Løb i ferien
HOTELLER
MED LØBERUTER

Løb i ferien

Vores børnevenlige Sunwing Family Resorts og voksenhoteller Sunprime Hotels er perfekte udgangspunkter for en benhård løberunde eller afslappet joggingtur.

Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Anbefalede familiehoteller

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach har alt til den vellykkede familieferie. Desuden er både stranden og omgivelserne perfekt egnede til en løbetur.

Sunwing Cala Bona Beach, Mallorca

Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas smukke østkyst, der byder på mange muligheder for både varieret og sjov løbetræning.

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach ligger ved en af Kretas bedste strande. De kuperede omgivelser gør det let at variere løbetræningens sværhedsgrad.

Sunwing Fañabé Beach, Tenerife

Prisbelønnede Sunwing Fañabe Beach er flere gange blevet kåret til bedste familiehotel, og området omkring hotellet byder på flere gode løberuter.

Sunwing Kamala Beach, Phuket

Familiehotellet Sunwing Kamala Beach ligger ved et af danskernes favoritrejsemål i Phuket. Ved hotellet findes både sjove og udfordrende løberuter.

Sunwing Bangtao Beach, Phuket

Sunwing Bangtao Beach ligger ved en af Phukets allerbedste strande, som er otte kilometer lang og ideel til en joggingtur.

Anbefalede voksenhoteller

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Det populære voksenhotel Atlantic View ligger i feriefavoritten Playa del Inglés. En løbetur er den perfekte måde at udforske omgivelserne på.

Sunprime Coral Suites, Tenerife

Sunprime Coral Suites ligger i populære Playa de las Américas, der byder på mange muligheder for løbetræning - ikke mindst langs den nærliggende strandpromenade.

Sunprime Waterfront, Mallorca

Sunprime Waterfront ligger direkte ved stranden i Playa de Palma. Start dagen med en løbetur på strandpromenaden lige ved hotellet.

Sunprime Palma Beach, Mallorca

Sunprime Palma Beach ligger lige ud til stranden i Playa de Palma. Strandpromenaden neden for hotellet er som skabt til en løbetur.

Sunprime Kamala Beach, Phuket

Sunprime Kamala Beach ligger ved et af danskernes favoritrejsemål i Phuket og har alt til voksenferien. En løbetur før morgenmaden er den perfekte start på dagen.