
31°25°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • august
31°25°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • september
31°25°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • oktober
31°25°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • november
31°24°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • december
30°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

15,5-17 timer inkl. mellemlanding.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Negril hele året med rutefly.

Flyet lander i Sangster International Airport uden for Montego Bay.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Negril
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.