Spil padel i ferien
Sport Padel

Padelrejser

Padelrejser til solen

Spil padel på et af vores skønne rejsemål sydpå

Er du også blevet bidt af at spille padel? Spies tilbyder flere hoteller, hvor du kan spille padel i ferien. Rejs f.eks. til en af de smukke kanariske øer Tenerife eller La Gomera, som begge byder på gode hoteller med fine padelbaner. Tyrkiet og Kroatien er to andre dejlige rejsemål, hvor du kan få finpudset formen med padel i ferien. I samarbejde med vores svenske søsterselskab Ving tilbyder vi desuden to arrangerede padelrejser for både nybegyndere og øvede spillere.

Hvis du bestiller en padelrejse med fly og hotel, er du altid dækket af Pakkerejseloven. Så hvad venter du på? Bestil din rejse til varmen nu, og glæd dig til at spille padel under lunere himmelstrøg.

Sundhedseffekter

Padel har mange positive effekter, blandt andet:

Styrker: Balance, koordination, kondition, beslutningsevne, koncentration, mentalt velvære

Reducerer: Stress, højt blodtryk

Gode rejsemål til padel

Gode rejsemål med padelcentre og perfekte forhold til padelspil

Playa del Inglés, Gran Canaria

I Playa del Inglés ligger Tenis Holycan, der har gode, udendørs padelbaner for dig, der har lyst til at prøve eller vil forbedre dine evner inden for padel. Tenis Holycan ligger cirka 400 meter fra Sunprime Atlantic View.

Alcudia, Mallorca

I Alcudia finder du CDM Alcúdia | Gesport Balear, som tilbyder en række forskellige sports- og træningsaktiviteter for dig, der ønsker en aktiv ferie. I gåafstand fra flere af vores hoteller er der desuden fine padelbaner.

Sunprime Waterfront

Det sydlige Mallorca

Det sydlige Mallorca byder på flere fine padelbaner. Pins Padel Club er af meget høj standard og ligger tæt på flere af vores hoteller i Palma. Bor du på Sunprime Waterfront, kommer du nemt til klubben med taxi.

Udvalgte hoteller med padelbaner

Vores bedste hoteller med padelbaner

Sunprime

Sunprime Ocean View

Playa de las Américas, Tenerife

På vores eget voksenhotel med padelbane, motionsrum, holdtræning og spaafdeling finder du alle forudsætninger for effektiv træning og skøn genopladning.

Family Garden

Green Garden

Alanya, Tyrkiet

Green Garden er et børnevenligt hotel med aktiviteter for hele familien. Hotellet har blandt andet to padelbaner, og efter træningen kan du slappe af i hotellets spaafdeling.

Alle hoteller med padelbaner

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller

Find din padelrejse på en ny måde

Har du svært ved at finde en rejse, der passer med dine træningsinteresser? Eller vil du kombinere padel med en anden træningsform? Vores nye søgefunktion hjælper dig på vej.